Πέμπτη 10 Απριλίου 2008

Με το... σταηνιό

Copy paste από το Ενημέρωη 24:
"Πως θα σας φαινόταν η Πόπη Τσαπανίδου για παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha; Πρόκειται για μια σκέψη που έχει πέσει στο… τραπέζι και ήδη άρχισε να συζητά ο Δημ. Κοντομηνάς. Την ιδέα έριξε ο Κώστας Βαξεβάνης και όπως φαίνεται βρήκε πρόσφορο έδαφος. Μάλιστα ο πρόεδρος του καναλιού κάλεσε το ζεύγος Βαξεβάνη – Τσαπανίδου στο σπίτι του στην Βαρυμπόμπη προκειμένου να φάνε και να το συζητήσουν. Μέχρι την επόμενη σεζόν όμως πολλά μπορεί να αλλάξουν. Ίδωμεν!"

Αν συμβεί αυτό τότε ο σταθμός εκτίθεται για τα αλλεπάλληλα δελτία τύπου στήριξης της Στάη αλλά κυρίως για τις έντονες αντιδράσεις στις περιπτώσεις δημοσιευμάτων που δεν χαϊδεύουν (ούτε όμως και κατακρίνουν, απλά λένε την αλήθεια περί κάκιστων τηλεθεάσεων) την χαϊδεμένη

7 σχόλια:

Για τις «κάκιστες τηλεθεάσεις» είναι προφανέστατο σε όποιον διαθέτει λίγο μυαλό ότι δεν ευθύνεται (μόνο τουλάχιστον) η Έλλη Στάη!!!
Όσο για την Τσαπανίδου, περιμένετε να τη δείτε πρώτα στο δελτίο του Alpha και μετά μιλάτε!
Αν, πάντως, ισχύει ότι την πρότεινε ο Βαξεβάνης, τι να πει κανείς!!! Ειδικά αν σκεφτούμε ότι η Στάη είχε προτείνει το Βαξεβάνη για διευθυντή ειδήσεων και ο Κοντομηνάς δεν τον ήθελε! Τι φίδια μπορεί να έχει κανείς δίπλα του και να μην το καταλαβαίνει!

Για τις "κάκιστες τηλεθεάσεις" στην πραγματικότητα δεν ευθύνεται μόνο η Στάη, γιατί όταν ένας ολόκληρος σταθμός λειτουργεί με βάση τα θέλω του εκάστοτε εργαζόμενου (όσο ακριβοπληρωμένος και να είναι) φταίει ο σταθμός και μόνο αυτός.
Αν καθόματσε τώρα και φανζτιζόμαστε για τος ποιός ζάμπλουτος δημοσιογράφος θα λέει το δελτίο τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Και καλά κάνουν κι αυτοί να πατάνε στον φανατισμό μας για να υπογράψουν ακόμα ακριβότερα συμβόλαια.
Ξύπνα πρόβατο

Ρε ανώνυμε γιατί δεν υπογράφεις Έλλη Στάη ή Γουλανδρής
χαχαχαχαχα

Einai alitheia oti foraei xromatistous fakous epafis?

@ i, panic
«Αν καθόματσε τώρα και φανζτιζόμαστε για τος ποιός ζάμπλουτος δημοσιογράφος θα λέει το δελτίο τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας». (διορθώστε τουλάχιστον τα ορθογραφικά λάθη που έχετε κάνει!)
Αφού δε σας νοιάζει, τότε γιατί ασχολείστε; Αφού το κάνετε, είστε υποχρεωμένοι να δεχτείτε και τον αντίλογο!
Επιπλέον, αν ο σταθμός λειτουργούσε μόνο με βάση τα θέλω της Στάη και την είχε αφήσει να κάνει παιχνίδι μόνη της, το δελτίο θα πήγαινε πολύ καλύτερα! Το πρόβλημα είναι ότι λειτουργεί με βάση τα θέλω κάποιων άλλων, οι οποίοι είναι και άσχετοι από τηλεόραση!
Ξέρεις, όποιος τυχαίνει να εκτιμάει ορισμένους ανθρώπους και να τους υποστηρίζει δεν είναι «πρόβατο», είναι απλώς άνθρωπος με άποψη, όπως ακριβώς νομίζεις ότι είσαι κι εσύ, απλώς αυτή η άποψη είναι διαφορετική από τη δική σου και ίσως αυτό να μη σε βολεύει!

@ nyx
Πώς το κατάλαβες βρε; Ναι, η Έλλη Στάη είμαι και δεν έχω τίποτα σημαντικότερο να κάνω από το να ασχολούμαι μαζί σου! Παλιό και κακόγουστο το ανέκδοτο! Όποιος πάει να υποστηρίξει τη Στάη είναι ή υπάλληλός της ή η ίδια ή ο Γουλανδρής!
Θέλεις και τα γράφεις ή γράφεις ό,τι προλαβαίνεις;
Αναρωτιέμαι γιατί κάποιοι ενοχλούνται τόσο πολύ από το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που την εκτιμούν και τη στηρίζουν! Και μόνο αυτό κάτι σημαίνει!!!

@ mary
Άσχετο!!!
Αλλά για να σου απαντήσω, φυσικά και είναι ψέματα, όπως και πολλά άλλα που έχουν ειπωθεί!

To σίγουρο είναι ότι δεν έχεις τιποτα καλύτερο να κάνεις. Έχω και τις αντιδράσεις σου και σε άλλα μπλογκ. Τουλάχιστον σου δίνει καλά λεφτά για τον κόπο σου;

@ nyx
Ποιες αντιδράσεις; Σε ποια blogs; Κόψτε επιτέλους το παραμυθάκι ότι όποιος υποστηρίζει τη Στάη είναι υπάλληλος της!!! Δεν πείθετε κανέναν!!!
Και έστω ότι εγώ δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω από το να υποστηρίζω μια άποψη που, σου αρέσει δεν σου αρέσει, αυτή είναι! Εσύ πώς και δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις από το να μου απαντάς και, μάλιστα, για ένα θέμα που προφανώς δε σε ενδιαφέρει;

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More