Κυριακή 30 Μαρτίου 2008

Χαζομάρα ή προώθηση της gay ιδεολογίας;

Βλέπαμετις προάλλες τον Φώτη και την Μαρία που είχαν ως θέμα τους gay και το δικαίωμα στην υιοθεσία.
Ένας από τους καλεσμένους, δηλωμένος gay και φυσικός πατέρας, υπερασπίστηκε το δικαίωμα τις υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλοφιλικά ζευγάρια λέγοντας ότι από το παιδί δεν θα λείπει η παρουσία της μητέρας!!!

Και απορούμε με την ανοησία (στην προκειμένη περίπτωση) των δύο έμπειρων κατά τα άλλα παρουσιαστών. Κανείς δεν σκέφθηκε να του πει ότι τα παιδιά που υιοθετούνται είναι ορφανά; Ότι δηλαδή δεν έχουν γνωρίσει ποτέ μάνα ή πατέρα; Και πως στην περίπτωση που θα υιοθετηθούν από ένα gay ζευγάρι δεν θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μόνα τους την σεξουαλική κλίση τους;
Εκτός βέβαια και ο στόχος ήταν αυτός: να παρουσιαστεί μόνο μία εξιδανικευμένη εικόνα...

Και για να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις, τα όσα προαναφέραμε δεν είναι εναντίων των gay ή των επιλογών ή επιθυμιών τους. Αντίθετα είμαστε της άποψης ότι αυτοί που είναι συνειδητοποιημένοι και τα έχουν βρει με τον εαυτό τους τιμούν καλύτερα τα παντελόναι που φορούν σε σχέση με άλλους.
Απλά θέτουμε το ερωτήμα που θα έπρεπε να γίνει την ώρα της συζήτησης του συγκεκριμένου θέματος, καθώς δεν πρόκειται για την ικανοποίηση του εγωισμού κάποιων ανθρώπων αλλά για τις επιπτώσεις των πράξεων τους σε τρίτους.
Τώρα πια είναι αργά. Βέβαια και το 12% που κάνει η συγκεκριμένη εκπομπή σε μία ώρα χωρίς ανταγωνισμό, δείχνιε ότι το τηλεοπτικό κοινό δεν είναι και τόσο κορόϊδο όσο κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να το πιάνουν.

10 σχόλια:

Είναι κουραστικό να διαβάζεις από δω κι από κει ανακρίβειες! Σιγά μην είδε την εκπομπή αυτός που έγραψε τα παραπάνω! Γιατί αν την είχε δει θα είχε καταλάβει πως ο gay πατέρας του παιδιού είναι ο φυσικός του πατέρας και είπε πως δεν θα στερούσε ποτέ τη φυσική μητέρα από το παιδί. Αλλά βλέπουμε και άλλα καταλαβαίνουμε! Επίσης γιατί 2 straight γονείς μπορεί να βγάλουν gay παιδί, ενώ 2 gay γονείς σίγουρα θα βγάλουν gay! Ας σταματήσει επιτέλους αυτή η βλακεία που κουβαλάνε πολλοί!

Filarako, mallon esy den diavases to post kai sikwneis thn GAP simaia sou xwris na yparxei logos
Allo na eisai fiskos gonios kai apo epilogi sou na gineis gay ki allo na thes na gineis "mana" giati etsi sou tin varese.
H erwtisi itan gia uiothesia ki ekeinos apantise ws fisikos gonios.
Vre malakismena, monoi sas perithoriopoiiste. Oso pio poly sas apodexetai i koinwnia toso vriskete kai kati gia na to paiksete thigmenoi.

Να σε παραπέμψω "ανώνυμε"¨για μία ακόμα φορά στο σημείο που λέω "Και για να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις, τα όσα προαναφέραμε δεν είναι εναντίων των gay ή των επιλογών ή επιθυμιών τους. Αντίθετα είμαστε της άποψης ότι αυτοί που είναι συνειδητοποιημένοι και τα έχουν βρει με τον εαυτό τους τιμούν καλύτερα τα παντελόναι που φορούν σε σχέση με άλλους."

Και να συμπληρώσω ότι η άποψη μου αυτή ισχύει και για τις straight γυναίκες που απλά και μόνο για να γίνουν μητέρες κάνουν εξωσωματική ή βρίσκουν κάποιον να τις... γονιμοποιήσει με αποτέλεσμα να μεγαλώνουν ένα παιδί χωρίς πατέρα.

Σκέφτονται τον εαυτό τους και δεν υπολογίζουν το πως θα νιώσει το παιδί και τι κόμπλεξ θα αποκτίσει όταν πάει σχολείο και γίνει ο περίγελως των συμμαθητών του που με την άγνοια της ηλικίας γίνονται πολύ σκληρά και δεν υπολογίζουν το πόσο μπορεί να πονέσουν κάποιον.

Αν τα παιδιά σου τα έχεις μεγαλώσει σωστά τότε στο σχολείο δεν πρόκειται να κοροϊδέψουν κανένα, αλλά μάλλον ξέρεις εκ των προτέρων ότι οι απόψεις που θα τους περάσεις είναι συγκριμένες! Όσο για την οικογένεια… εγώ ξέρω πως οικογένεια είναι αυτοί που αγαπάς! Και κάτι τελευταίο, αν είναι ένα παιδί να είναι gay, δεν μπορεί να το αλλάξει τίποτα. Στην χειρότερη περίπτωση οι γονείς απλά να μην το μάθουν ποτέ. Εσύ αποφασίζεις τι σχέση θέλεις να έχεις με το παιδί σου!

Τα παιδιά, είτε το θέλουμε είτε όχι, διακατέχονται από πρωτόγονα ένστικτα. Δεν έχει να κάνει με την διαπαιδαγώγηση ή έστω μόνο με την διαπαιδαγώγιση. Μην ξεχνάς άλλωστε πωε έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κοινωνία, οι γονείς δεν μπορούν (όσο κι αν θέλουν) να αφιερώνουν στα παιδιά τον χρόνο που πρέπει.

Καλύτερη απάντηση όμως θα μπορούσε να σου δώσει ένα παιδί που ξαφνικά σε μία ηλικία 5 περίπου ετών ανακαλύπτει πως οι άλλοι γύρω του έχουν δύο γονείς ενώ ο ίδιος δεν ξέρει καν τι θα πει οικογένεια. Και δεν αναφέρομαι σε ατυχείς πριπτώσει που έχει χαθεί καποιος από τους δύο γονείς. Που ακόμα και σε αυτές τι περιπ΄τωσεις το βάρος για την ψυχολογία του παιδιού είναι μεγάλο.

www.arelis.gr
περιεχει το ερωτονομικον
με gay ιστοριες για οσους ειναι
ομοφοβικοι

Αν ήμασταν ομοφοβικοί δεν θα εγκρίναμε την δημοσίευση του σχολίου με το συγκεκριμένο site.
Και αν αυτό κατάλαβες από τα όσα έχουμε γράψει τότε δηλώνουμε την βαθιά μας λύπη που άνθρωποι σαν εσένα συμβάλουν στην περιθωριοποίση των υπόλοιπων gay.
Δεν σας κυνηγά καμία κοινωνία. Κάποιοι από εσάς επιδιώκετε να σας κυνηγά διαφορετικά νιώθετε ότι δεν υπάρχετε.
Και για να καταλάβετε το μέγεθος του εγωισμού σας θα αναφερθώ σε ένα απλό γεγονός: Δεν έχω δει κανένα να μην βρίσκει δουλειά επειδή είναι gay, έχω δει όμως δεκάδες να μένουν άνεργοι επειδή είναι transsexuals.
Ποιός είναι ο αδικημένος λοιπόν;

Bravo h omofylofovia kyriarxei edw vlepw! Gia esas kalitera tha htan na zhtianeyan opws kanoyn kapoia paidakia(poy exoyn ta dhthen protipa toy kaloy mpampa kai mamas) kai na einai orfana para na yiothetithoyn apo gays! satanika sxedia twn gay den tha perasoyn sthn orthodoxh ellada!! ola ki ola!! ELEOS DHLADH!!
Oi omofilofiloi apo poies oikogeneies proerxontai dld?? na sas apanthsw! apo eterofilofiles oikogeneies poy eixan ta protipa poy lete kai eseis!! thelw na dw ti tha ginei an kapoio paidi sas ginei omofylofilo!! ta idia tha lete kai tha ypostirizete na ginete katapathsh twn dikaiomatwn??
Lipamai!

Αν ίσχυε κάτι από όλα αυτά που λες, πιστεύεις ότι θα δημοσιέυμε το σχόλιο σου.
Και πάψε να νομίζεις ότι όλα κινούνται γύρω από το gay στοιχείο. Την ίδια άποψη (περί εγωισμού δηλαδή) έχουμε και για τις γυναίκες που αποφασίζουν να κάνουν μόνες τους παιδί είτε με την μέθοδο της εξωσωματικής είτε με συμφωνία

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More