Πέμπτη 8 Μαΐου 2008

Ο ύποπτος πόλεμος των blogs

Όχι, δεν σκοπεύουμε να αναφερθούμε κι εμείς στην μπλογκοκόντρα ανάμεσα στους φερόμενους ως Μακικούς και Θεμοϊκούς.

Άλλωστε δεν γνωρίζουμε ποιος κρύβεται πίσω από κάθε blog. Είναι όντος κάποιοι έμμισθοι; Δεν το ξέρουμε. Είναι μόνο ένθερμοι οπαδοί; Ούτε αυτό το ξέρουμε. Είναι και τα δύο; Μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν.

Αυτό που φαντάζει σίγουρο είναι ότι υπάρχει αντιπαλότητα. Και πιο συγκεκριμένα original αντιπαλότητα. Γιατί υπάρχει και μία κόντρα που δείχνει κάπως… faux. Πρωταγωνιστής είναι το hardcoremedianews με αναρτήσεις ερωτικού και γενικότερα πικάντικου περιεχομένου από τα ενδότερα των δημοσιογραφικών μαγαζιών.

Την ύπαρξη του εν λόγο blog πρωτοπρόβαλε το troktiko (το φερόμενο ως Μακικό), όπως κάνει και με πολλά άλλα blogs. Πολύ γρήγορα όμως, όταν προφανώς μελέτησε το περιεχόμενο, κατέβασε το συγκεκριμένο post για να μην το διαφημίζει.

Το No News (το φερόμενο ως Θεμοϊκό) επιτίθεται τόσο συχνά στο Hardcore -και ιδίως όποτε έχει νέες αναρτήσεις- σε σημείο να αποτελεί την καλύτερη του διαφήμιση.

Και αν ισχύουν οι φήμες περί προέλευσης του No News σε συνδυασμό με τους εργαζόμενους στο συγκεκριμένο μαγαζί που προέρχονται από άλλο συγκρότημα το οποίο το Hardcore «φιλοξενεί» σε κάθε ανανέωση του, τότε μπαίνουν ψύλλοι….

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More