Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

Ο Τσιάπας προέβλεψε τον σεισμό 2 μήνες πριν

Και... αφήστε τους σεισμολόγους να τρώγονται και να το παίζουν μετά Χριστόν προφήτες...





Η παραπάνω πρόβλεψη προέρχεται από το site του Ηλία Τσιάπα, ο οποίος χρησιμοποιεί το forum ως πίνακα ανακοινώσεων των σεισμών. Θα δείτε ότι προειδοποίησε για το πρόσφατο χτύπημα δύο μήνες νωρίτερα. Μπορείτε να το βρείτε και στην διεύθυνση http://www.tsiapas.gr/

Αν και οι επίσημοι σεισμολόγοι του κράτους δείχνουν να αγνοούν τις μελέτες του, αν και τα media εστιάζουν συνεχώς στο Βαν, αν και κατά καιρούς ο Ηλίας Τσιάπας έχει δεχθεί την ειρωνεία ή την διακωμώδηση (πχ "Όλα") είναι γεγονός ότι είναι ο μόνος στην Ελλάδα που μπορεί και προβλέπει τα χτυπήματα του Εγκέλαδου με απόκλιση +/- μίας ημέρας.
Στο site του έχει αναλυτική περιγραφή της μεθόδου που ακολουθεί για την πρόγνωση των σεισμών.
Είχε προβλέψει ακόμα και τον σεισμό του 1999 στην Πάρνηθα.
Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του και να μελετήσετε την μέθοδο που ακολουθεί. Ίσως ξανασκεφτείτε όλα αυτά που ακούτε στις ειδήσεις από ανθρώπους που διεκδικούν εύσημα ανακοινώνοντας προβλέψεις μετά τα χτυπήματα σεισμών.

Υγ
Το βράδυ της Παρασκευής, στην Αθήνα, νιώσαμε μία έντονη σεισμική δόνηση. Ωστόσο φαίνεται ότι πέρασε στο ντούκου καθώς μέχρι τον σεισμό της Κυριακής ουδείς φάνηκε να ασχολείται και η ενημέρωση ήταν από ελάχιστη έως ανύπαρκτη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More