Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Περί (Λα)Λάκη

Είναι γεγονός ότι μέσα από αυτό το blog τα έχουμε χώσει πολλές φορές στο Λαζόπουλο.
Και θεωρούμε ότι στην κρίση μας υπήρξαμε αντικειμενικοί.
Γι αυτό και τώρα οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι δεν δίστασε να βγάλει στο Τσαντίρι του το θέμα της "εθελουσίας" εξόδου στον Alpha.
Βέβαια θα προτιμούσαμε να μην βλέπαμε να παίρνουν τον λόγο οι μισθοσυντήρητοι εργαζόμενοι που πλέον θα είναι και στην κορυφή της μαύρης λίστας των Γερμανών ιδιοκτητών.
Θα θέλαμε να βλέπαμε τον Λάκη να τους τα χώνει όπως κάνει στους πολιτικούς και σε θέματα όπως της Ολυμπιακής από το να βγάζει μπροστά απλούς εργαζόμενους όπως κάνουν με τα πιόνια σε μία παρτίδα σκάκι.
τους όπως άλλοι. Και αυτοί οι άλλοι είναι οι εργαζόμενοι που τόλμησαν και Στο κάτω κάτω, ο Λάκης και να φύγει δεν έχει να χάσει τίποτα. Εξασφαλισμένος είναι, είναι εύκολο να κάνει τον ήρωα. Βέβαια σε σχέση με άλλους που δεν είναι διαθετειμένοι να χάσουν ούτε ένα ψίχουλο από το παντεσπάνι τους είναι πιο παντελονάτος. Δεν έκανε γαργάρα το θέμα. ακόμα κι αν ήταν μία κίνηση τακτικής, παραδεχόμαστε ότι ήταν καλή. Sorry αλλά τις επιφυλάξεις μας θα τις κρατήσουμε μιας και όπως προείπαμε δεν έχει να χάσει και το βιόςπροέταξαν τα στήθη τους μιλώντας ζωντανά μέσα από το τηλε-Τσαντίρι. Έχουν πραγματικά μεγάλα μπαλάκια και τους αξίζουν συγχαρητήρια.
Αυτοί είναι οι μάγκες.

Υγ
Φυσικά στο τηλεκατινιστάν έκαναν πανηγύρια μιας και η επιστροφή του Λάκη τους έδωσε θέμα αφού ως γνωστών η δημοσιογραφική εμβέλεια τους καλύπτει μέχρι Έφη Θώδη.
Για μία ακόμα μέρα αγράμματοι ή φαιδροί (ή και τα δύο) κατα φαντασίαν δημοσιογράφοι-σχολιαστές δικαιολόγησαν την αργομισθία τους με τον μόνο τρόπο που ξέρουν: το προφορικό copy paste.


3 σχόλια:

ΟΥΣΤ!
Τι είπε τελικά ο Λάκης; Τ Ι Π Ο Τ Α! Απλά σήμερα ξαναβλέπαμε στα πρωινά και κυρίως στα μεσημεριανά αποσπάσματα από το τσαντήρι...Ποιά η διαφορά του τσαντηριού με το ΟΛΑ;Εκεί στην Σκορδά πάνε καλά; Είχαν καλεσμένο αυτόν το Πάνο Σταματόπουλο από την εκπμπή της Ναταλίας Γερμανού να τους δίνει διατρεβλωμένα και κίτρινα κουίζ από το κανάλι που εργάζεται με ανθρώπους που έχει συνεργαστεί και συνεργάζεται...Πόσο ξεφτίλα μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος για να βγαίνει στο γυαλί; Τι ελεινός χαβιεδισμός; Για πολύ φτύσιμο ο συγκεκρινένος άνθρωπος.....Αν δεν είδατε έθεσε ένα κουιζ για δυό παρουσιάστριες που χρησιμοποιούν τον ίδιο άντρα ο οποίος ικανοποιεί και τις δύο κι αυτές το γνωρίζουν...έτσι όπως το έθεσε ο νους πάει στο πανηρό αλλά αναφερόταν στον κομμωτή που χρησιμοποιούν η Γερμανού κι η Χρηστίδου. Τόσο ελεινά κίτρινος ο Σταματόπουλος. Μόνο αυτό ξέρει να κάνει. Πόσες κλωτσιές θέλει για να συνέλθει; Είπε κι άλλα με ύφος και στόμφο...Βρε ΟΥΣΤ...

Το τηλεκετιστάν όπως εύστοχα το αποκαλείς μας έπρηξε σήμερα με το κόπυ πείστ των εκπομπών "όλα" και "τσαντήρι"!Αυτοί οι άνθρωποι πληρώνονται για να αντιγράφουν εκπομπές; Αμοίβονται για να διαβάζουν την agb; προσωπικά δεν μενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης των εκπομπών. Αυτά ενδιαφέρουν τον διευθυντή τους και τις διαφημιστικές. Ξεφτίλα έκανε η ντούβλη τον Ρακιντζή. Του είπε ότι την κάλεσαν στην εκπομπή λόγω της φωτογράφησης που έκανε αλλά δεν την πληρώνει η εκπομπή ενώ εκείνος πληρώνεται για να λέει αρλούμπες...Χα, χα, χα...Αυτός ο άνθρωπος τι δουλειά κάνει; ¨εχει εργαστεί σε έντυπα;εφημερίδες;Είναι δημοσιογράφος;Τί είναι; Πληρώνεται; Κι αν ναι πιοό έργο παράγει;Λέει απλά την άποψή του; και πόσο σημαντική είναι η άποψή του; Με ποιά ιδιότητα μιλά; Δεν θα κρίνω το επίπεδό του. Ίσως θέλουν έναν τέτοιον τύπο στο πάνελ....αλλά με ποιά ιδιότητα εκφράζει άποψη; Μπορείς να μου απαντήσεις ΠΑΝ; Θα μου πεις δεν είναι ο μόνος αλλά γιατί συμβαίνει αυτό;

Ρε παιδιά η κατάσταση εχει φθάσει στο μη παραπέρα!
Παρασκευή πρωί,πίνω καφέ και ετοιμάζομαι να φύγω,και αντί να φύγω εγω μου εφυγε το 'σκαλπ'ακούγεται η φωνή του ντελάλη του ΜΕΓΚΑ Γρηγόρη,
Τι εχουμε σήμερα,τι εχουμε σήμερα,μαζί μας δέκα πανέμορφες κοπέλλες που δεν ξέρεις ποια να πρωτοθαυμάσεις,ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ,Κ Ο Λ Α Φ Ο!!!!!
ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΑΚΏΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥς ΠΑΙΔΕΊΑ ΘΈΛΟΥΜΕ!!!!
ΦΟΥΜΟ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More