Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Το μακελειό είχε προαναγγελθεί στο My Space




Στο blog Παπατζήδες (ex- Bollywood) είδαμε ότι ο 18χρονος νεαρός που άνοιξε πυρ κατά μαθητών και μετά αυτοκτόνησε είχε προαναγγείλει το έγκλημα του μέσα από την σελίδα του στο My Space.
Οι
Παπατζήδες πρόλαβαν να παγώσουν και το σχετικό frame καθώς η σελίδα δεν είναι πια online.
Τα όσα είχε αναγράψει ο νεαρός δείχνουν ότι η βίδα ήταν λασκαρισμένη και προφανώς μία ερωτική απογοήτευση την ξεβίδωσε τελείως.


Πριν βιαστείτε να πείτε ότι κρίνουμε αυστηρά ένα νεκρό σκεφθείτε απλά ότι μπορεί να βρισκόσασταν κι εσείς ή το παιδί σας ή ο γονιός σας στο διάβα του.
Αν ήταν όσοι έχουν βιώσει απόρριψη (και σε ποιόν/α δεν έχει συμβεί) αρχίσουν να τσιμπάνε ένα όπλο και να καθαρίζουν κάθε αθώο που απλά τυχαίνει να περνάει από μπροστά τους τότε... χέσε μέσα Πολυχρόνη...

Το My Space και οι διάφοροι "καλοθελητές" που κάνουν report για καμιά σέξι φωτογραφία θα πρέπει να κοιτάνε τα πιο σοβαρά ζητήματα.

Γιατί ενώ ο 18χρονος είχε αναγγείλει το μακελειό
που ήθελε να σπείρει δεν κινήθηκε κανείς;

Τι να πρωτοκάνει μόνο του το σώμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος;


Γιατί η σελίδα κατέβηκε αφού έπεσε το πιστολίδι;


Πέρα από αυτά ακούσαμε και διάφορες αηδίες στα κανάλια από "πυροβολημένους" τύπους όπως ότι έφταιγε η μουσική που άκουγε. Έλεος. Μήπως να γυρίσουμε και στο κυνήγι μαγισσών;

Επιπλέον δηλώνουμε ανοιχτά πως πρέπει να διαγραφούν άμεσα κάποια group στο facebook που υποστηρίζουν τον σύγχρονο πιστολέρο. Δεν θα τα αναφέρουμε για να μην τα διαφημίσουμε.

5 σχόλια:

Καλό θα είναι φίλε να κρίψεις τα μάτια ή να τα αλιώσεις, μην κάνουμε τα ίδια με τα ΜΜΕ.

Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε με ένα ύποπτο αλλά με ένοχο που ο ίδιος θέλησε να κυκλοφορίσουν οι φωτογραφίες.

Αν δεν είχε βγει να σκοτώσει θα αποδεχόμουν ότι θα έπρεπε να σεβαστούμε τον νεκρό.

Η περίπτωση είναι πολύ διαφορετική από άλλες όπως με το παλικάρι - θύμα του σεισμού στην Ιταλία.

Ο νεκρός δεν έχει απόρρητο φίλε Shades, για να κρύψει τα μάτια.

Το παιδί ήταν άρρωστο και όλοι το καταλαβαίνουμε αυτό, εκτός από κάποιους που θέλουν να πουλάνε και πήγαν στο σπίτι του νεαρού ή έβαλαν τρελά πρωτοσέλιδα.

dwste mas thn istoselida re magkes!!
ti to paizete e3ypnakides???

Ανώνυμε, αν είχες μπει στον κόπο να διαβάσεις θα έβλεπες ότι η σελίδα έχει κατέβει

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More