Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Ιστορικοί εραστές



Μύθοι ή πραγματικότητα; Το σίγουρο είναι πως κάποιοι άνθρωποι στάθηκαν πολύ πιο τυχεροί στις ερωτικές τους συνευρέσεις. Τέσσερις γυναίκες και πέντε άντρες μας κάνουν να ζηλεύουμε πολύ.

Ιουλία η πρσβύτερη

(39 π.Χ. – 14 μ.Χ.)

80.000 συνουσίες

Κόρη του Ρωμαίου αυτοκράτορα Αύγουστου, η Ιουλία ήταν όμορφη, έξυπνη, μορφωμένη και πνευματώδης. Όλα όσα θα ήθελε να είχε μία γυναίκα, τα χε η Ιουλία. Όλα εκτός από ένα, την σεξουαλική ικανοποίηση. Ούτε ένας, ούτε δέκα, ούτε 100 ούτε 1000 άνδρες μπορούσαν να της την προσφέρουν μιας και ήταν κλασική περίπτωση νυμφομανούς. Λέγεται ότι πήρε περισσοτέρους από τους μισούς νέους της Ρώμης κι επειδή δεν βρήκε ικανοποίση το έριξε στους περαστικούς ανεξαρτήτως ηλικίας, εμφάνισης ή χρώματος. Συνέχισε έτσι για πολλά χρόνια έως ότου εξορισθεί στο νησί Παντατέρια.



Μιλαίδη Ντιπουά (1770)

16.527 συνουσίες

«Σε 12 χρόνια γάμου πήγα περίπου με 10.000 έως 12.000 άντρες» λέει ο χαρακτήρας που εμπνεύστηκε από την Ντιμπουά ο Μαρκήσιος ντε Σαντ στο βιβλίο του «Φιλοσοφία του μπουντουάρ». Όπως όμως προκείπτει τελικά από τον κατάλογο που είχε κρατήσει η ίδια η γαλλίδα ηθοποιός, μέσα σε 20 χρόνια είχε κοιμηθεί με 16.527 άντρες ή - για να το πούμε όπως ακριβώς αναφέρεται ώστα να οργιάσει και λίγο η φαντασία σας- άτομα. Τρεις την μέρα δηλαδή!



Βαλέρια Μεσσαλίνα (22-48μ.Χ.)

8.000 συνουσίες

Η γυναίκα του Ρωμαίου αυτοκράτορα Κλαύδιου, Μεσσαλίνα χρησιμοποιούσε την θέση της ώστε να επιβάλει στους άντρες να ικανοποιούν τις σεξουαλικές ορέξεις της. Αρχικά οι δραστηριότητες της περιοριζόντουσαν μέσα στο παλάτι, όμως αργότερα έκανε… άνοιγμα. Δεν δίστασε μάλιστα να μετατρέψει ένα δωμάτιο του παλατιού σε πορνείο. Μία άλλη φορά είχε προκαλέσει μία πόρνη για το ποια από τις δύο θα μπορούσε να «δισκεδάσει» τους περισσότερους άντρες μέσα σε ένα 24ωρο. Σύμφωνα με τις καταγραφές του Πλίνιου, η Μεσσαλίνα κέρδισε έχοντας «περιποιηθεί» 25 άντρες.



Μπριζίτ Μπαρντό (1943-…)

4.980 συνουσίες

Στα 40 της χρόνια η Γαλλίδα σταρ του σινεμά σε συνέντευξη της είχε δηλώσει ότι πρέπει να παίρνει ένα άντρα κάθε βράδυ. Βάση αυτού οι… ειδικοί μελετητές υπολογίζουν πως αν οι ανάγκες της ξεκίνησαν στα 20 της χρόνια και αφαιρόντας 76 μέρες κάθε χρόνο για ταξίδια, αδιαθεσίες κλπ τότε θα πρέπει να είχε 4.980 νύχτες ερωτικών δραστηριοτήτων. Και αυτό χωρίς να υπολογίζουν πρωινά και απογεύματα!



Βασιλιάς Ιμπν Σαούδ (1880-1953)

20.000 συνουσίες

Από τα 7 του χρόνια εώς το θάνατο του στα 72, ο Σαουδάραβας μονάρχης έιχε σεξουαλικές επαφές με τρεις διαφορετικές γυναίκες κάθε βράδυ, με μοναδικές εξαιρέσεις τις νύχτες που εμπλεκόταν σε πόλεμο. Έτσι οι γυναίκες που πέρασαν από το κρεβάτι του (προφανώς πολλές από αυτές ταυτόχρονα) υπολογίζονται στις 20.000. Και βέβαια η περίπτωση του είναι πιο πιστευτή από του Τσάμπερλεϊν.



Ουίλτ Τσάμπερλεϊν (1936-2000)

20.000 συνουσίες

Στην αυτοβιογραφία του ο θρυλικός άσσος του ΝΒΑ και των Λος Άντζελες Λέικερς, υποστήριξε πως είχε πάει με περισσότερες από 20.000 γυναίκες καθόλη την διάρκεια της ζωής του. Κατά πάσα πιθανότητα –αν αληθεύουν βέβαια τα λεγόμενα του- η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών που πέρασαν μία νύχτα μαζί του θα ήταν θαυμάστριες που ψάχνονται πως και πως για αρπαχτές με αστέρια του αθλητισμού.



Βασιλιάς Εδουάρδος VII (1841-1910)

7.800 συνουσίες

Η καταπίεση που υπέστη στα παιδικά του χρόνια είχε σαν αποτέλεσμα όταν έγινε βασιλιάς να πέσει με τα μούτρα στις γυναίκες, το φαί, το ποτό, τον τζόγο και τα αθλήματα. Αν και παντρεμένος η σύζυγος του έκανε τα στραβά μάτια. Υπολογίζεται ότι πήγαινε με τρεις διαφορετικές γυναίκες κάθε εβδομάδα για 50 συναπτά χρόνια!



Τζον Κέρτις Χολμς (1944-1988)

14.000 συνουσίες

Έχασε την παρθενιά του στα 12 από μία φίλη της μάνας του, ηλικίας 36 ετών. Από νωρίς μπήκε στα σεξουαλικά μονοπάτια. Έχοντας ένα τεράστιο όργανο μήκους 30 πόντων έκανε μεγάλη καριέρα πρωταγωνιστώντας σε πορνό. Το παλμαρέ του συμπεριλάμβανε και άντρες και γυναίκες. Έφτασε να βγάζει 3000 δολάρια τη μέρα δουλεύοντας ως πορνοστάρ και ζιγκολό! Πέθανε από AIDS στα 43, έχοντας όμως προλάβει να περιποιηθεί πάνω από 14.000 γυναίκες.



Βασιλιάς Γεώργιος IV (1762-1830)

7.000 συνουσίες

Από τα 17 του ο Άγγλος μονάρχης έδειξε την έφεση του στις γυναίκες και το κρασί. Έμοιασε του πατέρα του και κέρδισε την φήμη του διαβόητου τζογαδόρου και πότη. Όταν δεν τα έτσουζε διασκέδαζε με θηλυκή συντροφιά. Είχε φετίχ με τα μαλλιά γι αυτό κι από κάθε ερωμένη του έπαιρνε μία τούδα από τα μαλλιά της και την τοποθετούσε σε ένα φάκελο. Μετά το θάνατο του, ο αδερφός του βρήκε στα προσωπικά του αντικείμενα 7000 φακέλους με τούφες μαλλιών!

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More