Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Το πρόβλημα των λαθρομεταναστών

Παραθέτουμε τα λεγόμενα του Άδωνι Γεωργιάδη, Βουλευτή του ΛΑΟΣ, στην εκπομπή "Αθέατος Κόσμος" σχετικά με το πρόβλημα των λαθρομεταναστών και λέμε προκαταβολικά ότι συμφωνούμε.


«Το πρόβλημα έχει δύο σκέλη:
Το ένα είναι η μεταναστευτική ροή και ο έλεγχος της μεταναστευτικής ροής. Αυτό πρέπει να λυθεί μόνο σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ενώσεως και σε επίπεδο κεντρικής κυβερνήσεως. Δηλαδή πώς μπορούμε να ασφαλίσουμε τα σύνορά μας ώστε να μη μπαίνουν 150.000 το χρόνο. Τώρα αν μας πει η Κυβέρνηση “δε μπορώ να τα φυλάξω", να βγει να πει “δε μπορώ”. Άμα δε μπορεί, φεύγει και πάει κάποιος άλλος που πιστεύει ότι μπορεί. Και κρίνεται κι αυτός. Αυτό έχει να κάνει με τη μεταναστευτική ροή. Να πω εδώ ότι η Ελλάδα δε χωράει ούτε έναν επιπλέον. Είμαστε ήδη υπεράριθμοι. Δε χωράμε κανέναν. Δε μπορεί να μπει κανένας.


Πάμε τώρα στη μεταναστευτική πολιτική. Δηλαδή τι θα κάνουμε με αυτούς που έχουν ήδη έλθει. Πρώτον πρέπει να καταγράψουμε πόσοι είναι. Κανένας επίσημος φορέας στην Ελλάδα δεν ξέρει να μας πει ακριβώς πόσοι είναι. Αυτό είναι φοβερό. Είμαστε ένα κράτος που δεν ξέρουμε πόσοι είναι. Αφού καταγράψουμε πόσοι είναι, θα βάλουμε κάτω τα δεδομένα και θ’ αποφασίσουμε πόσους αντέχει η Ελλάδα. Αυτό που λέγεται σε όλη την Ευρώπη "ποσόστοση". Αντέχει επί του πληθυσμού, θα πείτε εσείς 20%, εγώ θα πω, όχι αντέχει 3%, ο κ. Σγουρός για τη Νομαρχία του ότι αντέχει 7%. Θα βρούμε πόσο αντέχει. Αυτοί να μείνουν στην Ελλάδα, θα απορροφηθούν, θα κάνουν τις οικογένειές τους, θα προκόψουν. Κανένα πρόβλημα.

Οι παραπάνω, δηλαδή αυτοί που είναι σήμερα εξαιρετικά υπεράριθμοι, θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο. Άλλοι θα γυρίσουν στις πατρίδες τους με κίνητρα για να γυρίσουν στις πατρίδες τους. Άλλοι θα μοιραστούν ισομερώς στην Ευρωπαϊκή ένωση ώστε να λυθεί το πρόβλημα στην Ελλάδα. Πάντως είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε. (…)

Γιατί δεν το συζητάμε στη Βουλή; Διότι είναι μια ομάδα ατόμων που κάνουν πάνω σε αυτή την ιστορία πολιτική σπέκουλα και παίζουν πολιτικά παιχνίδια. Και να μην κρυβόμαστε να πούμε ποιοι είναι. Είναι οι ίδιοι που κατέβασαν τους κουκουλοφόρους το Δεκέμβρη. Οι ίδιοι άνθρωποι που έκαναν τα επεισόδια το Δεκέμβρη είναι οι ίδιοι άνθρωποι που έβαλαν τους Μουσουλμάνους να κατέβουν και να κάνουν τα επεισόδια. Δεν τα έκαναν μόνοι τους οι Μουσουλμάνοι τα επεισόδια. Υποκινήθηκαν από συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους της Άκρας Αριστεράς η οποία εμποδίζει να μιλήσουμε γι’ αυτό το θέμα.

Σε όλη την Ευρώπη το μεταναστευτικό είναι το πρώτο θέμα στη δημόσια ατζέντα. Στη μόνη χώρα που δεν συζητείται γιατί φοβόμαστε να μη μας πουν ρατσιστές είναι η Ελλάδα.»

Από τον κόπο την απομαγνητοφώνησης μας έβγαλε το blog Seferou απο όπου και κάναμε το copy paste.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More