Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιός είσαι


AMy Winehouse και Kate Moss, αυτά τα κορίτσια πίνονται και με... καλαμάκι

2 σχόλια:

Ηλεκτρονικός κουκουλοφόρος δεν είμαι. Εχω φωτο και ταυτότητα. Λέγομαι Βέργος Ιωάννης. Τί είναι αυτή η αηδία που βλέπω μπροστά μου?
Το θεωρείτε εξευτελισμό και άξιο δημοσιότητας, επειδή αυτά τα κορίτσια έχουν πέσει στα ναρκωτικά??
Εμ, με αυτά που βλέπουν.. πώς να μην το κάνουν>?? Πώς να κρατηθουν ζωντανοί, όχι μόνο αυτοί. Θέλετε να αριθμήσω ονόματα καλλιτεχνών που ήταν κ είναι χρήστες ουσιών? Εσείς το θεωρείτε παράλογο, άξιο περιγελου? Τί να σας πω.. Πάρτε το Γκουσκγούνη σας κ βάλτε τον εκεί που ξέρετε μπας και σιώσετε λίγο !!
Δηλαδή στο βίντεο.

Είστε ανήθικοι, η ύλη σας αηδιαστική. Σα δε ντρέπεστε? Αν ο αδερφός σου είχε πέσει στα ναρκωτικά ρε μάγκα κολωνακιώτη θα γέλαγες? ΑυτΆ σας μαθαίουν στο Αρσάακειο?

Αίσχος κ ντροπή.

Από την στιγμή που αυτά τα κορίτσια και πολύ περισσότερο η Κέιτ Μος αποτελούν αγαπημένο θέμα των media και προβάλλονται ως πρότυπα ναι θεωρούμε ότι πρέπει να "φτύνουμε" το lifestyle τους. Αυτές είναι παράδειγμα προς αποφυγή και αυτό περνάμε. Ναι, αυτές οι γυναίκες για εμάς είναι άξιες περίγελου όπως και δική σου γνώμη είναι ότι η ύλη μας είναι "αηδίαστηκή".
Όπως δικαιούσε να έχεις την γνώμη σου έτσι δικαιούμαστε να έχουμε κι εμείς γνώμη.
Αλλά μάλλον δεν συμφωνείς αφού το στυλάκι σου δείχενι ότι είσαι ρατσιστής με όσους δεν συμφωνούν μαζί σου.
Όσο για τον Γκουσγκούνη μακάρι να πιάσει τόπο η ευχή σου και να βρούμε καμιά ταινία του να την δούμε στο βίντεο γιατί έχει πολύ πλάκα. Να φτιάξει και λίγο η διάθεση μας.
Όσο για το Κολωνάκη και την Αρσάκειο λυπούμεθα αλλά πέφτεις πάρα πολύ έξω.
Και σε ότι έχει να κάνει με την ατάκα σου περί "αδερφού", άμα δεν ξέρεις καλύτερα να μην μιλάς

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More