Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Blogoκατάλογος

Κάνουμε μία προσπάθεια να συμπεριλάβουμε στις λίστες μας όσο περισσότερα blogs μπορούμε. Για ένα διάστημα, εξαιτίας κάποιων προβλημάτων που είχαν ως αποτέλεσμα να αλλάξουμε template, δεν είχαμε λινκ. Τώρα όμως διορθώθηκε κι αυτό.

Στο κάτω μέρος της σελίδας μας μπορείτε να δείτε τα ιστολόγια χωρισμένα σε κατηγορίες. Σε κάθε κατηγορία εμφανίζονται τα πέντε πιο πρόσφατα ενημερωμένα (εκτός από τα "με απ όλα" που εμφανίζονται δέκα) για εξοικονόμηση χώρου.

Αν κάποιος θέλει να προστεθεί και το δικό του δεν έχει παρά να μας ενημερώσει με ένα email στο panic.press@gmail.com τονίζοντας στο subject: "Για καταχώρηση blog" (ώστε να μην χαθεί).

Η πρόσκληση αυτή ισχύει για όλους τους bloggers που έχουν και στο δικό τους blog λινκ για άλλα ιστολόγια ή που στηρίζουν την bloggoσφαιρα με αναρτήσεις θεμάτων αναγράφοντας την πηγή. Οι παρτάκιδες ας απευθυνθούν αλλού. Και στην περίπτωση που κάποιος μας έχει ξεφύγει, θα επανορθώσουμε αφαιρώντας τον μετά τον επόμενο έλεγχο.
Δεν είναι θέμα διαφήμισης και προβολής. Είναι θέμα αχαριστίας. Δεν μπορεί κάποιος να περιμένει στήριξη (από τον οποιονδήποτε, όχι μόνο από εμάς) κι εκείνος να μην στηρίζει κανέναν.
Αυτό τουλάχιστον πιστεύουμε εμείς.
Καλή συνέχεια.

2 σχόλια:

Δηλαδή κακούργε, εγώ που τα link τα έχω σε ξεχωριστή σελίδα, αποκλείομαι δια ροπάλου έ; Σε μισώ, σε μισώ, σε μισώ! :Ρ
Πάντως συμφωνώ απόλυτα με την απόφασή σου, είναι δίκαιη πέρα για πέρα.

Οχι βέβαια, δεν αποκλείεσε χαχαχα
Απλά ακόμα είναι υποκατασκευή ο κατάλογος.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More