Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Στημένη κόντρα

Το συγκεκριμένο.. ας το πούμε θέμα, το είχαμε δει και το είχαμε αγνοήσει καθώς το θεωρήσαμε πολύ ερασιτεχνικό Όταν όμως είδαμε πολλά sites και blogs να το αναπαραγάγουν σαν αληθινό αποφασίσαμε να γράψουμε κάποια πραγματάκια που μάλλον διαφεύγουν.

Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Πριν δύο μέρες, στο δελτίο ειδήσεων του Star η μοντελού Ρία Αντωνίου είπε σχετικά με την αύξηση στήθους της συναδέλφου της ΤζούλιαςΑλεξανδράτου: "Καλά έκανε η κοπέλα και το έκανε. Άλλωστε καιρός ήταν, το είχε ανάγκη".

Στο καπάκι το δελτίο του Star έριξε βιντεάκι όπου η Τζούλια έδινε απάντηση: "Εγώ άκουσα ένα ροφό με ξεχειλωμένα χείλη από τις σιλικόνες να διαπιστώνει τις δικές μου ανάγκες. Οι δικές μου ανάγκες προέκυψαν από την δουλειά μου ενώ οι δικές της από την ασχήμια της..." και μπλα μπλα μπλα.

Και τώρα να σας θυμίσουμε το εξής: Το καλοκαίρι που πέρασε ένας ρεπόρτερ (στο ίδιο το κανάλι τους ονομάζουν έτσι) του Star παραδέχτηκε ότι στήνουν θέματα τόσο με την Τζούλια Αλεξανδράτου όσο και με την Ρία Αντωνίου.

Αυτά τα ολίγα για να μην τρώει ο κόσμος κουτόχορτο και για να μην πέφτουν σε παγίδες οι φίλοι bloggers αναδημοσιεύοντας ψεύτικα θέματα.

1 σχόλια:

Αγαπημένε, είναι λίγο πολύ γνωστά τα παπατζίδικα θέματα του Star...Καλά κάνεις και διευκρινίζεις, αλλά έτσι κι αλλιώς, τα σούργελα είναι σούργελα και βγάζουν γέλιο έτσι κι αλλιώς...και δε μιλάω μόνο για τις δύο κυρίες (!).

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More