Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Μοναχιάδα και πουληταριάδα


@@ Here we go again. Ένα πρήξιμο με την Ναταλία Λιονάκη το έχουμε φάει. Και να ήταν μόνο η αιμοδιψής –όπως την χαρακτηρίζουν… όχι μόνο οι εχθροί της – Τατιάνα θα λέγαμε «οκ, που το περίεργο;». Την κοπέλα όμως την έχουν λιβανίσει σε όλες τις εκπομπές. Μέχρι και ο Μπόλεκ με τον Λόλεκ. Νισάφι πια.

@@ Απορία; Έκανε έγκλημα η Ναταλία; Έχουν κάνει έγκλημα τόσοι και τόσες που έχουν μονάσει τα τελευταία 2000 χρόνια;

@@ Λένε ότι της έκαναν πλύση εγκεφάλου. Τι εννοούν όταν το λένε αυτό; Αν το να πείσεις κάποιον να κάνει κάτι ή να ακολουθήσει μία θρησκεία, τάση, άποψη ή οτιδήποτε άλλο θεωρείται «πλύση» τότε έχουμε και λέμε: η Καμπάλα έκανε πλύση εγκεφάλου στην Μαντόνα (και τον Τζώρτζογλου για να λέμε και τα δικά μας) και τα media μας κάνουν πλύση εγκεφάλου για να κατακρίνουμε κι εμείς την κίνηση της Λιονάκη.

@@ Στην τελική κάθε θρησκεία προκειμένου να προσηλυτίσει πιστούς προσπαθεί να τους πείσει, ή αν θέλετε, να τους κάνει πλύση εγκεφάλου.

@@ Το θέμα και η ουσία είναι αν τυχόν κρύβεται κάποιος πονηρός σκοπός πίσω από την «πλύση». Αν, για παράδειγμα, επιχειρήσουν κάποιοι επιτήδειοι να φάνε περιουσίες. Τότε ναι, υπάρχει θέμα.

@@ Η πλάκα είναι πως οι περισσότεροι δημοσιογράφοι που κατακρίνουν την Λιονάκη, έχουν κάνει… ύμνους στην μοναχή Θεονύμφη. Γιατί ρε παιδιά; Δηλαδή για να αποφασίσει κάποιος να αφιερώσει την ζωή του στον Θεό (το όποιο Θεό πιστεύει) πρέπει να είναι συγκεκριμένης ηλικίας και του έχουν τύχει τα μεγαλύτερα δεινά του κόσμου;

@@ Enough με την μοναχιάδα. Αλλά από Τατανιάδα δεν μπορώ να ξεφύγω, δυστυχώς. Παρατηρώ τις τελευταίες μέρες μηνύματα αναγνωστών του troktikou που μιλάνε για πισώπλατα μαχαιρώματα στην Στεφανίδου από πρώην συνεργάτες της όπως η Κουσκουρή, ο Λιμνιός και η Ματαφιά.

@@ Sorry, αλλά όταν κάποιος είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία καλό θα ήταν να μην μπλέκει άσχετα πρόσωπα. Η Κουσκουρή δεν συνεργάστηκε με την Τατιάνα. Η κοπέλα πριν μπλέξει με τα κους κους ασχολιόταν με πολιτικό ρεπορτάζ. Πριν πάει στο Alter ήταν στο κανάλι του Τράγκα και την Traffic. Στο Μπουρνάζι μετακόμισε επί εποχής Κουτσελίνη.

@@ Για τον Λιμνιό δεν ξέρω οπότε δεν θα πω τίποτα. Όσο για την Ματαφιά, η γυναίκα κάνει την δουλειά της όπως κρίνει, κι αν θέλετε, φίλοι Τατιανόφιλοι, όπως την δίδαξε η Τατιάνα (οσο συνεργάστηκαν στο ALter). Αν, και για να λέμε του στραβού το δίκιο, δεν δείχνει η κυρα Ράνια να «φτιάχνεται» χορεύοντας πάνω από τάφους.

@@ Κάποιος άλλος υποστήριξε ότι Κουσκουρή και Λιμνιός πούλησαν την Κουτσελίνη γιατί ενώ εκείνη έφυγε, εκείνοι έμειναν στο Alter για να κάνουν καριέρα. Ρε παιδιά, σοβαρολογείτε; Ρωτάτε πως τα φέρνουν βόλτα; Ή επειδή είναι σε ένα πάνελ έλυσαν το οικονομικό τους πρόβλημα εφ όρου ζωής; Ή μήπως θα τους χαρτζιλίκωνε η Κουτσελίνη μέχρι να βρουν άλλη δουλειά; Αν ήταν έτσι τα «πουλήματα» κύριοι, τότε εσείς τι είστε; Οι αγοραστές;

1 σχόλια:

Την συνέντευξη με την Λιονάκη στην Τατιάνα δεν την παρακολούθησα είδα όμως την Ηλιάδη που έλεγε πως η Τάτι ή όπως αλλιώς λέγεται την έχει βοηθήσει. Θυμάμαι τα ρεζιλίκια στην χερότερη εκπομπή των εποχών κατά τη άποψή μου (στο άλτερ) όπου η Τατιάννα έβγαζε το σόι της Ηλιάδη την κατηγορούσαν την έβριζαν κλπ...Τότε μάλλον υποστήριζε την απατημένη Πόπη..Όταν η Τατιάνα κατάλαβε τις πράξεις -λάθη της προσπάθησε με όσους αδίκως έπληξε ή προαπάθησε να πλήξει να γίνει φίλη....Φιλενάδα να σου τύχει!!!Θεός φυλλάξοι! Ό,τι και να κάνει αυτή η γυναίκα την κατινιά δεν μπορεί να την βγάλει από μέσα της. Πολλοί παρακολουθούν την εκπομπή της όχι για τα θέματά της αλλά για να βλέπουν την δήθεν ηθικολόγα και να κουτσομπολεύουν με τις άθλιες υποκριτικές της ικανότητες. Αυτή η φωνή της είναι τόσο τσιρίδα μιλάει και λίγο με την μύτη που σου τρυπά τα τύμπανα. Κανάς χειρουργός υπάρχει που ναλλάζει χροιά στην φωνή; Επειγόντως να λύσει το πρόβλημα της Τάτι. Η δε πλαστική στην μύτη της σκέτη αποτυχία. Τα λέω αυτά γιατί διάβασα σενα μπλογκ μια συνέντευξη που έχει δώσει σε τηλεπεριοδικό που λεει πως δεν έχει κάνει πλαστικές..Βρε ΟΥΣΤ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More