Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Κωλοτούμπες...



Τελικά σε αυτή την showbiz όλα αλλάζουν. Θυμάστε πριν κάποια χρόνια όταν η Ρούλα Κορομηλά ήταν από τα κορυφαία πρόσωπα της τηλεόρασης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου άρχισε να λάμπει; Αν όχι, εγώ είμαι εδώ. Εκείνη την εποχή, που λέτε, η Ρουλίτσα μέσα από τα σόου της είχε και κάποια δωράκια για τον ανερχόμενο παρουσιαστή. Αξέχαστη είναι μία εκπομπή που είχε καλεσμένο τον Νίκο Μαστοράκη ο οποίος είχε ξεσκίσει κυριολεκτικά τον Άρνι, λέγοντας τον μέχρι και απομίμηση του Φερεντίνου.



Τα χρόνια πέρασαν, οι πληγές έκλεισαν και η Ρουλίτσα τώρα που κάνει ραδιοφωνική εκπομπή κάλεσε τον Γρηγόρη (μεταξύ άλλων) για να κάνει δυναμική πρεμιέρα. Και ο Γρηγόρης πήγε!

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχει και ακόμα καλύτερο. Θυμάστε πόσο μεγάλη κόντρα είχε η Ρουλίτσα με τον Θέμο Αναστασιάδη; Ακατονόμαστο τον έλεγε. Ούτε το όνομα του δεν ήθελε να λέει όντας τσατισμένη από τα σατιρικά βίντεο που έβαζε στο "Όλα". Όταν ο Θέμος έφυγε από τον Αλφα και η Ρουλίτσα ανέλαβε υπηρεσιακή παρουσιάστρια (για μία μόνο εκπομπή) στο "Κοίτα τι έκανες" της Διγενή τι νομίζετε ότι έκανε η θεά; Πήρε το τραπέζι που είχε στο πλατό του ο Θέμος και το κοπάναγε με το τακούνι της. Την ίδια εποχή σε μία συνέντευξη της (στην Σταματέρη αν θυμάμαι καλά) είχε δηλώσει ότι δεν θα πήγαινε ποτέ στην εκπομπή του αν την καλούσε.



Κι αυτές οι πληγές έκλεισαν. Η Ρούλα λίγο καιρό μετά αποδέχτηκε πρόσκληση του Θέμου, ενώ τώρα κάνει εκπομπή και στον ραδιοφωνικό σταθμό του Θέμου, τον "Θέμα".

Τι όμορφη και αγγελικά πλασμένη που είναι αυτή η showbiz.

By LitsaHilton

Panic: Το "Ρουλίτσα" να υποθέσουμε ότι είναι στο ίδιο concept με το "Ζωίτσα", το "Αννούλα", και το "Καιτούλα";

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More