Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Βρε μανία με το στρινγκ...


Κοντεύει να κλείσει δίμηνο από τότε που η ΦαίηΣκορδά έδειξε φόρα παρτίδα στους τηλεθεατές της εκπομπής της τι κρύβεται κάτω από την φούστα της και δεν χορταίνει να μιλάει γι αυτό.
Όταν έγινε το σκηνικό on air -που όμως λόγο ταχύτητας του σταυρώματος των ποδιών δημιουργούσε μία απορία για τα φορούσε ή όχι βρακί- τα blogs αναφέρθηκαν στο γεγονός, το καθένα με τον τρόπο του (μεταξύ αυτών κι εμείς). Κανείς όμως δεν έκανε το βρακί της Φαίης σημαία του. Προχώρησαν σε άλλα θέματα.
Η Σκορδά όμως σχεδόν σε κάθε εκπομπή της φροντίζει να ενημερώσει για το τι χρώμα βρακί φοράει. Μέχρι και στην εκπομπή της Χρουσαλά βγήκε και μίλησε για το στρινγκ της.
Φτάνει ρε Φαίη, μπουχτίσαμε Σε λίγο θα μας λες αν έχεις και περίοδο... Έλεος.

Επιπλέον, μάλλον κάποιος θα πρέπει να πει στην ξανθιά, ότι το θέμα των bloggers δεν ήταν τόσο το αν φορούσε ή όχι εσώρουχο αλλά η προκλητική κίνηση της και το κεντράρισμα της κάμερας.



Υγ
Τελικά ο Γιώργος Λιάγκας πρέπει να είναι ο μοναδικός άντρας στον κόσμο που μοιράζεται καθημερινά μαζί με μερικές χιλιάδες ανθρώπους την γνώση του τι χρώματος βρακί φοράει η κοπέλα του.

3 σχόλια:

και στην χθεσινή εκπομπή της, είπε έτσι άσχετα, πως φοράει μπεζ βρακί για τι μέτα θα πήγαινε σε φωτογράφηση και δεν γνώριζε τι ρούχα θα της φορέσουν. Προφανώς το κάνει για να συζητιέται...

Ενα απο τα μεγαλυτερα μουνοπανα της TV.

ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ!!!
Πριν κάποια χρόνια οι διάσημοι με κάποιο τρόπο ήθελαν να παίζουν στα κουτσομπολίστικα έντυπα για να διευρίνουν την διασημότητά τους και κατά συνέπεια να "χτυπήσουν" δουλειές...Με την έλευση των κουτσομπολίστικων εκπομπών στην TV οι οποίες ουδεμία σχέση με τα κουτσομπολίστικα έντυπα η showbiz ισοπεδώθηκε κι αυτό γιατί κυρίως δεν γνώριζαν το αντικείμενο , πήραν στην δουλεψή τους άτομα που με γνώμωνα την ματαιοδοξία τους μόνο κακοπροαίρετα σχόλια ήξεραν να κάνουν και να διδίδουν φήμες κατασκευάσματα του νού τους για να χουν να λένε...Αυτά σε συνάρτηση με τα νέα πρόσωπα που άνακάλυψε η Tv όπως Μπεζαντάκου, Θώδη, Κόμισσα κι αυτή που τραγουδά το νινί και μου διαφεύγει τ όνομά της κι ένα μάτσο τέτοιου τύπου και καλά celebrities αφάνισαν την ελληνική showbiz κι ανέδειξαν την trash tv στην πιο αισχρή ίσως μορφή της...Εμφανίστηκαν και τα εν μέρη δημοσιοχετίστικα έντυπα Hello και OK που για μια φωτογράφηση τύπου paparazzi χρειάζονται στυλίστες, make up artists κι ένα ολόκληρο επιτελείο...Και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ έχασε την αίγλη του...Αυτοί που γνωρίζουν το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ γελουν με τα τεκταινόμενα ενώ αυτοί που διατίνονται ότι το γνωρίζουν εκτελούν κατά παραγγελία ό,τι τους ζητούν...Βγήκε κι ο Θοδωρής Ρακιτζής να μας πει τον λόγο που του αρέσει η δουλειά που κάνει...Ποιός είναι αυτός; Το γεγονός ότι ο Σφακιανάκης καταδέχτηκε να του κάνει κάποιες δηλώσεις...Κι αν ο συγκεκριμένος κύριος αυτοαποκαλείται δημοσιογράφος η κυρία Λαμπίρη έχει κάθε λόγο να βαριέται τόσο επιδεικτικά στην εκπομπή της.Όσο για τους πραγματικούς celebrities δεν δίνουν δεκάρα για δαυτες τις εκπομπές (γι αυτό κι οι εκπομπές κινούνται σε trash επίπεδα) κι η χαρά τους είναι να τους παίξουν τα blogs. Ακόμη κι οι παρουσιάστριες των "εκπομπών" αυτών έχουν αυτοσκοπό τα blogs όπως η Σκορδά η οποία παίζει γιατί εσείς οι μπλόγκερς αχολείστε μαζί της είτε για το βρακί της είτε για ό,τι άλλο.Η νέα τάξη πραγμάτων είναι ξεκάθαρη μην αφήσετε σούργελα να μολύνουν τον χώρο σας. Συνεχίστε με διεισδυτικό τρόπο, αντικειμενικά ρεπορτάζ κι αλήθειες. Αφήστε τους δήθεν καλλιτεχνικούς ρεπόρτερ που μόνοι τους διαδίδουν την ιδιότητά τους γιατί στην πραγματικότητα δεν έχουν να εκτελούν τις παραγγελείες και να αισθάνονται ότι κάτι κάνουν...Πέφτουν οι μάσκες! Το ξέρουν και γι αυτό με ψευτοχαφιεδισμούς κατασκευασμένες φήμες απόρροια του αρρωστημένου τους νου προσπαθούν να επιβιώσουν...Μόνο που όταν πέφτουν οι μάσκες πέφτουν μια για πάντα!

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More