Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Επίθεση troktikou στην Espresso

Το κείμενο που ακολουθεί είναι copy paste από το troktiko

Όταν λέμε New York Times εννοούμε ...espresso


Βγήκε ο μεγάλος μάγκας δ/ντης της espresso και είπε το μεγάλο ψέμα ότι όταν παίρνουμε θέματα δεν βάζουμε την πηγή! Μπα; Τόσο καλά διαβάζετε; Δεν το βλέπετε; Και να το θέλαμε δεν γίνεται αφού βάζετε αράχνη ακόμα και σε φωτογραφίες(!!!)αλλά είπαμε χίλιες φορές μην λέτε ψέματα γιατί εκτίθεστε. Όσοι διαβάζουν ξέρουν ότι γράφουμε espresso όταν βάζουμε την είδηση. Αλλά
αν σχολιάσουμε και είναι υπό μορφήν άρθρου εννοείτε ότι δεν μπαίνει καμία πηγή. Θα χρεώσουμε σε άλλον αυτό που γράφουμε εμείς για πλάκα; Και καλά η espresso νομίζει ότι έχει γίνει N.Y.T! Ότι ζούνε εκπομπές από την espresso. Μεγάλη ιδέα έχεις Μουλίνε για τον εαυτό σου. Τα γεγονότα ζούνε τις εκπομπές. Μην τρελαίνεσαι. Εκτός και αν νομίζεις ότι όλα συμβαίνουν για την espresso. Ή εκτός και αν όσα γράφει η εφημερίδα είναι ψευδή και τότε με την αναπαραγωγή των θεμάτων πράγματι ζούνε οι εκπομπές.
Αλλά για πες μας:

Πότε από όσα θέματα έχετε ΚΛΕΨΕΙ από blog βάλατε την πηγή; ΠΟΤΕ.
Και μην πείτε ότι δεν παίρνετε γιατί το έχουμε βάλει. Πότε παίρνετε άλλα θέματα από εφημερίδες και βάζετε την πηγή; ΠΟΤΕ. Μήπως θέλετε κ.Μουλίνε να σας τα θυμίσουμε; Επειδή προφανώς δεν παρακολουθείτε την εφημερίδα σας και ασχολείστε με ...ρουφιανιές του τύπου ποιος έχει το ένα blog και το άλλο. Και αφού είστε τόσο μάγκας όσο θέλετε να το παίζετε μάθετε στην ζωή σας να μην είστε ρουφιάνος; Και αν θέλετε να χαφιεδίζεται κάντε το σωστά. Πείτε ποια ονόματα είναι πίσω από το blog μας και αφήστε το παραμύθι του ενός που μασάτε σαν καραμέλα. Άντε μάγκα Μουλίνε. Ποιοι γράφουν τόσο συχνά και κάνουν τόσες αναρτήσεις; ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΠΟΤΕ.
Όπως η εφημερίδα σου δεν θα γράψει ποτέ ότι στην εφημερίδα από πίσω είναι ο Λαυρεντιάδης. Οπότε δες τα του οίκου σου. Γράψε και τίποτα για Βαρδινογιάννη, γράψε για την μεγάλη αγωγή που ετοιμάζει ξένος όμιλος "Carlyle" στην Νεοχημική και άσε τα υπόλοιπα και τις στοχοποιήσεις. Κάτσε καλά Μουλίνε γιατί εμείς δεν είμαστε εύκολος στόχος όπως η Φαίη Σκορδά που χτυπάς. Μην το παίζεις ξύπνιος. Έχεις άδικο και θα βρεθείς από κάτω.

Κατάλαβατε το. Από τα γεγονότα ζούνε οι εκπομπές και οι εφημερίδες. Μην τρελαίνεσαι. Διάβασε καλύτερα όταν κάνουμε αναρτήσεις. Το 90% όσων παίρνουμε από την εφημερίδα έχει την πηγή. Το άλλο 10% είναι σχόλιο οπότε τι νόημα έχει;

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More