Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Φέρτε τον παπα-Άρη...


@@ Είδαν οι του Alter την διαφήμιση κινητής τηλεφωνία με τον… «Παπά –λουκά» και έσπευσαν να κοπιάρουν και να κάνουν τρέιλερ με την Κάρτσωνα που αναζητά το… «Παπα-δάκη». Κι αν κρίνουμε από την ερμηνεία της νέας παρουσιάστριας τότε από την χωριάτικη σαλάτα του Lifestyle δεν θα λήψει ούτε φέτος το αγγουράκι.

@@ Διά… πληκτρολογίου Rombatv : «Και ξαφνικά στο ζάπινγκ, πετυχαίνω τη Σταματίνα! Θεέ μου, τι συγκίνηση, μου είχε διαφύγει τελείως απο το μυαλό η πρεμιέρα της...Βλέπω τον Δημήτρη Ρίζο στο παράθυρο και αναρωτιέμαι:
1ον) Δεν έχει δουλειά να κάνει ο εκδότης-δημοσιογράφος-τηλεκριτικός-παραθυράτος και που τον χάνεις, που τον βρίσκεις, πρωταγωνιστεί στις ελαφρολαικές εκπομπές; 2ον) Άλλο πελατάκι το ψυχαγωγικό τμήμα του Alter, δεν έχει; Και 3ον) Τελικά το μόνο που άλλαξε σε αυτή την εκπομπή, είναι ο τόνος στον τίτλο της...Tv γουικέντ
για τη Βάσια, Tv γουίκεντ για την Σταματίνα...Έτσι είναι αγάπη μου. Άμα τό χεις, βάζεις και την προσωπική σου σφραγίδα!
Στο καπάκι και η διαφήμιση του νέου Life φρεσκοστυμένου..."Σταματίνα, έλα πιάσε..."
»

@@ Οι κόκκινοι, πράσινοι, φούξια, περτικαλί και άλλων φαντεζί χρωμάτων σκελετοί γυαλιών μόνο σε εμένα φαντάζουν γελοίοι ή σας συμβαίνει κι εσάς;

@@ Ζητούν την ψήφο του Ελληνικού λαού οι: Μαρίνα Τσιντικίδου, Μαίρη Ακριβοπούλου, Δάφνη Μπόκοτα. Και μετά κοροϊδεύουν τον Μαλέλη που θέλει να βάλει την Πετρούλα να κάνει πολιτική εκπομπή. Μια χαρά θα συνεννοούνται.

@@ Ο Λιάγκας δεν θα κατέβει με το ΠΑΣΟΚ αυτή τη φορά. Άμα δεν κατέβει κι ο Κατέλης με τον Βεργή θα είναι η πιο ανιαρή εκλογική αναμέτρηση.

@@ Είναι ξεκάθαρο. Η Ελεονώρα Μελέτη είναι η νέα Ρούλα Κορομηλά. Ειδικά με το κοντό μαλλί μέχρι και συνομήλικες τις κάνεις… Ε όχι και κακία. Εννοώ ότι η Ρούλα μοιάζει μικρότερη. Τι δεν σας έπεισα; Καλά, δεν επιμένω.

@@ Ολόκληρο θέμα έκανε το Star για τον… καρχαρία που επιτέθηκε στην Μελέτη στις Μαλδίβες. Η πλάκα είναι πως από το βίντεο που πρόβαλλαν πιο πολύ φαινόταν να κάνει επίθεση η Ελεονώρα στο καρχαρία… γάλακτος. Τα έσπασε όμως η ατάκα του Troktikou: «ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ "ΕΠΙΘΕΣΗ" ΤΗΣ...ΣΙΝΑΓΡΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ»

@@ Ο Γιώργος Παπαδάκης επέστρεψε ανανεωμένος έχοντας χάσει καμιά εικοσαριά κιλά. Μόνο που απ ότι θυμάμαι τουλάχιστον τις τρεις τελευταίες σεζόν επιστρέφει από τις διακοπές με -20. Θα έπρεπε να είχε ρέψει ο άνθρωπος.

@@ Θεά η ΝΕΤ. Παλιζει ακόμα σποτάκια για… θερινό σινεμά!


1 σχόλια:

Και να ήταν μόνο αυτά...Είχανε στην εκπομπή της Σταματίνας σε παράθυρο τον Λοβέρδο οοποίος μια χαρά τα είπε...Μάλιστα σε κάποιο σημείο λέει η Τσιμτσιλή πως έχουν γίνει της μόδας οι εκπομπές μαγειρικής πως πλέον έχουν βγεί τα μαχαίρια και τα πηρούνια και πως θα περάσουν σε σχετικό βίντεο για να εισπράξει από τον Λοβέρδο πως κι εκείνη παρουσίαζε εκπομπή μαγειρικής...Μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος είπε πως είναι κατάντια να κυριαρχούν στην τηλεόραση κουζινοεκπομπές... Ωστόσο η Σταματίνα μια άνεση την έχει αν και βγαίνει ωραιοπαθής. Θα πρέπει να μετριάσει τον ναρκισισμό της που είναι έκδηλος.Το πάνελ της είναι άνευρο σχεδόν ανύπαρκτο. Η Φαίη Βώκου κι ο Ροδόπουλος σα να μην συμμετέχουν ενώ το νέο πρόσωπο που με συγχωρείται δεν θυμάμαι τόνομά της δεν μιλά καθόλου. Ότι κάνει η Τριφίδου. Το γεγονός ότι παρουσίασαν για άλλη μια φορά την μοναχή Θεονύμφη κατα κόσμον Μαίρη Αλεξοπούλου ως αποκλειστικότητα είναι φάουλ αφού την ιστορία της την έχουμε διαβάσει κι οι εκπομπές έχουν κάνει αναπαραγωγή πολλές φορές. Όσο για την Λόη αν και μου είναι συμπαθής δείχνει σα νακάνει πρώτη φορά τηλεόραση. Το να υποδέχεται τους τηλεθεατές με τον ίδιο σχεδόν πρόλογο μόνο ερασιτεχνικό μπορείς να το πεις. Οι αμπελοφιλοσοφίες της Νανάς δεν βοηθούν...Για την Φαίη Σκορδά τι να πει κανείς όλο χασκογελάει. Η Τσόλκα είνα πολύ καλή στον γραπτό λόγο τηλεοπτικά δεν έχει δείξει ακόμη κάτι. Η Θεματολογία μια από τα ίδια..Επαναλήψεις...Ίδιες εκπομπές με ίδια θεματολογία...Το ιμακέικο έχει κατακλύσει τα πάνελ...Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό των υπευθύνων και λοιπών. Άπό περιέργεια παρακολούθησα κι έπληξα. Σήμερα δεν άνοιξα την τηλεόραση εως τις 17.00. Τότε έκανα ζάπινγκ μεταξύ Φώτη και Μαρίας και Δέστε τους. ΙΔΙΑ. Και το κουίζ που έθεσαν ο Τσαλικης κι ο Μουτσινάς σχετικά με την Τατιάνα αν είναι έγκυος ή όχι το βρήκα σαχλό. Δεν είναι παιδιά...Αλλά και να είναι, ε και;Έκλεισα την TV κι έβαλα στο CD player το τραγούδι του Μαζωνάκη "Αχ, πόσο Βαριέμαι"...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More