Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Νέα "μεταγραφή" Παπαδάκη!

Έλα ρε!!! Ο Νίκος Παπαδάκης θα παίξει "σημαντικό του ρόλο στο πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Alpha" ;
Του Alpha;
Του ALPHA;
Πότε πρόλαβε να φύγει από το Mega; Ακόμα δεν πήγε, ακόμα δεν ξεκίνησε η εκπομπή. Ακόμα δεν έκανε μονοψήφια...





5 σχόλια:

Αν κι είμαι σίγουρος οτιδεν θαναρτήσεις την επισήμανση...Μπορεί ένα λάθος να γίνει κατά λάθος...Εσύ ψάχνεσαι να βρεις λάθη για να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου; Κανα θέμα δεν βλέπω στο μπλογκ σου κριτή...Τώρα ανέλαβες τα pr της Κουντουρά; Εκεί δουλεύεις;

Μισό να τα πιάσουμε ένα ένα.

Πρώτον, εγώ ως εκπρόσωπος αυτού του ιστολογίου μιλάω με το όνομα μου.
Εσύ κρύβεσαι πίσω από ένα "Χρήστος", χωρίς να επιβεβαιώνεται από πουθενα αν είναι αληθινό έστω και το μικρό σου.

1) Κατ αρχάς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να επιτρέπουμε σχόλια. Βιάζεσε να δείξεις σιγουριά...

2) Είπαμε ποτέ ότι ένα λάθος δεν μπορεί να γίνει κατά λάθος; Άλλωστε ολόκληρες τηλεοπτικές εκπομπές στηρίζονται στα λάθη των άλλων. Προφανώς πιστεύεις ότι κι εκεί ψάχνουν λάθη για να ικανοποιήσουν τον εαυτό τους. Αν αυτή είναι η άποψη σου, δεν θα προσπαθήσω να στην αλλάξω. Δικαίωμα σου είναι.

3) Το "θέμα" που λες είναι κάτι πολύ σχετικό. Κάτι που εκλαμβάνω εγώ ως "θέμα" εσύ μπορεί να μην το θεωρείς θέμα. Πχ, κάποιοι θεωρούν θέμα το νέο κούρεμα της Μενεγάκη. Εγώ πάλι δεν το θεωρώ θέμα. Τι σημαίνει αυτό; Τίποτα. Γνώμες, απόψεις, αντιλήψεις είναι αυτά. Επιπλέον, η πλειοψηφία των θεμάτων (που εσύ μπορεί να μην τα θεωρείς θέματα, αλλά αυτό αφορά εσένα) μπαίνουν στο περιοδικό.

6) Αδέκαστε αναγνώστη, που προφανώς εργάζεσαι σε κάποιο μαγαζί που δεν κολακεύουν τα ποστ του Panic , αλήθεια πες μου, όταν κάποια περιοδικά αλλοιώνουν τις φωτογραφίες και παρουσιάζουν μία εικονική πραγματικότητα δεν είναι θέμα; Κι αν δεν το κατέχεις, εικονική πραγματικότητα σημαίνει ψέμα και κοροϊδία ακόμα και του ίδιου του του αναγνώστη.

5) Με λες "κριτή". Η κρίση, η γνώμη, η άποψη, όλα αυτά και άλλα πολλά, έγκεινται στην ελευθερία του λόγου. Και από την στιγμή που δεν υπάρχει συκοφαντία ή ψεύδος δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό. Βρες μου ένα άνθρωπο που δεν κρίνει να σου ζητήσω και συγνώμη. Άλλωστε, μην ξεχνάς, ότι κι εσύ με αυτό το σχόλιο σου κρίνεις. Δικαίωμα σου.

6) Όχι δεν δουλεύω για την Κουντουρά και ούτε καν έχω μιλήσει ποτέ μαζί της. Ούτε εγώ ούτε κάποιος που συνεργάζεται με το Panic. Στο παρελθόν έχω γράψει καλά λόγια (έως υπερβολικά καλά) για τον Καραμανλή. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δούλευα για τον πρωθυπουργό; Και στην τελική, ακόμα και να δούλευα για την προαναφερθείσα, μπορείς να μου πεις που θα ήταν το κακό; Έχεις κάτι το μεμπτό για την συγκεκριμένη;
Προφανώς, με την δική σου αντίληψη όταν γράφω κάτι αιχμηρό για κάποιον τότε μπορεί να έχω κάτι εναντίων του και όταν γράφω κάτι καλό για κάποιον άλλο να δουλεύω γι αυτόν τον άλλο. Αν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα και να ικανοποιείς τον εαυτό σου, δεν θα επιχειρήσω να σου στερήσω την χαρά.

1. Μπορεί κατά λάθοσ να γράφτηκε άλλο κανάλι. Προκαταβάλλεις πράγματα.
2. Οι εκπομπές συνήθως σατιρίζουν,εσύ κρίνεις
3.Δημοσιογραφικά τα θέματα είναι ξεκάθαρα ανάλογα με το είδος. Το να κοροιδεύουν τον αναγνώστη με αλλοιωμένες φωτό είναι πλάνη
4. Μάλλον είσαι καχύποπτος
5.Άλλο συκοφαντία, άλλο ψεύδος, άλλο ματαιοδοξία, άλλο εμπάθεια, άλλο εξυπνακίστικη κριτική άλλο κριτική...κλπ
6. Δεν την γνωρίζω την κυρία αλλά πρινπόσα έτη είναι αυτή η φωτό; Τι σημαίνει και τι σχέση έχει με το σήμερα;
Τι θες να πεις δεν καταλαβαίνω....

Σχετικά με το 1: ξαναδιάβασε γιατί άλλον δεν κατάλαβες.

Σχετικά με το 2: Κάτι που ένας θεωρεί σάτιρα κάποιος άλλος μπορεί να το θεωρεί κακία. Όσο για το αν κρίνω, σου είπα ήδη. Ναι κρίνω, όπως κρίνει ο καθένας, όπως κρίνεις κι εσύ αυτή την στιγμή. Μόνο που σε ότι έχει να κάνει με το συγκεκριμένο ποστ, δεν υπάρχει κριτική από μέρους του blog. Αλλά είσαι ελεύθερος να κρίνεις όπως νομίζεις.

Σχετικά με το 3: Συμφωνούμε απόλυτα με την πλάνη. Συμβαίνει κατά κόρον στο μαγαζί που εσύ υπερασπίζεσαι αυτή την στιγμή.

Σχετικά με το 4: Μπορεί και να είμαι. Αλλά μου έδωσε κι εσύ το δικαίωμα. Και στην τελική, αν κάτι δεν σε αφορά (όπως πχ ένα blog που κατά την άποψη σου δεν έχει θέματα και ασκεί κριτική) τότε δεν ξαναμπαίνεις. Εσύ έκανες το αντίθετο αφού μου απάντησες με νέο σχόλιο. Άρα για κάποιο λόγο σε αφορά.

Σχετικά με το 5: Πάλι συμφωνώ. Αλλά αν εξαιρέσουμε την συκοφαντία και το ψεύδος τα άλλα δεν έχουν να κάνουν μόνο με τον πομπό αλλά και με τον δέκτη, το πως εκλαμβάνει κάποιος κάτι, τι αντίληψη έχει και αν έχει την μύγα.

Σχετικά με το 6: Έλα, μην μου τα γυρνάς. Και ποιός είπε ότι η φωτό δεν μετρά αρκετά χρονάκια; Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν πρέπει να υπάρχουν παλιές φωτογραφίες;

Αν δεν καταλαβαίνεις τότε προσπάθησε να καταλάβεις για να κρίνεις.

Και να στο πω ξανά μπας και το καταλάβεις.

Αυτό το ιστολόγιο και το περιοδικό δεν διεκδίκησαν ποτέ τον τίτλο του ενημερωτικού.

Υπάρχει κριτική, υπάρχει σάτιρα, σπάμε πλάκα, παρουσιάζουμε θέματα, καταστάσεις και πρόσωπα που μας ενδιαφέρουν και καταγράφουμε πράγματα που παρατηρούμε.
Ουδέποτε όμως συκοφαντήσαμε ή γράψαμε ψέματα.

Και ότι υπάρχει εδώ δεν κρύβεται πίσω από ψευδόνυμο, όπως κάνεις εσύ.

Όταν κρίνεις επώνυμα θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την συζήτηση.

Γειά σας είμαι η mermaid και διαβάζω και το panic
Έχω θέμα: Ο Παπαδάκης στο Αλτερ!


Ωχ συγνώμη μέγκα ήθελα να πω!Από κεκτημένη ταχύτητα έγραψα άλλο κανάλι...
Αντε με τον πεντάμορφο τώρα. Για να δούμε το τέρας Agb τι θα πει και πως θα παιχτεί το έργο!

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More