Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

H ώρα των αρχηγών

@@ Debate. Τι ωραία που ήταν. Ειδικά όταν ο ΣΚΑΙ το έριξε σε επανάληψη. Για πότε με πήρε ο ύπνος ούτε που το κατάλαβα.

@@ Όχι σαν τις άλλες εκπομπές πολιτικού διαλόγου όπου οι wanna be ηγέτες έδειχναν το λαϊκό προφίλ τους, γκαρίζοντας λες και πουλάνε την πραμάτεια τους στην ψαραγορά.

@@ Όσκαρ τίτλου στην πολιτική εκπομπή του Ευαγγελάτου: «Γίναμε σοφότεροι από το debate;». Φυσικά και γίναμε. Λύθηκαν όλα τα υπαρξιακά ερωτήματα μας με μία απάντηση. Δεν υπάρχει σωτηρία.

@@ Όαση η Σία Κοσσιώνη. Όχι, δεν θυμάμαι τι ρώτησε. Ούτε ποιόν ρώτησε. Αλλά sorry, υπάρχει κανείς που να του άρεσε περισσότερο ο Λιάτσος;

@@ Αισθητή η απουσία της Πετρούλας. Δεν γίνονται έτσι τα σωστά debate. Λένε που λένε οι πολιτικοί απόψεις του κw/ou, ας δούμε και λίγο…

@@ Το άκουσα σήμερα το πρωί στον Σπορ FM, στην εκπομπή των Λεάνη-Παπαγεωργίου. Ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου παίζει interactive παιχνίδια στο internet. Ωραία. Μετά τον Κώστα και το playstation θα πάμε στον Γιώργο και το Lineage. Αυτό θα πει πρόοδος.

@@ Πολύ large όμως ο Καραμανλής. Είπε στον Τσίπρα ότι στο επόμενο debate θα του κάνει δώρο μία γραβάτα. Προφανώς το είπε με την σιγουριά ότι ο Αλέξης δεν θα ξαναδεί debate.

@@ Ο Τρεμόπουλος, ο οικωλόγος, γιατί δεν πήγε στην τηλεμαχία, να υποστηρίξει τις οικωλογικές ευαισθησίες του για την Σκοπιανική ύπαιθρο;

@@ Αδυνάτισε ο Καρατζαφέρης ή είναι η ιδέα μου; Τελικά κάνει καλό το να συχνάζεις σε gossip εκπομπές…

@@ Η Παπαρήγα πάλι μοίρασε κάτι χιλιάδες… ευρά στους πολίτες. Άμα δεν έχεις ελπίδες να γίνεις κυβέρνηση δίνεις και πράσινα άλογα με κόκκινες ρίγες.

@@ Σήμερα είναι το καλό. Debate μόνο για Γιώργο και Κώστα. Κι αν καθίσουν δίπλα δίπλα και παίξουν Pro τότε θα έχει πραγματικό ενδιαφέρον.



Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More