Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Ότι να' ναι

@@ To να σηκώνεις χέρι σε μία γυναίκα (χωρίς την θέληση της) είναι τουλάχιστον ένδειξη ανύπαρκτου ανδρισμού. Υπάρχει όμως και το «αλλά».

@@ Αλλά όταν σε δέρνει, σε κάνει σκουπίδι, σε, σε, σε…. Κι εσύ ενώ τα έχεις πάρει στο κρανίο με την συμπεριφορά του, ξαναγυρνάς τότε, sorry, αλλά φταις περισσότερο εσύ.

@@ Και η πλάκα είναι ότι δεν γυρνάς απλά στην σχέση. Μοιράζεσαι και το ίδιο κρεβάτι (το λέω κομψά).

@@ Κλασσικό παράδειγμα η Τζούλια Αλεξανδράτου. Το έκανε το δημοσιοποίησε. Αν αύριο μεθαύριο τις ξαναφάει τότε οι αστυνομικοί θα πρέπει να της πουν «πήγαινε σπίτι σου κορίτσι μου και μην μας πρήζεις με τα βίτσια σου».

@@ Ο φονιάς του Σεργιανόπουλου έφαγε 20 χρονάκια και σε 12 θα είναι πάλι έξω. Του αναγνωρίστηκε ο πρότερος έντιμος βίος. Σε αυτόν συγκαταλέγουν μάλλον και την πιάτσα και την χρήση ναρκωτικών.

@@ Εγκλήματα πάθους έχουν γίνει πολλά στο παρελθόν. Και από ανθρώπους που δεν είχαν σκοτώσει ούτε μύγα αλλά η ποινή τους ήταν ίση ή μεγαλύτερη. Κι εδώ ο τύπος γάζωσε με το μαχαίρι ολόκληρο το σώμα του θύματος αλλά είχε πρότερο έντιμο βίο. Καλά λένε ότι η δικαιοσύνη είναι τυφλή. Την τύφλα της…

@@ Enough. Αλλάζω κλίμα. Είδα Μουτσινά – Ηλιάκη να κάνουν ότι ανταλλάσουν γλωσσόφιλα (μισοκρυμένοι πίσω από ένα πόστερ) live μπας και κάνει κανά νούμερο το Δέστε Τους. Πέρα από το ότι δεν με πείθει με την καμία για μπήχτης ο Μουτσινάς (ας μην μίλαγε μακρόσυρτα, δεν φταίω εγώ) αηδίασα κιόλας. Όχι με το σκηνικό ή με τους πρωταγωνιστές. Με τα φερέφωνα του Κους Κους που προσπαθούσαν να πείσουν ότι το σκηνικό ήταν αληθινό. Αυτό θα πει «γαμάτη tv».



Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More