Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Gossipολογίες

@@ Φίλτατοι κουτσομπολόγοι, μας πρήξατε με την πρωτιά της Σκορδά. Με 14% και χωρίς να έχει καθόλη την διάρκεια της εκπομπής τις άλλες κατινοεκπομπές απέναντι της δεν είναι δα και τόσο μεγάλη επιτυχία.

@@ Επιπλέον όλες μαζί οι εκπομπές αυτού του είδους δεν κάνουν πάνω από 35% επί των ανοιχτών τηλεοράσεων. Κατά τα άλλα κάνετε λόγο για επιτυχίες. Τσάμπα πλήκτρα πατάτε.
@@ Φίλτατοι ΠΑΠΑΡΑτσολόγοι, αν σας πέταξε αβγά η Παπουτσάκη πολύ καλά έκανε. Στην τελική δεν πονάνε και αμφιβάλω αν ήταν κλούβια. Οκ την φωτογραφίσατε με τον γκόμενο στο θέατρο, στο μπαρ, στον δρόμο. Αφήστε την τουλάχιστον να έχει την ησυχία της στο σπίτι της.

@@ Ωραίος ο Πασχάλης Τσαρούχας στους Καραμεροχαριτάτους. Όταν η άλλη καλεσμένη η Βάσια Λόη (παρουσιάστρια απογευματινού κατινιμαγκαζίνο) είπε πως στην εκπομπή εστιάζουν στην κριτική επιτροπή και τον παρουσιαστή του X-Factor και όχι τους διαγωνιζόμενους, της την είπε χωρίς φόβο.
@@ Ο Τσαρούχας δεν δίστασε ακόμα και να πει ότι το έχουν κάνει αρένα και τρώγονται μεταξύ τους για να κερδίσουν προβολή.

@@ Σαν τούβλο χαρακτηρίζω την απάντηση πανελίστριας της εκπομπής. Είπε πως και η φύση λειτουργεί έτσι. Να δω τα λιοντάρια να βουτάνε ανθρώπους και να τους πετάνε σε μία λακούβα για να σφαχτούν κι εκείνα να απολαμβάνουν το θέαμα και τι στον κόσμο.
@@ Αγαπητή, ακόμα και το πιο αιμοβόρο θηρίο στον πλανήτη δεν σκοτώνει για διασκέδαση παρά μόνο για να τραφεί. Μόνο ο άνθρωπος το έχει ως χόμπι.

@@ Τρέμω στην ιδέα πως θα ξαναδούμε στα κανάλια τον εθνικό γαμήκουλα και την εθνική κερατωμένη με αφορμή την έφεση για το τεστ DNA. Ρε γαμώτο, ο ίδιος ο Πασχάλης μετά τα πρώτα αποτελέσματα δεν είχε παραδεχθεί μπροστά στις κάμερες ότι το έκανε με την γυναίκα που τον τρέχει τώρα στα δικαστήρια; Τι θέλει τώρα; Ας το παίξει επιτέλους λίγο άντρας και να αναλάβει τις ευθύνες του.

@@ Τι έγινε ρε παιδιά με την Μελέτη; Τώρα (ή μάλλον εδώ και καιρό) που πήγε στα 11ράκια το κάνουν όλοι γαργάρα; Που είναι όλοι εκείνοι που μιλούσαν για την επιτυχία της (στα ανύπαρκτα νεανικά κοινά) τώρα που τείνει κα κάνει τα ίδια νούμερα με αυτά που έκανε η Λιβανίου;

@@ Διαβάζω ότι ο Ευαγγελάτος θιχτηκε γιατί ο Γιάννης Λάτσιος δήλωσε σε συνέντευξη του ότι το δελτίο ειδήσεων δεν έχει την ανταπόκριση που θα ήθελε το κανάλι. Sorry, τι ήθελαν να πει; Ότι χαιρόμαστε που είμαστε πρωτελευταίοι; Ή να πει ότι πάνε καλά στα νεανικά κοινά; Και γιατί να θίχτηκε ο Νικολάκης; Δεν γνωρίζει τα νούμερα ή μήπως του τα κρύβουν για να μην πληγωθεί; Ή μήπως αυτοί που τα γραφούν δεν ξέρουν τι τους γίνεται;

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More