Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2009

Έτσι... χοδάρει ο Καμπουτζίδης


Ωραίος ο Καπουτζίδης. Κοροϊδεύει κανονικότατα το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο κι εκείνοι δεν παίρνουν χαμπάρι. Και δεν είναι και η πρώτη φορά.

Τι έκανε; Εμφανίστηκε το Twenty ντυμένος Μεξικανός σατίριζοντας την ατάκα "Την μάνα μου ρε;" από το την σειρά "Η ζωή που δεν έζησα" που έλεγε ο Μαρκουλάκης όταν πλάκωνε στις μπάτσες τον Χειλάκη γιατί έμαθε ότι ο πήγε με την τηλεπτική μάνα του (Ταμίλα Κουλιέβα).

Στα πολλά Ισπανικά που είπε ο Καπουτζίδης στα πλαίσια της πλάκας ήταν η ατάκα "Joder mi madre?" (χοδέρ μι μάδρε) που σημαίνει "γαμούσες την μάνα μου;"

Μία φράση που κάνει το ΕΣΡ να τρίβει τα χέρια του για ρίξει κανά προστιμάκι επιπλέον, αλλά έτσι όπως το έκανε ο Γιώργος τους μπλοκάρει!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Καπουτζίδης περιπαίζει το Ραδιοτηλεοπτικό. Το είχε κάνει και μέσα από το "Παρά Πέντε" με αφορμή το πρόστιμο για το περιβόητο gay φιλί σε σίριαλ του Παπακαλιάτη. Έδειχνε gay ζευγάρια στην Μύκονο και από κάτω έσκαγαν με μορφή υποτίτλων πρόστιμα που ολεένα και ανέβαιναν.

Καλά τους κάνεις Γιώργη. Χόδαρε τους!

2 σχόλια:

Ελα Παναγία μου! Τώρα κατάλαβα τι σήμαινε αυτή η σκηνή στην Μύκονο!!!!

@ PANICGR

εν τω μεταξύ στο twenty κανονικά ακούγονται οι βρισιές από τα σίριαλ και οι σκηνές οι ερωτικές με τα βυζιά έξω κανονικά παίζονται (π.χ. τα βυζιά της Αλικάκη και ο πήδουλος που ακολουθεί στην Αναστασία κανονικά παίχτηκαν στο the twenty)

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More