Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Fetish Ball strikes back


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ @ SECOND SKIN CLUB:

Το FETISH BALL είναι ένα πιό εκκεντρικά και kinky events της Αθήνας.
Η ανακοίνωση των διοργανωτών που ακολουθεί τα λέει όλα.


"Το προηγούμενο Fetish Ball (πριν 2 μήνες, πάλι στο Second Skin club) ,πέρα από την μεγάλη προσέλευση, χαρακτηρίστηκε από όλη την BDSM κοινότητα ως ένα από τα πιο πετυχημένα events της σκηνής. Δεν ήταν μόνο τα αυθεντικά shows που συνέβαιναν στα 2 floors, αλλά και αυτή η αίσθηση του οικείου που βοήθησε όλους να μην είναι «κουμπωμένοι» (γεγονός που το έχουμε αντιμετωπίσει συχνά σε ανάλογα events).

Για όσους δεν έχουν έρθει στα προηγούμενα 2 Fetish Balls, να αναφέρουμε πως πρόκειται για μία προσπάθεια (από τους διοργανωτές του Ελληνικού Torture Garden, του Γιώργου Φακίνου και Γιώργου Ταμβακολόγου δηλαδή, συν την πολύτιμη βοήθεια του Apollyon) επικεντρωμένη σε performers της Ελληνικής σκηνής μόνο. Ακόμα, θα δείτε ανθρώπους που σίγουρα δεν δηλώνουν performers,αλλά ταυτόχρονα δεν διστάζουν να κάνουν στη σκηνή αυτά που κάνουν στο κρεβάτι (ή οπουδήποτε…) και αυτό από μόνο του αξίζει το respect μας. Το τρίτο Fetish Ball επιστρέφει με ακόμα περισσότερα shows και ακόμα περισσότερους ανθρώπους να παίρνουν μέρος ενεργά. Θα θαυμάσουμε λοιπόν shows από:Lola, Omega Red (Alexis D),Isabelle & Jacqueline, Obedience, Whippy, Blue Sky (Elisabeth K), Electra. Dungeon Master θα είναι ο Apollyon και Dungeon Hostess η Angel 7.Επίσης,αξίζει να αναφέρουμε πως κανένα show δεν θα είναι ίδιο με τις προηγούμενες 2 φορές.

Nα περιμένετε λοιπόν γυναίκες να υποτάσσουν άντρες, άντρες να υποτάσσουν γυναίκες, το μοναδικό Bondage Show στον κόσμο που συνδυάζει το ritual μέρος με την kinky πλευρά, fireshow, trampling και ένα Dungeon που σε καλεί να παίξεις…"

Το μουσικό μέρος το αναλαμβάνει ο Γιώργος Φακίνος στο main floor και η Demi στο Dungeon.

DOORS OPEN: 00.00

PRICE: 10 EUROS (If you follow the dresscode), 12e (if you don’t follow the dresscode)

Suggested dresscode: PVC,Latex,Rubber,Leather,Uniforms,Medical,Venice Carnival Masks,Drag,Burlesque,Moulin Rouge,Body Art or just use your imagination!

SECOND SKIN CLUB: Konstantinoupoleos 78 & Iera Odos,Gazi,Athens

Metro:Kerameikos

www.secondskinclub.gr


Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More