Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Gossipιές

@@ O Λευτέρης Πανταζής δήλωσε πως όταν χώρισε με την Άντζελα Δημητρίου (προ αμνημονεύτων ετών) έχασε δέκα κιλά. Χμ… Η αλήθεια είναι πως και τώρα ένας χωρισμός με την Άντζελα καλό θα του έκανε.

@@ Επίσης ο Χαϊλάντερ της πίστας (αν δεν του κοπεί το κεφάλι δεν θα σταματίσει να εμφανίζεται) δήλωσε για την σχέση του (προ αμνημονεύτων ετών) με την Άντζελα: «Δεν ήμουν έτοιμος για γάμο. Ήμουν μικρός, έπρεπε να κοιτάξω την καριέρα μου». Και προφανώς, τρεις δεκαετίες μετά ακόμα μικρός είναι καθότι ανύπαντρος και άνθρωπος που κοιτά μόνο την καριέρα του.

@@ Θεωρεί δεδομένο ο Γιώργος Λιάγκας ότι μία μοντελού θα εκπορνευτεί; Έτσι διάβασα στο troktiko. Έτσι, λένε, είπε στην ραδιοφωνική του εκπομπή με την Τριφίδου να συμφωνεί. Για την ακρίβεια γράφτηκε «Τι είπε σήμερα; Με αφορμή την αποχώρηση μιας κοπέλας (από το Next Top Model), επειδή είχε αγόρι και δεν ήθελε να κάνει κάποια πράγματα που έλεγε η παραγωγή του relaity, είπε... "δεν ξέρει ότι θα εκπορνευθεί;" Και μάλιστα συμφώνησε μαζί του και η συμπαρουσιάστριά του Ελεάνα Τρυφίδου. Αν δεν είναι μηνύσιμο αυτό τι είναι;» Καλά ρε παιδιά, μην του δίνετε σημασία. Αυτός δεν είχε δηλώσει ότι όλοι οι bloggers είναι ηλίθιοι; Και πως επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του; Έχοντας στήλη για bloggers στο ένθετο που είναι αρχισυντάκτης στην Real News.

@@Α, by the way, ευχαριστούμε το Real Life και για το νέο δημοσίευμα για το IPanic, μόνο που ήταν copy paste το κείμενο από προηγούμενη παρουσίαση που μας είχατε κάνει. Κακό σε εσάς κάνετε.

@@ Είπαμε, ευχαριστούμε αυτούς που μας παίζουν, αλλά δεν γλύφουμε.

@@ Διεθνούς ακτινοβολίας αυτό το gossiptv. Όλο θέματα για ξένους έχει.. Το ότι συνήθως έχουν ήδη γραφτεί το troktiko είναι άλλο κεφάλαιο. Τουλάχιστον τα «ποντίκια» δεν στηρίζουν εκεί το 80% της ύλης τους.

@@ «Ο έρωτας είναι τόσο δυνατός όσο ο θάνατος» είπε μετά από βαθιά περισυλλογή ο φιλόσοφος του λαϊκοποπ τραγουδιού Αντώνη Ρέμος. Άραγε πως είναι τόσο σίγουρος; Παναγιά μου, φάντασμαααα….

@@ Α, είπε ακόμα: «Ο άντρας για δυο πράγματα δεν είναι ποτέ έτοιμος, να παντρευτεί και να κάνει παιδί. Όταν του συμβαίνουν όμως, τα απολαμβάνει.» Ανύπαντρος είναι, πατέρας δεν είναι… Από πού πάει και κλέβει όλες αυτές τις ατάκες που ξεφουρνίζει;


Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More