Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Ο διάδοχος του... σαλτιμπάγκου


Άντε βρε, και μόλις τελειώσει αυτό το αστείο με τον επόμενο mentalist σας έχουμε μία καλή πρόταση για το επόμενο σόου...

Απίστευτη μουφιά αυτό ο Ούρι Γκέλλερ.
Κοροϊδεύει κανονικότατα τον κόσμο. Δεν θα σχολιάσουμε αυτά που γίνονται στο στούντιο αφού πολλά μπορούν να συμβούν με την μέθοδο της συνεννόησης (όχι ότι βλέπουμε και τίποτα συγκλονιστικό - όλο "μαντεψιές" είναι).

Θα ασχοληθούμε όμως λιγάκι με το interactive κομμάτι. Στην τελευταία εκπομπή ο μένταλιστ (εδώ γελάμε) ζήτησε από τον κόσμο στο στούντιο καθώς και από τους τηλεθεατές να πάρουν δύο φυσικά αντικείμενα ίδιου σχήματος και μεγέθους. Πρότεινε να είναι πέτρες (κάθε σπίτι έχει δύο ίδιες πέτρες...) αλλά είπε πως και με κουτάλια μπορούσε να γίνει το πείραμα (φυσικότατα αντικείμενα). Έπειτα κάλεσε τον κόσμο να τα πιέζει με συγκεκριμένο τρόπο μέχρι να πει εκείνος το στοπ. Ποιο ήταν το κόλπο; Ότι τα δύο αντικείμενα θα έλκονταν ή θα έμεναν κολλημένα

Ε λοιπόν εμείς είμαστε ανώτεροι μένταλιστ γιατί σας καλούμε να το κάνετε χωρίς να είναι φυσικά τα αντικείμενα. Πάρτε δύο μανό για τα νύχια (οι γυναίκες σίγουρα έχετε) ή δύo αναπτήρες (οι καπνιστές σίγουρα έχετε) ή οτιδήποτε (του π... όλο και δύο παρόμοια αντικείμενα θα έχετε).

Αν τα πιέσετε σε σταθερή στάση για λίγο περισσότερο από τρία λεπτά μετά θα φαίνεται ότι θα έλκονται. Στην πραγματικότητα όμως δεν θα έλκονται τα αντικείμενα αλλά τα χέρια σας καθώς θα έχουν πιαστεί. Καμία δύναμη, τίποτα το περίεργο.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More