Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Αμαρτωλοί στον Παράδεισο


Sinners In Heaven 2nd January 2010

Το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010 τα "SINNERS IN HEAVEN" επιστρέφουν σε καινούριο χώρο στο BLOC22! H Megadance (www.megadance.gr) σας προσκαλεί για άλλη μια φορά στο πιο sexy μουσικό event της πόλης, με μοναδικά shows που θα κόψουν και πάλι την ανάσα.

Ένα μοναδικό οπτικοακουστικό γεγονός στο οποίο θα πάρουν μέρος international και local, male & female strippers, dancers, fetish και fantasy performers! Τη μουσική αναλαμβάνουν μερικοί από τους καλύτερους Έλληνες και ξένους DJ’s της ηλεκτρονικής σκηνής, σε μια διαφορετική και πρωτοποριακή προσέγγιση όλου του φάσματος της καλής χορευτικής μουσικής. Τα decks καταλαμβάνει ο μετρ του είδους από την Αγγλία Seb Fontaine, καθώς και οι δικοί μας Nick-H, Greg Siokos (www.sigmaevents.com) και Prosis με μερικές από τις καλύτερες μουσικές προτάσεις της σύγχρονης dance σκηνής.

Tο event ξεκινάει στις 24:01πμ και θα διαρκέσει μέχρι την άλλη μέρα στις 12:01μμ. Μια εκλεκτική προσέγγιση στην ηλεκτρονική μουσική, το προσεγμένο ηχοσύστημα, και τα show που θα πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια των sets από τους καλύτερους local και international guests, σας υπόσχονται ενα πρωτότυπο βράδυ. Σάββατο 2 Ιανουαρίου του 2010, η χρονιά ξεκινάει στο Bloc 22, με μια μοναδική και καυτή βραδυά από τους “Sinners” που θα συνεχιστεί και σαν after party στο κέντρο της Αθήνας!

Spice up your night-life!


Doors open: 00:00
Είσοδος (με ποτό): 20€
Bloc 22: Συγγρού 137, Αθήνα

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More