Τετάρτη 16 Μαΐου 2007

Πως είπατε;



Όταν οι κατηγορίες
γυρίζουν μπούμερανγκ


Όταν επικρίνουμε είναι καλό να προσέχουμε πως το κάνουμε।

Παράδειγμα προς αποφυγή τα λεγόμενα της Χριστίνας Λαμπίρη

Καθώς τα «έχωνε» στην Μαρία Μπακοδήμου (με αφορμή το γνωστό λάθος να αποκαλέσει Μακεδονία τα Σκόπια κατά τον ημιτελικό της Eurovision) έχασε το μέτρο και αναφέρθηκε υποτιμητικά στην εκπομπή TV Τιγκλόν που παρουσιάζει μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο στον Alpha। Συγκεκριμένα είπε ότι στο TV Τιγκλόν αντιγράφουν το «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη και ότι περιμένουν πως και πώς να κάνουν σαρδάμ οι παρουσιαστές άλλων εκπομπών και καναλιών για να τα παίξουν στην δική τους


Δύο είναι τα ατοπήματα της Λαμπίρη σε αυτή την περίπτωση।

Έχουμε και λέμε:

  • Το «Όλα» δεν είναι μία πρωτότυπη εκπομπή, επομένως δεν μπορεί να κατηγορηθεί κάποιος ότι αντιγράφει μία αντιγραφή. Για όσους δεν γνωρίζουν, πολύ πριν ο Αναστασιάδης ξεκινήσει την εκπομπή με τα βίντεο σατιρίζοντας την tv, υπήρχε στο κανάλι Seven το «Αγαπημένη μου τηλεόραση» του Δημήτρη Δημογεροντάκη. Αν τίθεται θέμα αντιγραφής τότε όλοι κοπιάρουν τον προαναφερθέντα।
  • Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σταρ, του σταθμού που ανήκει και η ίδια η Λαμπίρη, στηρίζεται στο μεγαλύτερο του μέρος στα σαρδάμ που κάνουν παρουσιαστές άλλων εκπομπών και καναλιών. Και αν το πάρουμε χρονολογικά, ο Θέμος ακολούθησε τον Δημογεροντάκη, για να μπουν μετά στο παιχνίδι ο Φώτης με τη Μαρία, ο Μαστοράκης, ο Λαζόπουλος (στην δική του παραλλαγή) και το δελτίο ειδήσεων του Σταρ.


Σοφή η ατάκα: καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.


you porn

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More