Τετάρτη 23 Μαΐου 2007

lol


Αγαπητέ Βασίλειε, δυστυχώς δεν είμαστε το Ρόιτερ
Το blog μας αποτέλεσε αφορμή για να βγει μία ακόμα φορά στα κανάλι ο Βασίλειος Κωστέτσος. Μόνο που ο συμπαθής μόδιστρος μας μπέρδεψε με το… πρακτορείο Ρόιτερ!
Πιο συγκεκριμένα:
Την περασμένη Πέμπτη αναρτήσαμε στην σελίδα μας, με τίτλος «Ελβετοί επιστήμονες δικαιώνουν τον…Κωστέτσο και το σκύλο του» το ακόλουθο δημοσίευμα:

«Όταν ο Βασίλειος Κωστέτσος έλεγε ότι τα όσα συνέβησαν μεταξύ αυτού και της Ευρυδίκης είχαν αντίκτυπο στον σκύλο του, έπεσε πολύ γιούχα. Τώρα ο σχεδιαστής μπορεί να πάρει το αίμα του πίσω καθώς Ελβετοί κτηνίατροι ισχυρίζονται ότι όλο και περισσότεροι σκύλοι στον κόσμο υποφέρουν από καταστάσεις άγχους.
«Οι σκύλοι υποφέρουν κατά ένα αυξανόμενο ποσοστό από ένταση, στομαχόπονους και πονοκεφάλους που οφείλονται στο άγχος. Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν μια κατάσταση άγχους αλλά στις περισσότερες των περιπτώσεων την αιτία αποτελούν οι απαιτητικοί ιδιοκτήτες» ήταν το σχόλιο της Λίντα Χόρνισμπεργκερ από την κλινική ζώων Bern Animal Clinic.
Ο Andreas Loehrer, από την Interlaken Animal Clinic ο οποίος έχει μελετήσει την
κατάσταση του άγχους στους σκύλους, αναφέρει: «Σε ορισμένες περιπτώσεις το
σύνδρομο της επαγγελματικής εξουθένωσης (burn out) ενός ιδιοκτήτη μπορεί να
μεταφερθεί ακόμα και στο σκύλο του»
Ουσιαστικά επιβεβαιώνεται έτσι ο Κωστέτσος ο οποίος ισχυρίστηκε πως η ψυχολογική κατάσταση στην οποία περιήλθε όταν ήρθε σε ρήξη με την Ευρυδίκη γιατί η τελευταία δεν πήρε τα δικά του ρούχα για να βγει στην σκηνή της Eurovision, είχε αντίκτυπο στον σκύλο του που τον έχει σαν παιδί του!».

Εν συνεχεία ο Κωστέτσος βγήκε στην εκπομπή La Sousourela και μίλησε για την δικαίωση του λέγοντας ότι το Ρόιτερ έγραψε γι αυτόν το παραπάνω άρθρο!
Θεϊκό!
Το Ρόιτερ όπως και πολλά άλλα μέσα μπορεί να έγραψαν για τα συμπεράσματα των Ελβετών επιστημόνων αλλά ουδέποτε έκαναν αναφορά στο Βασίλειο. Αν και κολοσσοί στα media δυστυχώς για τον φίλτατο μόδιστρο ήταν λίγο ανενημέρωτοι, ίσως γιατί δεν παρακολουθούν Star Channel!
To κενό του Ρόιτερ (και αυτό το λέμε με μεγάλη δόση αυτοσαρκασμού) το καλύψαμε εμείς αποκαθιστώντας την τιμή του Κωστέτσου.

Τον ευχαριστούμε, λοιπόν, που μας μπέρδεψε με το Ρόιτερ και που στην αντίληψη του κατατασσόμαστε σε τόσο υψηλό επίπεδο.



Μενεγάκη Βανδή Βίσση Ματσούκα Αλεξανδράτου Μπάστα Καλομοίρα Gossip Χιούμορ Πλάκα, Πολιτική, ποδόσφαιρο, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παράξενα, Περίεργα, Αστεία, Κουτσομπολίστικα, sex, sexy σεξ, τσόντα, facebook, youtube, in, games, lyrics, google, yahoo, video, tube, msn


Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More