Δευτέρα 21 Μαΐου 2007

euro..vrision



Ο πουριτανισμός των τηλεορασάνθρωπων
Για τους νικητές της περσινής Eurovision, τους Lordi, σχεδόν όλοι στην tv (την ελληνική) έχουν κι από μία κακή κουβέντα να πουν. Τους αποκαλούν τρομακτικούς και ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν πως νίκησαν. Σαν… δικαιολογία λένε το κλασσικό: ψήφισαν παιδάκια.

Για την νικήτρια της φετινής Eurovision, σχεδόν όλοι λένε το για το πόσο δίκαιη ήταν η νίκη της. Δηλαδή φέτος δεν ψήφισαν παιδάκια ή δεν υπήρχαν τραγούδια για να προσελκύσουν τις μικρές ηλικίες;

Αυτό δεν μας απασχολεί στην παρούσα φάση. Το σημείο που θέλουμε να σταθούμε είναι το γεγονός ότι πέρασε ασχολίαστη η στάση της Σέρβας Μαρίγια που μόνο ευγενική δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί αφού και έβρισε on camera όσους ήταν αντίθετοι στην νίκη της και το ποιόν της και επιπλέον έβγαλε μία απίστευτη υπεροψία.
Ήθος μηδέν

Αντίθετα οι Lordi έδιναν από την αρχή ρεσιτάλ ευγένειας, εντελώς κόντρα στην εικόνα τους, που αποτελεί μέρος του σόου τους. Δεν έδωσαν σημασία ούτε σε αυτούς που έφτασαν να τους πουν μέχρι και σατανιστές.

Λίγη αντικειμενικότητα δεν βλάπτει. Ας μην κατακρίνουμε και καταδικάζουμε κάποιον απλά γιατί δεν ανήκει στα δικά μας μουσικά γούστα. Ας βλέπουμε λίγο και τον χαρακτήρα και κυρίως να μην δεχόμαστε την διαφορετικότητα κάποιου μόνο όταν είναι σε σεξουαλικό επίπεδο αλλά και σε άλλα...


you porn

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More