Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Κάτι σαπιοκοιλιές δημοσιογράφοι να ανησυχούν ! Έρχεται ξύλο...


Εδώ ασφαλώς και δεν θα γίνει καμιά εξέγερση όπως στην Αργεντινή, (όπου σημειωτέον τα λαμόγια κυβερνητικοί, οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ και 4 μεγαλοδημοσιογράφοι, με τους οποίους τα είχε ο κόσμος, διέφυγαν με Αμερικανικά ελικόπτερα -τι ζόρι τραβούσαν οι Αμερικάνοι, να γλιτώσουν αυτούς που έβαλαν τη χώρα στο ΔΝΤ άραγε; Γιατί δεν πήγαν Κινέζοι ας πούμε;)

αλλά ένα χέρι ξύλο θα το φάτε κάποιοι από σας, που...

είσαστε όλο παραινέσεις "να στρωθούμε στη δουλειά, να αποδεχθούμε τα μέτρα, τι να κάνουμε φταίνε οι ...πολιτικοί".

Όχι ρε, δεν φταίνε οι πολιτικοί. Εσείς φταίτε, λαμόγια.

Εσείς κάνατε τα λαμόγια βουλευτές, φίρμες, εσείς αποκρύψατε ειδήσεις, εσείς κατευθύνατε τον κόσμο, πότε στο ένα και πότε στο άλλο κόμμα, ανάλογα με το πόση διαφήμιση ΟΠΑΠ παίρνατε εκβιάζοντας τους πολιτικούς.

Εσείς θάψατε κάθε έντιμο πολιτικό, αφού οι έντιμοι δεν κάνουν τους καραγκιόζηδες, ούτε χώνουν φράγκα για την προβολή τους.

Εσείς παίρνετε 100.000 ευρώ το μήνα για να χύνετε κροκοδείλια δάκρυα πάνω από το πτώμα του συνταξιούχου, αλλά στην εφορία δηλώνετε 3.000 !

Εσείς παίρνετε 1.000.000 ευρώ πριμ, για να αλλάξετε κανάλι, αλλά δεν το δηλώσατε ποτέ στην εφορία !

Εσείς υπηρετείτε τα αφεντικά σας όταν φοροδιαφεύγουν ή όταν κινδυνεύουν να πάνε φυλακή (όπως σήμερα το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ με τον Κοντομηνά, που διεπίστωσε (ο δημοσιογράφος) ότι είναι άδικοι οι περιοριστικοί όροι που έβαλε η δικαιοσύνη, αντί να κάνει ρεπορτάζ με συνεντεύξεις από τους ανθρώπους που έχασαν τα λεφτά μιας ζωής).

Εσείς μας τον παρουσιαζατε σαν Μεσσία:

Λαμπερά Λαμόγια με χοντρά πορτοφόλια, αλλά λαμόγια!

http://taxalia.blogspot.com/2010/05/blog-post_4359.html#ixzz0mqUjkvLt

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More