Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Βρέθηκε νεκρός ο μπασίστας των Slipknot

Νεκρός βρέθηκε ο μπασίστας των Slipknot, Paul Gray, σε τοπικό ξενοδοχείο της Αϊόβα.

O 38χρονος μουσικός, ο οποίος είναι γνωστός και ως “# 2” και ως “The Pig”, βρέθηκε νεκρός από υπάλληλο του ξενοδοχείου Town Plaza , τη Δευτέρα στις 10.00 π.μ. (ώρα Αμερικής).

O Paul ήταν ένα απ' τα τρια ιδρυτικά μέλη της μπάντας, ενώ οι άλλοι δύο είναι ο Shawn "Clown" Crahan και ο Joey Jordison.

Η ιατροδικαστής έχει προγραμματίσει την αυτοψία για την Τρίτη, καθώς πρόκειται να γίνουν και τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο Gray συνελήφθη ως ύποπτος για κατοχή κοκαΐνης και μαριχουάνας το 2003. Μετά το περιστατικό αυτό η φωτογραφία του έκανε το γυρω του διαδικτύου, προκαλώντας την εποχή εκείνη αναστάτωση στους οπαδούς, καθώς οι περισσότεροι από το συγκρότημα αποφεύγουν να φωτογραφίζονται χωρίς τις μάσκες τους.

Πριν από το θάνατό του, ο Gray εργαζόταν σε ένα album με τους Hail!, ένα metal συγκρότημα που αποτελείται από μέλη των Judas Priest και των Sepultura.

Ο Gray μέσα από το MySpace του, είχε αποκαλύψει τον περασμένο Δεκέμβρη ότι η γυναίκα του είναι έγκυος, μάλιστα δήλωσε: “Είμαι ειλικρινά ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος που υπάρχει στη γη, όταν έμαθα -(τον Δεκέμβρη)- ότι η γυναίκα μου είναι έγκυος, έκανα τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής μου.”

mediasoup

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More