Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Most unsexy women...

Στην υγειά της ξενέρωτης

Τι να το κάνεις αν είσαι όμορφη, αλλά δεν ξέρεις να διαχειριστείς αυτά που σου έδωσε απλόχερα η φύση, τα έχεις κλειδώσει στο χρηματοκιβώτιο και έχεις καταπιεί και το κλειδί; Γνωρίστε τις πιο ξενέρωτες ωραίες γκόμενες που κυκλοφορούν εκεί έξω και μάθετε γιατί δεν θα έχετε να κάνετε τίποτα ακόμα κι αν κλειστείτε μαζί τους σε ασανσέρ σε διακοπή ρεύματος.
Μάιος 2010
Από Maxim Team
Unsexy

1.Νάνσυ Αλεξιάδη:
Ξανθιά μαλλιά, μπλε μάτια και ένα βλέμμα μονίμως απλανές. Αν νομίζετε ότι με αυτό το look περνιέστε για σέξι, τότε γελιέστε, μικρή μου Barbie. Ψεύτικη από την κορυφή μέχρι τα νύχια, και στριμμένη μέχρι αηδίας, μιλάμε για τον ορισμό της άκαυλης γκόμενας. Ακόμη αναρωτιέμαι γιατί την είχαμε στο εξώφυλλο στο τεύχος 9. Ίσως γιατί τότε ήμασταν ακόμα μικροί και άπειροι!

2.Νταϊάνα Ιγροπούλου
Τέλειες αναλογίες έχουν και τα αγάλματα στο Μουσείο της Ακρόπολης. Πολύ καλούς τρόπους (σ.σ.: δεν κουτσομπολεύει, ούτε υστεριάζει ποτέ) διαθέτουν και οι receptionist στη Μεγάλη Βρετανία. Το πρόβλημα εδώ είναι το τσαγανό, το πάθος, η καύλα για οτιδήποτε, που μοιάζει να απουσιάζει εντελώς. Ίσως όταν δει το όνομά της γραμμένο σε αυτή τη λίστα (κάτι που δεν υπάρχει περίπτωση να το περιμένει), να με πάρει για να με βρίσει. Αλλά και αυτό, στην περίπτωσή της, πρόοδος θα είναι. Μοναδικό ελαφρυντικό, το νεαρό της ηλικίας της.



3. Σίσυ Χρηστίδου
Ακόμη μια κοπέλα που γνώρισα τις πρώτες μέρες του MΑΧΙΜ, όταν αρχικά την είδαμε στο Θέμο και τη σκεφτόμασταν για εξώφυλλο. Κλασική περίπτωση ατόμου που παίρνει τον εαυτό του πιο σοβαρά απ’ ό,τι θα έπρεπε. Η τηλεόραση, και μάλιστα τα πρωινάδικα και τα ριάλιτι, δεν είναι talk shows του CNN. Όταν βγαίνεις με προκλητικά ντεκολτέ φάτσα- κάρτα στις 10 το πρωί, χορεύοντας τσιφτετέλια, δεν μπορείς να επικαλείσαι την καριέρα σου και να ντρέπεσαι να φορέσεις ένα μαγιουδάκι για να φωτογραφηθείς. Σκέψου, δηλαδή, τι θα τράβηξε ο Μαραντίνης για να περάσει στο «παρασύνθημα».

4. Σταματίνα Τσιμτσιλή
Ενίσταμαι, κύριε πρόεδρε. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή όχι μόνο δεν είναι σέξι αλλά ούτε καν ποθητή. Τουλάχιστον στα δικά μου μάτια. Εκτός αν νομίζετε ότι όποια κοπέλα έχει μεγάλο στήθος (ακόμα κι αν αυτό είναι σιλικονάτο), τότε αυτό την καθιστά κορυφαία ερωτική επιθυμία των απανταχού αρσενικών. Σας διαβεβαιώνω ότι μόνο έτσι δεν είναι. Χρειάζονται κι άλλα πράγματα για να αποπνέει μια γυναίκα ερωτισμό. Και από αυτό που έχω δει στη Σταματίνα (και από την τηλεόραση και σε εκδηλώσεις που την πετυχαίνω και εδώ στο γραφείο), δεν τα διαθέτει.

5.Βίκυ Καγιά
Κούκλα, πανέξυπνη, πραγματική θεά. Μέχρι εδώ όλα καλά. Από εκεί και κάτω όμως η ιστορία μας αρχίζει και μπάζει. Γιατί η Βίκυ μπορεί να ήταν ένα αξεπέραστο super model όταν ακόμα βάδιζε στις πασαρέλες αλλά σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για μια γυναίκα σωστό ηφαίστειο. Ούτε καν ανενεργό. Στημένη, δήθεν και εκνευριστικά καλοσυνάτη ήταν ξενέρωτη και ψυχρή ακόμα κι όταν αγκάλιαζε τα κορίτσια που αποχωρούσαν από το Next top model. Τώρα που το θυμάμαι, όταν την είχα δει στο θέατρο να παίζει μια ψυχρή ξενέρωτη Σουηδέζα ήταν απίστευτη ηθοποιός. Μάλλον γιατί θα της ταίριαζε ο ρόλος.


http://www.maximonline.gr/welcome/this-month/c1326,Most+unsexy+women.html

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More