Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Ο δικηγορος του διαβολου


Την εικόνα την βρήκα στο blogthea.gr

Update
Ρε σεις, μήπως τον έχουμε παρεξηγήσει τον Κούγια. Με αυτό το γελοίο και απάνθρωπο υπόμνημα είναι σαν να στέλνει μέσα τον πελάτη του και να πετάει και τα κλειδιά στην θάλασσα. Να σιγουρευτεί ότι θα πάει φυλακή ήθελε, γι αυτό και ανέλαβε εθελοντικά την "υπεράσπιση του".


2 σχόλια:

Τα σημερινά ρεζιλίκια της Κατινο-Τατιάνας δεν τα είδε κανείς σας σήμερα; Κάτι σόυργελα που κάνουν εκπομπές! Ντροπή κι αίσχος! Φτου, βρωμιαααα!

Μετά τον Λυκουρέζο λοιπόν που αθώωσε τον Mελίστα με τα γνωστά «νόμιμα» μέσα για την δολοφονία του επίσης 15χρονου Καλτεζά ( για να τον επιβραβεύσει η Ν.Δ μετά με το βουλευτιλίκι!) αναλαμβάνει τον νέο δολοφόνο ο Κούγιας. Ο δικηγόρος-νταής, γνωστός στο πανελλήνιο για τους τραμπουκισμούς του, που έδερνε την γυναίκα του η οποία την κοπάναγε στις ρούγες να την γλυτώσει με αίματα, που έδινε γροθιές και χαστούκια στα γήπεδα κι έτρωγε τακουνές από την Βατίδου όπως κλαψούριζε στα κανάλια. Αυτός λοιπόν ο επαναληπτικός τραμπούκος, που του στέρησε την άδεια ο δικηγορικός σύλλογος, θα προσπαθήσει να αθωώσει τον άλλο τραμπούκο δολοφόνο. Κι άρχισε ήδη τους φραστικούς τραμπουκισμούς, την λασπολογία και τα ψέματα για τον πιτσιρικά που πήγε να τον βγάλει και με «αποκλίνουσα συμπεριφορά»!!.. Ο ψυχανώμαλος!
Δεν ξέρω πόσο τιμωρείται σήμερα η ασέβεια νεκρών που στην αρχαιότητα θεωρείτο έγκλημα (θυμηθείτε μόνο την Αντιγόνη του Σοφοκλή) αλλά το να διαπράττει αυτό το έγκλημα σήμερα ένα εξωνημένο άτομο σαν τον Κούγια είναι εμπρηστικό και πρέπει να τελειώνουμε με κάτι τέτοιους. Υπάρχει όμως και το ακόλουθο ερώτημα: Πώς ένας υποτίθεται πάμφτωχος ειδικός φρουρός με 3 παιδιά που ανήκει όπως λένε στην γενιά των 700 ευρώ πληρώνει τον Κούγια που έχει τις υψηλότερες ταρίφες; Ποιος θα πληρώσει τα λεφτά;
Άλλο ερώτημα. Γιατί ενώ υπάρχουν τόσοι αυτόπτες μάρτυρες που περιγράφουν την στόχευση στο στήθος και την εν ψυχρώ δολοφονία οι μπάτσοι συνεχίζουν να μιλάνε για εξοστρακισμό της σφαίρας; Μήπως έχουν ήδη παραποιήσει το αποθηκευμένο βλήμα ήδη; Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο εξ ού και το σύνθημα που διάβασα σε ένα μπλόγκ: Κούγια πες αλεύρι, μια εξοστρακισμένη σφαίρα σε γυρεύει..

Και κάτι άλλο πολύ βασικό. Σύμφωνα με την Αρχή των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου που υπογράφηκε στο Ελσίνκι η πολιτική ευθύνη στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι Αυτονόητη δεν χρειάζεται απόδειξη και το ότι δεν παραιτήθηκε ή δεν παύθηκε ο αρμόδιος υπουργός δημιουργεί θέμα διατάραξης της Δημοκρατίας , κάτι δηλαδή σαν ντεμί-χούντα όπως παρουσιάζουν και τα διεθνή ΜΜΕ για την Ελλάδα. Η δε πολιτική ευθύνη αυξάνεται περαιτέρω διότι οι εν λόγω ειδικοί φρουροί είχαν τρίμηνη μόλις εκπαίδευση, προορίζονταν για φύλαξη κτιρίων και ήταν αναρμόδιοι για αυτό που έκαναν καθώς ούτε την δίχρονη εκπαίδευση ενός αστυνομικού είχαν, ούτε ψυχολογικά τέστ είχαν περάσει και κανονικά δεν έπρεπε καν να ανήκουν στο αστυνομικό Σώμα όπου τους έβαλε πρόσφατα ο Παυλόπουλος με φωτογραφική νομοθετική ρύθμιση. Έτσι ξαφνικά αυτοί οι γαλάζιοι –προφανώς- νταήδες εν μια νυκτί εξισώθηκαν με τους αστυνομικούς που κάνουν 2 χρόνια σπουδές μετά από διαγωνισμό και με τους αξιωματικούς που κάνουν 4 χρόνια σπουδές!
Όταν λοιπόν ξεβράζονται στις διαδηλώσεις άσχετοι και επικίνδυνοι με πιστόλια να ρίχνουν στο ψαχνό ή ρίχνουν 15 πιστολιές για εκφοβισμό και μετά δηλώνουν και πάλι ψέματα ότι έριξαν μόνο μία έξω από την κηδεία του παιδιού ποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη; Εγώ ή εσύ; Όσο δεν αναλαμβάνεται καμιά πολιτική ευθύνη, όσο υπάρχει ατιμωρησία έχουμε να κάνουμε όχι με κράτος αλλά με ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ κι αυτό πρέπει να το κατανοήσουμε γιατί είναι σοβαρό.
Όσο για τις κατηγορίες περί υπόθαλψης των κουκουλοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ασχοληθώ φυσικά με αστειότητες.. Και θα σύστηνα στον ασπρομάλλη χουλιγκάνο Πρετεντέρη που χτες την έπεσε σαν ύαινα στον Αλαβάνο να πάει να ξαναδεί το βιντεάκι όπου ρίχνει μπουκάλια στο γήπεδο πριν ουρλιάξει ξανά για τα 16χρονα θερμοκέφαλα πιτσιρίκια που σπάνε βιτρίνες.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More