Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ....ΓΙΑΤΙ...? ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ??



Στο εισαγωγικό σημείωμα ο δημιουργός αυτπύ του γκρουπ στο facebook γράφει:

"Σκοπός του group είναι να ανταλλαχθούν απόψεις και γνώμες γύρω από τους αναρχικούς.

Ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, ετών 16, σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικού. Τώρα πια, ο λόγος που θα τον θυμόμαστε θα είναι η καταστροφή που έγινε σε όλη την Ελλάδα μετά το γεγονός αυτό. Κι αυτό, γιατί αυτοί που "υποτίθεται" παίρνουν εκδίκηση για το θάνατο του παιδιού, κατάφεραν να καταστρέψουν περιουσίες καθημερινών ανθρώπων. Η ομάδα αυτή καταστρέφει τα πάντα, ως αντίδραση στους αστυνομικούς, ενώ αυτόματα, συμπαραστέκονται στον αδικοχαμένο Αλέξανδρο, ο οποίος όμως δεν είχε καμία σχέση με την συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων.

Καίνε ότι βρούν μπροστά τους χωρίς να υπάρχει λόγος και χωρίς να σκέφτονται τις επιπτώσεις που έχει αυτό στην κοινωνία.

Καίνε ξένες περιουσίες για τις οποίες ίσως κάποιος έχει μοχθήσει την περισσότερη ζωή του για να την αποκτήσει.

Καίνε περιουσίες που ίσως ο κάτοχος τους να ζει αποκλειστικά από αυτές.

Καινε περιουσία που ο ιδιοκτήτης της ίσως να προσπαθεί να ζήσει το παιδί του που σπουδάζει.

Καίνε δημόσια περιούσία που μετά θα την πληρώσουμε όλοι, ακόμα κι οι ίδιοι που την κατέστρεψαν.

Καίνε την Ελληνική Σημαία, το σύμβολο για το οποίο έχει χυθεί αίμα και καθορίζει την ταυτότητα του Ελληνισμού...

Νομίζουν ότι είναι ιδεαλιστές. Καμία σχέση... Απλά, ήθελαν να ξεδώσουν με κάποιο τρόπο. Δεν μπορούσαν να τον παίξουν, γιατί ήταν στο σπίτι η μαμά τους. Κι έτσι απλά, βγήκαν στο δρόμο για να καταστρέψουν μερικές χιλιάδες ζωές.

Ίσως δεν έχουν καταλάβει, ότι αυτοί είναι οι αληθινοί φασίστες. Θεωρούνται αντιεξουσιαστές, ενώ προσπαθούν να επιβάλλουν τη δική τους εξουσία.

ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΝΩ ΗΔΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Χρησιμοποιουν Πανεπιστημιακούς χώρους ως "άσυλο". Μόνο που κανένας τους δεν γνωρίζει την πραγματική έννοια του ασύλου, για την οποία αγωνίστηκαν πολλοί για να διακινούνται ελέυθερα οι απόψεις και οι ιδέες και να γίνονται ελεύθερα οι έρευνες.
Όχι για να μπαίνουν αυτοί και να καταστρέφουν τους χώρους των Πανεπιστημίων, να βρίσκουν καταφύγιο και να είναι ελεύθερη η "βούτα" και η "κλεψιά".

Οργανώνονται πορείες που υποτίθεται είναι διαμαρτυρίες, αλλά τελικά το μόνο που μένει από μία πορεία, είναι τα σπασμένα.
Συγχαρητήρια στην κα. Παπαρήγα (την καλή?) που οργανώνει τόσο καλές πορείες που στο τέλος απλά οι ζημιές είναι αμέτρητες, όσες και οι χαμένες περιουσίες απλών ανθρώπων.

Αν ακούσετε ποτέ την Αλέκα να διαμαρτύρεται για την ανεργία και την κρίση στην αγορά ... τότε βρείτε μια ντομάτα να της πετάξετε, αφού θα ξέρετε μία μικρή αιτία όλων αυτών(η ντομάτα κατά προτίμηση να είναι πολύ κόκκινη που της αρέσει).

Και μην ξεχνάμε, πως σκοτώθηκε ένα παλικάρι, και από αυτούς θα καταστραφούν ζωές πολλών άλλων τέτοιων παιδιών.

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΝ ΚΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ?
ΠΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ?
ΘΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΠΝΑ Η ΜΠΟΥΓΑΔΑ!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ."

8 σχόλια:

Οταν εχεις ενα κρατος που ισα ισα σου δινει ενα κομματι ψωμι και ΜΜΕ που σου λενε "φαε παντεσπανι" ειναι πολυ λογικο ο απλος ο κοσμακης(Γραβιας του Ουγκω)να βουτηξει το ρολοι πχ που σε κανονικες συνθηκες θα δουλευε 5 χρονια και θα εβγαζε αλλες τοσες καρτες για να αποκτησει...
Τωρα αυτες οι εμετικες P.R. διαμαρτυριες των μπουληδων του facebook που λογω των γεγονοτων ανεβαλλαν τα weekends στην Αραχωβα για να αλαξουν τζαμια ειναι για χεσιμο!

ti les re filarako?
o kosmakis tis gravias kai ougko tha xreone kartes gia na parei rolex kai tora ta spaei?

kai afou les gia diamartiries mpoulidon sto facebook tote einai san na les oti einai to idio kai ta group pou anoiksan gia ton adikoxameno alexandro

eftxomai na sou kapsoun oti perioysia exeis giati mono etsi tha katalaveis

Oxi Gravias LOL!
Gavrias(Gavroche)hrwas apo tous "Athlious" toy Ougkw

Είμαι ο δημιουργός του συγκεκριμένου group. Και είναι η πρώτη φορά που άνοιξα τον υπολογιστή τον υπολογιστή και μπήκα στο facebook. Πρώτη φορά έφτιαξα group, κι αυτό το έκανα όχι γιατί είμαι ένας μπούλης που απλά έφτιαξε ένα group για να πει ότι το έκανε, ούτε για να μαζέψω 3000 κόσμο χωρίς λόγο. Η δημιουργία του group έγινε καθαρά για να ακουστούν όλες οι απόψεις, κι αυτό μπορείς να το δεις από τα σχόλια που έχουν γίνει.Ακούγονται όλες οι γνώμες και οι απόψεις και γίνεται ένας πολύ ωραίος διάλογος, από τους περισσότερους. Δεν προσπαθώ να περάσω καμία ιδεολογία, ούτε να πείσω κάποιον. Στην εισαγωγή γράφτηκαν τα γεγονότα όπως τα έιδα εγώ. Κι αν δεν άρεσαν σε κάποιον, μπορούσε να μου το πει, όπως κι έγινε. Μπορείς αν θέλεις να μπεις και να διαβάσεις τα σχόλια που έχουν γίνει. Θα καταλάβεις, ότι οι περισσότεροι εκεί δεν είναι μπούληδες, είναι σκεπτόμενα άτομα, που έχουν το ελεύθερο να κρίνουν, να εκφράσουν την άποψη τους και να δουν τις απόψεις κι άλλων νέων ανθρώπων.

Tα αλητακια του δρομου vs τα Elitακια του Facebook...

Ακόμα και ο μακαρίτης ο Αλέξανδρος έχει profile στο Facebook

Αμαλια, Σεργιανοπουλος, Ντουζον, τωρα ο Αλεξανδρος...και χιλια αλλα τοσα!
Τους βανδαλους και τους σκυλευτες των blogs και του facebook ποιος θα τους μαζεψει;
Η μανα εκανε μια γραπτη δηλωση..."Σεβαστειτε τη μνημη του παιδιου και αφηστε μας να το θρηνησουμε".Αυτο δεν πηγαινε μονο για τον βλακα τον Κουγια..
Αλλα θα μου πεις.. "ποιος τη χεζει τη θειτσα"..."Τα Τσιπροειδη ψευτοαριστεριστικα σκεπτομενα groups και προφιλ ειναι αλανθαστες μουνοπαγιδες"...
.............................

1) Δεν νομιζω ο περιπτερας και οι χιλιαδες εργαζομενοι να κανουν weekend στην αραχωβα.


2) και ποιος ειναι αυτος που θα σπαει τον αλλον επειδη ο αλλος εχει κατι που δεν εχει ο τεμπελακο-αναρχικο-κομπλεξικο-ξεφτιλακος????
κανεις δεν εχει δικαιομα να καταστρεφει

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More