Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010

Ο Γκουσγκούνης θέλει να "φάει" Σάσα Μπάστα και Τζούλια Αλεξενδράτου


Καλά, το λέει πιο σικ, δηλαδή ότι θα ήθελε να κάνει μία ταινία μαζί τους, αλλά όλοι καταλαβαίνουμε. Δείτε τι ακριβώς είπε. Το απόσπασμα της συνέντυξης είναι από ανάρητση στο Litsa Hilton

"Η Σάσα Μπάστα και η Τζούλια Αλεξανδράτου σου αρέσουν; Θα ήθελες να κάνεις ταινία μαζί τους; Με ποια από τις δύο; Α ναι πολύ ωραίες κοπέλες και οι δύο. Τις έχω δει στην τηλεόραση, είναι σέξι. Μια χαρά! Αμέ, εννοείται και θα ήθελα να παίξουμε σε μία ταινία μαζί. Γιατί όχι, τόσο ωραίες κοπέλες και να μην θέλω να κάνω ταινία μαζί τους; Ε και με τις δύο φυσικά….δεν γίνεται να διαλέξω, η κάθε μία έχει την χάρη της."

1 σχόλια:

ΠΡΟΣ ΤΟ BLOG ΣΑΣ ....Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δόση βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατοτιτα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς κομματικούς εθνικούς η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More