Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Υπόθεση Nargotic - Ετσι διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα οι δημοσιογράφοι


Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο post, θα αναλύσουμε κάποιες τις υπερβολές (έως και ψεύδη) που εντοπίσαμε στο δημοσίευμα του "Πρώτου Θέματος" σχετικά με την αστυνομικό που έκανε εναλλακτικά σόου σε club. Στους χώρους που κινείται είναι γνωστή με το ψευδόνυμο Nargotic, μία ονομασία που φέρουν και τα διάφορα events που διοργανώνει. Πάμε να δούμε τους "δράκους" που γράφτηκαν και να σας εξηγήσουμε τι πραγματικά συμβαίνει:

“Η ξανθιά «αγριόγατα» καταφέρνει εδώ και χρόνια να κρατά κρυφή τη διπλή αμαρτωλή ζωή της”

Κρυφή διπλή ζωή; Κάποιος που κρατά κάτι κρυφό δεν φτιάχνει προφίλ με την φωτό του σε facebook και Myspace. Και το κυριότερο: δεν κολλάει διαφημιστικές αφίσες για τα πάρτι του που φέρουν την φωτογραφία του.

“Πετά τη στολή και το πηλήκιο με το εθνόσημο και φορά ζαρτιέρες, σκισμένα καλσόν, ψηλές μπότες και καυτές στολές από βινύλιο και δαντέλα που τονίζουν τα καλλίγραμμα πόδια της και το αβυσσαλέο της ντεκολτέ.”

Καλλίγραμμα πόδια; Την extra large γάμπα την είδαν όταν έγραφαν το κείμενο;

“Η ψηλή ξανθιά αστυνόμος με την άγρια ομορφιά και το φιδίσιο κορμί όλα τα χρόνια που υπηρετεί στην ΕΛ.ΑΣ….”

Το μόνο αληθές είναι πως είναι ξανθιά. Όσο γι αυτό το φιδίσιο κορμί… ε, όπως και να το κάνουμε δεν δίνεις τέτοιο χαρακτηρισμό σε κάποιον που έχει παραπανίσια κιλά. Αλλά πιο πολύ πουλάει η εικόνα μίας κορμάρας από μία τροφαντούλας.

“Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς μια κυρία που είναι καθ’ όλα τυπική και φορά τη στολή της Ελληνικής Αστυνομίας, τα βράδια τη βρίσκουν να απασχολείται ως στρίπερ σε πολύ γνωστό S/M club της Αθήνας…”

Πρώτων δεν είναι στρίπερ γιατί πολύ απλά δεν κάνει στριπτιζ. Μάθαμε τώρα ότι σόου υπάρχει και συνδυάζεται με σέξι ντύσιμο να το ονομάζουμε στριπτίζ…
Δεύτερον δεν υπάρχει καν s/m club στην Αθήνα. Που το ανακάλυψαν; Ένας Θεός ξέρει.


“Όπως φαίνεται από το καυτό φωτογραφικό υλικό που αποκαλύπτει το «ΘΕΜΑ»

Το Πρώτο Θέμα δεν αποκαλύπτει κανένα φωτογραφικό υλικό. Η ίδια και η ομάδα που συμμετέχει στα σόου το έδωσε στην δημοσιότητα μέσα από σχετικές σελίδες στο ίντερνετ. Και φυσικά δεν υπάρχει κάτι το ποινικά κολάσιμο.


Η αφίσα πρόσφατου event

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More