Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Ελένη, η πολύ οργάνωση γυρίζει μπούμερανγκ


@@ Θεμιτό να ζητάς από τους φίλους της στα media να περιμένουν να γράψουν για το διαζύγιο της όταν θα έκανε επίσημη ανακοίνωση η ίδια.

@@ Όταν όμως η ιστορία αυτή εξελίσσεται σε... εμπόριο (πχ extra εκδόσεις δύο περιοδικών με τα οποία συνεργάζεται και το κυριότερο έχει μέχρι και... οικογενειακές σχέσεις) τότε μόνο καλό δεν είναι.

@@ Πλέον με το διαδίκτυο και τις ελεύθερες φωνές που κάνουν χαλάστρα, τα παλιά δημοσιοτεσχετίστηκα κόλπα δεν πιάνουν. Αντίθετα βγαίνουν στην φόρα και γυρνάνε μπούμερανγκ.

@@ Το διαζύγιο και όλα τα παρελκόμενα μοιάζουν να είναι μία καλοστημένη δουλειά (χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι κρύβεται κάτι άλλο πονηρό πίσω από την ιστορία).

@@ Βέβαια από Δευτέρα θα βγει και θα πει πάλι η μανδάμ Μενεγάκη ότι την χτυπάνε. Ας αναλογιστεί τι ακριβώς λάθη έχει κάνει και θα καταλάβει γιατί τα blogs την χτυπάνε.

@@ Είναι δύσκολο από αγαπημένο παιδί των media (που δουλεύουν βάσει δημοσίων και φιλικο-οικογενειακών σχέσεων) να γίνεσαι σάκος του μποξ από ανθρώπους που δεν ξέρεις καν ποιοι είναι (ελάχιστοι μπλόγκερς δεν κρύβουμε τις ταυτότητες μας). Είναι οι ίδιοι που λίγα χρόνια πριν δεν είχαν την δυνατότητα να ακουστούν είτε γιατί δεν είναι δημοσιογράφοι είτε γατί αν και δημοσιογράφοι δεν μπορούν να γράψουν ελεύθερα κι επώνυμα αυτά που ξέρουν. Πλέον όλοι αυτοί μαζί είναι πολύ πιο δυνατοί από κάθε μεγάλο δημοσιογραφικό οργανισμό. Γιατί; Γιατί είναι το κοινό που χάρη στο ιντερνετ απέκτησε φωνή. Και ακούγεται. Και ακούγεται πολύ δυνατά.

@@ Μην έχει απαίτηση όταν τόσα χρόνια πουλάς τον εαυτό σου (και όχι μόνο) για να είσαι στα εξώφυλλα ξαφνικά τώρα όλοι να σε... χαϊδέψουν. Πολύ καλά τα έγραψε το troktiko ("τώρα θυμήθηκαν την κατανόηση") και το Bouru Bouru ("χώρισε με επαγγελματικό τρόπο")

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More