Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Πολυ μπινελικι για την Τατιανα

Παραθέτουμε δημοσίευμα του PressMME καθώς και τα σχόλια που το ακολούθησαν και εγκρίθηκαν από τον διαχειριστή. Πολύ μπινελίκι βρε παιδιά. Κουλάρετε λίγο. Μην πέφτετε στο επίπεδο της:

ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ
Απολογούμενη και με την ουρά στα σκέλια εμφανίστηκε σήμερα η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της στον ΑΝΤ1. Ξεκινώντας τις εκπομπή της άρχισε να δείχνει τις εφημερίδες, οι οποίες είχαν φιλοξενήσει την φωτογραφία του άτυχου αστυνομικού, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο τραυματισμένος. Έπαιξε και πάλι την χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία με την αδελφή του άτυχου αστυνομικού, αλλά έκανε και κάτι πολύ χειρότερο. Έπαιξε την κομμένη τηλεφωνική συνομιλία η οποία δεν μεταδόθηκε γιατί είχε ρίξει διαφημίσεις η ροή του καναλιού. Εξέθεσε, δηλαδή ακόμα περισσότερο την αδελφή του αστυνομικού, η οποία όλα όσα είπε τα είπε γιατί γνώριζε ότι ήταν εκτός αέρα, καθώς βρισκόταν μπροστά στον δέκτη της τηλεόρασης! Φοβερά πράγματα...

ΣΧΟΛΙΑ:

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Γιαννη δεν ηξεραν τι θα ακολουθησει και για αυτο το εκοψαν. Εκτος αυτου εαν προσεξες παλι της το εκλεισε. Ειναι μεγαλη καργιολα. Και φωναξε και ολα τα πουτανακια για υποστηριξη. Με πρωτο πρωτο το ξανθομουνο τσολι.
9 Ιανουάριος 2009 4:59 μμ

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Οξω βρωμιαρα. Μολις ομως ερθει η σειρα σου θα κρυβεσαι σε λαγουμια. Οσο για το ξανθο πουτανακι δεν την ρωτησε ο σωματοφυλακας της εγκρινει τον επισημο γαμια της?
9 Ιανουάριος 2009 5:02 μμ

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Επίσης την έκοψε για ακόμα μία φορά.
Τατιάνα όπως είπες κι εσύ
Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ.
Δεν άκουσες και δεν έμαθες τίποτα. Ελπίζω τουλάχιστον την αδερφή του παιδιούν να την άκουσαν και άνθρωποι που ακόμα καταλαβαίνουν και δεν έχουν ξεπουλήσει τα πάντα για τα νούμερα.
9 Ιανουάριος 2009 5:03 μμ

Blogger Ο/Η Iatridis είπε...
Έχει μαζέψει και μερικές γλύφτισες εκεί λες και είναι κανένα φοβερό γεγονός και πρέπει να αναλώσει μια εκπομπή για να μας πεί πώς έγιναν τα πράμματα!!! Ξεφτιλίστηκες Τατιάνα, κατάλαβε το. Και σήμερα συνεχίζεις...
9 Ιανουάριος 2009 5:06 μμ

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
τι χασμα γενεων...
Στην εποχή μου οταν λέγαμε
Τατιανα
εννοουσαμε την
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΙΛΛΙΕΞ
ΤΩΡΑ.....
ΙΣΚΡΑ
9 Ιανουάριος 2009 5:16 μμ

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΣΑ ΣΟΥΡΝΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ,ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΩΡΟΕΥΡΩ! ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΥ Ν ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΚΩΛΟΕΚΠΟΜΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΤΣΟΝΤΑ. Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΘΑ ΚΑΛΕΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ.Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΩ ΚΑΙ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΠΑ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΜΙΑ ΚΟΥΡΕΛΟΥ! Ε,ΤΟΤΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΚΙ ΕΓΩ..ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΕΣΡ!ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ,ΠΑΛΙΟΠΑΠΑΡΕΣ ..
9 Ιανουάριος 2009 5:32 μμ

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΜΟΝΟ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΤΑ ΑΠΛΗΤΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΗΛΙΣΤΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΗ ΚΑΡΙΟΛΑ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΧΑΘΕΙ. ΖΗΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΤΗΝ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ, ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕΤΩΠΑ.ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΗ ΑΛΛΑ Η ΘΕΙΑ ΕΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ.
9 Ιανουάριος 2009 5:40 μμ



Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More