Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Συγκέντρωση τιμής και μνήμης

Και μην αφήσετε κανένα κομματικό τσιράκι να αμαυρώσει και αυτή την συγκέντρωση με πέτρες και μολώτοφ.

Και για όσους ξεχάνε την "Εθνική προδοσία" να τους θυμίσω μία φράση: "Ευχαριστούμε τους Αμερικάνους".
Που αν το καλοσκεφτούμε δεν απέχει και πολύ από το (πολύ) πρόσφατο: "Παρακολουθούμε την υπόθεση διακριτικά" (α ρε κουφάλα Ολγκάτς, τελικά με την ομολογία σου ξεμπρόστιασες τους Έλληνες περισσότερο από τους Το'υρκους).
Θέλετε κι άλλη εθνική προδοσία; Ορίστε: "Αρνούμαστε να καταδικάσουμε τα επεισόδια" και "συνεχίστε να τα σπάτε (τις περιουσίες πολιτών)"

5 σχόλια:

Η σωστή πρόταση είναι:

Και μην αφήσετε κανέναν μπαχαλάκη να αμαυρώσει και αυτήν την συγκέντρωση με πέτρες και μολώτοφ.

Παρατήρηση: δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς, Πάνο. Ούτως ή άλλως, όπως όλοι ξέρουμε, οι κοπρανοκέφαλοι που θα πάνε στην συγκέντρωση προέρχονται από τα απομεινάρια των φιλοχουντικών/ναζιστικών οργανώσεων (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, 4η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, Κ.ΛΠ.) και από το νηπιαγωγείο εθνικιστικών πλευρίτιδων (βλέπε οπαδοί του ΛΑΟΣ). Να δημιουργήσουν πρόβλημα οι ίδιοι στον εαυτό τους; Ε, τότε θα μιλάμε για προβοκάτσια...

Δυστυχώς οι κοπρανοκέφαλοι δεν προέρχονται μόνο από από τους κύκλους που λες.

Και η πλάκα είναι ότι τα επίσημα στοιχεία για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών δείχνουν το ακριβώς αντίθετο.

Η κουβέντα περί ναζιστών με την έννοια των ακροδεξιών-φασιστών έχει πολύ μεγαλύτερες προεκτάσεις οι οποίες βάση γεγονότων μπορεί να φορούν φερετζέ αριστεράς, κέντρου, προόδου και πάει λέγοντας.

Προσωπικά μου είναι αδιάφορο τι ψηφίζει ένας κουκουλοφόρος. Το ίδιο ένοχοι είναι είτε κουβαλάνε σβάστιγκα, είτε σφυροδρέπανο, είτε χριστιανικό σταυρό.

παραδέχομαι αυτούς που παλεύουν για ανώτερες αξίες -άσχετα να συμφωνώ ή διαφωνώ- αλλά είναι κομματικά ανένταχτοι.

Φυσικά και οι κοπρανοκέφαλοι δεν προέρχονται αποκλειστικά από τους κύκλους που αναφέρω. Δεν μιλάμε όμως γενικά και αόριστα, όπως ας πούμε για τον Κατέλη και τον Ταμπάκη, μιλάμε για άτομα που η ιδεολογία τους καταδεικνύει έλλειψη ήθους, παιδείας, μόρφωσης, ανθρωπιάς, κ.ο.κ. Εξού και ο χαρακτηρισμός.

Προσωπικά δε μου φαίνεται καθόλου πλάκα που τα στοιχεία στα οποία αναφέρεσαι "δείχνουν το ακριβώς αντίθετο". Και αν και κανονικά θα έπρεπε να σου ζητήσω την πηγή, δεν σε αμφισβητώ, μιας και η νεότερη ιστορία της Ελλάδας δείχνει ότι η Χούντα ποτέ δεν έφυγε από τη χώρα, αλλά στην πραγματικότητα εξωραϊστηκε φορώντας το προσωπείο της αριστεράς. Οπότε συμφωνούμε κατά βάθος. Το μόνο που θα μου επιτρέψεις να συμπληρώσω είναι ότι σε ορισμένες περιπτώσεις το πρόσωπο μερικών ανθρώπων είναι τόσο παραμορφωμένο, που κανένα ιδεολογικό προσωπείο δεν αποδεικνύεται αρκετό για να καλύψει την ασχήμια τους (βλέπε Καρατζαφύρερ και ΣΙΑ).

lol
μην λες για Καρατζεφύρερ γιατί θα κατηγορήσουν πάλι εμένα που δεν τα χώνω στον Ψαριανό (κι ας είναι εντελώς άσχετη η κουβέντα)

Αν πας στο ποστ μου σχετικά με τον Αδωνι θα καταλάβεις

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More