Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Νέα ντράβαλα στην ΕΡΤ;

Email από αναγνώστη:


"Αναρωτιόμαστε ποιοι ανεγκέφαλοι της ΕΡΤ τοποθέτησαν σήμερα σε θέση κλειδί προϊστάμενο τεχνικών έναν αποτυχημένο και άσχετο με το αντικείμενο συντονιστή τον κ.Α.Λ. ο όποιος άρχισε πρωί πρωί τις απειλές προς τους τεχνικούς . Με τι κριτήρια ο συγκεκριμένος κύριος θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα του καναλιού καθώς και των τεχνικών ο όποιος έχει δικά του συνεργεία και τα νοικιάζει στην ΕΡΤ ;

Πληροφορίες θέλουν να προτείνουν γι αυτή την θέση δυο κύριοι Γ.Λ. και Γ.Λ διότι ο πρώτος φόβονταν για την θέση του από τον προκάτοχο του Α.Λ. κ.Γ.Π. ….."

Αναγνώστης

4 σχόλια:

yupi.gr

Ζήνα VS Βανδή;
Η απάντηση της Πέγκυς σε όσα γράφτηκαν

Μέχρι σήμερα η Δέσποινα Βανδή και η Πέγκυ Ζήνα μιλούσαν -δημόσια και ιδιωτικά- με τα καλύτερα λόγια η μία για την άλλη. Μια φράση όμως της Πέγκυς σε πρόσφατη συνέντευξή της άναψε φωτιές. Σχολιάζοντας το θέμα που δημιουργήθηκε όταν η Δέσποινα παραδέχτηκε με ειλικρίνεια ότι θα προτιμούσε να φύγει από τη ζωή παρά να μείνει ανάπηρη, η Πέγκυ σχολίασε: "Όμως υπάρχουν και άνθρωποι πολλοί αδύναμοι, όπως η Δέσποινα , που είναι να τους συμπονάς και να τους λυπάσαι και όχι να τους κατηγορείς".


"Ζήνα 'κατεδαφίζει' Βανδή" ήταν ο τίτλος του ρεπορτάζ της Espresso που αναπαρήγαγε την είδηση. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του yupi, η Πέγκυ Ζήνα διάβασε και εκείνη έκπληκτη τα λόγια που -όπως υποστηρίζει- δεν είπε ποτέ! "Είναι πολύ στενοχωρημένη, όχι γιατί φοβάται τι θα πει ο κόσμος, αλλά γιατί δεν θέλει να χαλάσουν οι σχέσεις της με τη Δέσποινα , που την εκτιμά και έχει τακτική επικοινωνία μαζί της, ειδικά τον τελευταίο καιρό" λέει άνθρωπος από το περιβάλλον της. "Δεν θα έλεγε ποτέ κάτι τέτοιο για τη Δέσποινα . Γι' αυτό το λόγο μάλιστα, ζήτησε την κασέτα από τη δημοσιογράφο που της έκανε τη συνέντευξη, αλλά εκείνη της είπε ότι την είχε σβήσει! Τώρα σκέφτεται να κινηθεί νομικά". Η ίδια πηγή αναφέρει ότι το πρώτο πράγμα που έκανε η Πέγκυ ήταν να τηλεφωνήσει στη Δέσποινα ώστε να λυθεί η παρεξήγηση, πριν καν δημιουργηθεί.

Ekptote Aggele, δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο έριξες εδώ αυτό το σχόλιο. Η εντύπωση που μου δίνεις είανι ότι προσπαθείς να διαφημίσεις το yupi.

Το πεδίο των σχολίων υπάρχει για να ανεφέρεσε πάνω στο θέμα και να εκφράζει την άποψη σου. Τι θέση έχουν στο θέμα για την ΕΡΤ η Ζήνα και η Βανδή;

Το ποστ αυτό είναι από μήνυμα αναγνώστη που το έστειλε με email και δεν καπηλεύτηκε κάποιο άλλο ποστ για να διαδώσει τον λόγο του.

Λίγο σρβασμό. Και αμα θες μετέφερε τα αυτά και στο αφεντικό σου

Στο... αφεντικό μου; (LOL)

Ο λόγος που άφησα αυτό το σχόλιο είναι γιατί ξέρω ότι με την espresso δεν τα πας καλά και όπως θα παρατήρησες στο σχόλιο (αν το διάβασες ολόκληρο) τίθεται θέμα εγκυρότητας της εφημερίδας.

Μη βιάζεσαι να ανακαλύψεις εχθρούς!!!

Δεν ψάχνω να ανακαλύψω εχθρούς. Άλλωστε δεν υπήρχε και τέτοιος λόγος. Δυστυχώς δεν προσεξές ότι είπα: "Η εντύπωση που μου δίνεις".

Και σε καμία περίπτωση δεν θεώρησα την κίνηση σου εχθρική.

Αν παρακολουθείς blogs, θα δεις ότι συμβαίνει κατά κόρον να διαφημίζονται κάποιοι μέσα από σχόλια. Μάλιστα παλιότερα είχα μπλοκάρει εντελώς τα σχόλια λόγο spam.

Μπορεί να σε αδίκησα και να παρεξήγησα τις προθέσεις σου, αλλά νομίζω ότι καταλαβαίνει γιατί είμαι αντίθετος στα σχόλια που δεν έχουν σχέση με το πόστ.

Αν θες να πεις κάτι (όχι μόνο εσύ, ο οποιοσδήποτε) μπορεί να το κάνει μέσω email (δεν έχω κανένα πρόβλημα να το δημοσιεύσω αν επιθυμεί) ή σε κάποιο σχετικό ποστ.

Εδώ που σχολίασες -και κακώς συνεχίζω κι εγώ- είναι το βήμα ενός ανθρώπου που μιλάει για προβλήαμτα στον -προφανώς- χώρο που κινείται.
Κρίμα είναι.
Όσο για την Espresso κάνεις λίγο λάθος. Είναι η πιο διασκεδαστική εφημερίδα που υπάρχει. Πολύ γέλιο!
Επιπλέον θα έχεις παρατηρήσει ότι έχω περιλάβει κόσμο και κοσμάκι από τα media. Τι σημαίνει αυτό; Ότι έχω ανοίξει πόλεμο με όλους;
Τι να πει και η κακομοίρα η Σκορδά;
Όσον αφορά αφορά στο ότι τίθεται θέμα εγκυρότητα της εφημερίδας με το δημοσίευμα του yupi, sorry αλλά έχω να κάνω μία ερώτηση:

Που υποτίθεται ότι έδωσε την συνέντυξη η Ζήνα;
Έτσι όπως είναι γραμμένο φαίνεται ότι μίλησε κάπου αλλού και μετά η Espresso αναφέρθηκε στο θέμα μεγαλοποιόντας το.

Αν είναι έτσι, τότε η ευθύνη βαραίνει το μέσο στο οποίο έδωσε την συνέντυξη και κυρίως τον/την δημοσιογράφο που άλλαξε τα λόγια της - αν τα άλλαξε.
Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις διασήμων που πέρνουν πίσω τα λεγόμενα τους. Όπως και να έχει όμως, ένας/μία δημοσιογράφος που σβήνει μία κασσέτα δείχνει ότι είναι ερασιτέχνης.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More