Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Μισες δουλειες... ωραιοι δημοσιογραφοι (και καλα)

Αφού έχουν φάει το κράξιμο του αιώνα οι διάφοροι δήθεν δημοσιογράφοι για τις κλοπές ειδήσεων από τα blogs, κάποιοι συνάδελφοι τους (και στο ποιόν και το επάγγελμα) είπαν να αναφέρουν τις πηγές. Μόνο που όταν κάποιος είναι του άρπα κόλλα, ημιμαθής και δήθεν κάνει γκάφες.
Η ανακοίνωση που έστειλε το blog Our Greek TV τα λέει όλα

"Δε θέλω να φανεί ξαφνικά ότι μαλώνουμε και δημιουργούμε πόλεμο με κανένα, σε καμία περίπτωση, αλλά για να πιστωθεί και η αυθεντικότητα, διαβάσαμε στο γνωστό site yupi.gr και ακούσαμε και στις ειδήσεις του Star ότι ο Νίκος Μουρατίδης έκανε δηλώσεις στο troktiko
για την Κέλλυ και τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί. Προφανώς και οι αναγνώστες μας ξέρουν ότι οι δηλώσεις ήρθαν αποκλειστικά στο Our Greek Tv και απλά αναδημοσιεύτηκαν, προς μεγάλη μας χαρά, από το δημοφιλές troktiko. Καταλαβαίνουμε πλέον ότι ειπώθηκε και τα πράγματα δεν αλλάζουν απλά θέλουμε να είναι στο μέλλον πιο προσεκτικοί γιατί είμαστε ανερχόμενο blog που δυστυχώς για ελάχιστα πράγματα υπερηφανεύεται ότι έχει αποκλειστικά. Ξέρουμε επίσης ότι στο Ίντερνετ συνηθίζονται τέτοια περιστατικά και απλά ελπίζουμε στο μέλλον να είναι πιο προσεκτικοί. Κρίμα δηλαδή γιατί απ' ότι φάνηκε διαδόθηκε πολύ το θέμα αλλά με τη λάθος πηγή.
Ο κ.Μουρατίδης ξέρει σε ποιόν μίλησε...
Τελειώνει εδώ το θέμα."

Να σημειώσουμε πως το troktiko ανέφερε ως πηγή το Our Greek Tv, μόνο που αυτοί που βούτηξαν τις δηλώσεις δεν μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν προσεκτικά όλο το κομμάτι. Μισές δουλειές, μισή ενημέρωση, μισή γνώση. Ημιμάθεια. Κάποιοι λένε ότι είναι χειρότερη κι από την αμάθεια.
Βέβαια για το star δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση... Ούτε όμως για το yupi. Τι να πρωτοκάνει μόνος του ο Κωστόπουλος;

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More