Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

This is Parta (να μην στα χρωστάω)


Σηκωθείτε από ντιβάνια, καναπέδες, πουφ, ανάκλυνδρα, σκαμπό και δείτε την υπέρτατη μάχη. Άδωνις και Δημοσθένης σκίζουν τις χλαμίδες τους και φωνάζουν μέσω tv "This is Parta με 20 μόνο ευρώ" και άλλα τέτοια γραφικά.
Και οκ, ο Λιακό είναι τζαμάτος έμπορας και πολύ διασκεστικός τύπος (και πολύ καλύτερος από τους περισσότερους δήθεν έμπειρους παρουσιαστές της ψωροκωσταινοτηλςόρασης). Αυτός που δεν τρώγεται με την καμία είναι ο Άδωνις. Όχι γιατί φωνάζει λες και τον πατάει με τον τάκο η μπουμπούκα του, γνωστή και ως Μανουλίδου, αλλά γιατί είναι και βουλευτής ο άτιμος! Και φημολογείται ότι όταν έχει χρόνο ανάμεσα στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις σε μεσημεριανές εκπομπές περνάει καμιά βόλτα από την Βουλή, ειδικά το καφενείο της.
Αλλά δεν φταέι αυτός. Τι να κάνει ο άνθρωπος που βρέθηκαν τόσοι κουλοί να τον ψηφίσουν; Τελικά η πιο αδικημένη πρέπει να είναι η Έφη Σαρρή!

9 σχόλια:

Αν παρακολουθουσατε τα στοιχεια με την δραστηριοτητα των βουλευτων στην βουλη , θα βλεπατε αν ο Αδωνις ειναι θαμωνας του καφενειου της, οπως εντελως ανευθυνα γραφετε.

Εκεινο που σας ποναει ειναι οτι πλεον ακουγονται πατριωτικες θεσεις μεσα στην βουλη, τωρα αυτοι που τις προβαλουν αν τις πιστευουν κιολας δεν ξερω,το ευχομαι ομως.

Enserres, το σχόλιο σας θα είχε μεγαλύτερη βαρύτητα να δεν ήσασταν πολιτευόμενος με το ΛΑΟΣ. (Σας θυμίζω ότι η ταυτότητα σας φαίνεται κύριε Παναγιώτη Κ. από τις Σέρρες)
Και γενικότερα θα είχε μεγαλύτερη βαρύτητα αν δεν ήσασταν κομματικοποιημένος.

Σταθήκατε στο σχόλιο για το καφενείο της Βουλής αλλά κάνατε γαργάρα τους άλλους καφέδες τύπου "Πρωινού Καφέ", "Καφέ με την Ελένη" και γενικά διάφορες άλλες gossip εκπομπές.

Ναι, οκ , καταλαβαίνω, η τηλεόραση και αυτού του είδους οι εκπομπές λειτουργούν σαν την παλιά λαϊκή αγορά που έπαιρναν σβάρνα οι υποψήφιοι βουλευτές...

Αλλά πείτε μας πότε προλαβαίνει ο κ. Άδωνις και κάθε Άδωνις να βγάζει στην Βουλή πατριωτικούς λόγους; Άντε και να το δεχτώ ότι προλαβαίνει, πείτε μου όμως κάτι άλλο: κάθετε να ακούσει ο Άδωνις και κάθε Άδωνις τι λένε οι άλλοι βουλευτές όταν ανεβαίνουν στο βήμα;
Φτάσαμε στο αισχρο σημείο να γίνεται συζήτηση για τον προϋπολογισμό και να ακούν μόνο οι βουλευτές της κυβέρνησης.

Ως πότε θα μας κοροϊδεύετε;

Όταν πετάξετε την κομματική σας ταυτότητα ελάτε να μου μιλήσετε περί ανεύθυνης γραφής.

Και μην μπείτε στον κόπο να βάλετε χρωματισμένους ψηφοφόρους να απαντήσουν. Είναι πολύ αργά. Δεν θα γίνουν πιστικοί.

ΥΓ
Λέτε ότι εκείνο που μας πονάει είναι ότι "πλεον ακουγονται πατριωτικες θεσεις μεσα στην βουλη, τωρα αυτοι που τις προβαλουν αν τις πιστευουν κιολας δεν ξερω,το ευχομαι ομως."

Κύριε μου, κανένας δεν ασχολείται με το τι λέγεται μέσα στην Βουλή, γιατί όπως προείπα ακόμα και αυτοί που πληρώνονται για να είναι εκεί μέσα, είναι απόντες. Αυτοί δίνουν το δικαίωμα να τους κρίνω με αυτό τον τρόπο.

Και όσο το ότι εύχεστε να πιστεύουν τις πατριωτικές θέσεις αυτοί που τις προβάλλουν, εδώ θα συμφωνήσουμε απόλυτα.

Λεπτομέρεια: πριν δημιουργήσει το ΛΑΟΣ ο κ. Καρατζαφέρης είναι ένα ραδιόφωνο ονόματι Radio City και ένα τηλεοπτικό σταθμό ονόματι Tele City. Μετά την δημιουργία του κόμματος γύρισε το όνομα στα Ελληνικά. Πολύ επικοινωνιακό τέχνασμα, έ;

Φίλοι μου δεν καταλαβαίνω πρός τι ο ψόγος και η φασαρία. Το ότι φωνάζει ο Άδωνις; Μα αυτή είναι η φωνή του τι να κάνουμε τώρα.
Το αν περνάει απο το καφενείο της Βουλής;
Το αν δουλεύει 18 ώρες και τα προλαβαίνει ολα;
Το αν είναι αυτοδημιούργητος και ορφανός απο 19 ετών;
Το αν τούχουν κάψει το μαγαζί του 13 φορές με την προχθεσινή και δεν ακούω ΚΑΝΕΝΑΝ να του συμπαρίσταται;
Το αν η γυναίκα του τον λέει μπουμπούκο κι αυτός λουκουμάκι , γαρυφαλλάκι κ.λ.π.;
Το αν μαζί με το Αιβαλιώτη είναι ΠΡΩΤΟΙ απο ΟΛΑ τα κόμματα σε παρουσίες και ερωτήσεις - επερωτήσεις στη Βουλή;
Το αν είναι ενάντια στους ΚουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ, στους ανθέλληνες, στους εβραίους , στούς μασώνους, στούς κάθε λογής ξεπουλημένους στο ίδρυμα soros?
To αν ο Καρατζαφέρης άλλαξε ονόματα στα ΜΜΕ που ελέγχει; Είναι κάτι τις παράνομο;
Αδέλφια μην πέφτετε στην παγίδα του δικομματικού κατεστημένου , που πάθανε έμφραγμα με την είσοδο του ΛΑ.Ο.Σ στη Βουλή και την ραγδαία άνοδό του. Αυτοί κάνουν τη δουλίτσα τους. Φρικάρουν όταν βλέπουν τα τζάκια τους να σιγοσβήνουν και να κινδυνεύουν τα ... κούτσουρά τους να μείνουν έξω απο τη Βουλή.
Mην ξεχνάμε ότι ο Καρατζαφέρης, είναι ο μόνος, τονίζω το ΜΟΝΟΣ αρχηγός κόμματος που δουλεύει και κολλάει ένσημα απο 12 ετών, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των βουλευτών μας που η μόνη δουλειά πούχουν κάνει, είναι να ... δουλεύουν ΕΜΑΣ!
Και τέλος , αν δεν κάνω λάθος, Δημοκρατία δεν έχουμε; (ας πούμε) είναι κατακριτέο κάποιοι να συμμετέχουν σε πολιτικά κόμματα; Καλή βδομάδα σε όλους και καλή συνέχεια.
Υπογραφή.... απάνω.

Ρε παιδιά, ειλικρινά έχω βαρεθεί την καραμέλα του δικομματισμού. Η Ελλάδα είναι ίσως η τελευταία χώρα που θα πρέπει να μιλάει για δικομματισμό. ήδη στην βουλή είναι 5 κόμματα και στην επόμενη υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνουν 6. Και προσωπικά λέω μακάρι να γίνει αυτό.

Όσο για τους 300 που είναι μέσα, τι έχουν προσφέρει; Και αναφέρομαι σε όλους, ότι χρώμα κι αν έχουν (καλα, δεν μιλάω για ιδεολογίες γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα).

Όπως μας δουλεύουν όλοι τους με υποθέσεις Βατοπεδίου, Siemens, χρημματηστηρίου και και και... έτσι τους δουλεύω κι εγώ.
Όσο χεσμένο έχουν τον Έλληνα πολίτη εκείνοι τόσο η πολιτική ζωή του τόπου θα μοιάζει με μία χαβούζα.
Και φυσικά εκείνοι οι πολιτικοί θα βρίσκονται στον αφρό γιατί όλοι γνωρίζουμε ποια επιπλέουν...

Νισάφι πια με τους λόγους. Από έργα τι γίνεται; Και δεν εννοώ σαν εκείνο το σπίτι του Καρατζαφέρη που το υπόσχεται και σε άλλη οικογένεια αστέγων κάθε φορά που βγαίνει στον Αυτιά.

Το αρχικό post είχε ετικέτες lol και parody. Επιλέξατε να το κάνετε σοβαρό. Μην το κάνετε αν δεν είστε έτοιμοι να ακούσετε της θέσεις και της απόψεις ενός αχρωμάτιστου πολίτη και περιοριστείτε στο να χαίρστε βλέποντας τους βουλευτές να βγαίνουν στα ίδια παράθυρα με την Στέλλα Μπεζαντάκου.

Ποιο είναι το πρόβλημα σου ακριβώς, για να καταλάβω. (Όχι, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν ψηφίζω ΛΑΟΣ, βασικά αρνούμαι για δικούς μου λόγους που δεν ειναι της παρούσης, να ψηφίζω γενικά.

Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω, αλλά ο Άδωνις παρά το γεγονός οτι αντιτίθεμαι σε πολλά μαζι του αλλά και με το ΛΑΟΣ, είναι ένας εξαιρετικά δραστήριος βουλευτής, πολύ πιο μορφωμένος απο τον μέσο Έλληνα και τους βουλευτικούς κόπρους, δεν πουλάει ναρκωτικά ή όπλα όπως κάτι παιδιά βουλευτών άλλων κομμάτων -ονόματα μη λέμε, το είπε ο Αλαβανος άλλωστε, δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη, και ας έλεγε τον Πλεύρη γιο φασίστα αλλά μετά το βούλωσε-, και κάνει αρκετά πιεστική και επιθετική πολιτική μέσα στην Βουλή απέναντι στα άλλα κόμματα, και ειδικα στις χολέρες του Μητσοτακέικου και του Τσιπραστάν, και εν κατακλείδι είτε σου αρέσει είτε όχι, ο κόσμος τους ψήφισε. Δηλαδή κάτι άτομα σαν τον Ψαριανό δεν σε ενοχλούν για να έχουμε καλό ρώτημα; Έχεις παρακολουθήσει την πορεία τους μέσα στην Βουλή για να κρίνεις, ή εστιάζετε μόνο σε ότι σας βολεύει, όπως τα όντως λανθασμένα για εμένα ζητήματα, της Σαρρή;

Και για να κλείνω, ο Άδωνις ούτε λουρί μπορεί να βάλει στην γυναίκα του, ούτε ευθύνη φέρει για τις επιλογές της και το τι λέει, αν και καλό θα είναι όντως να προσέχει λίγο, αυτά τα ''μπουμπούκος'' τέλος πάντων δεν μας αφορουν. Και είτε σου αρέσει είτε όχι, η αλήθεια είναι οτι όσο η Ευγενία ήταν μεν σύντροφος του Άδωνι όπως και τώρα είναι, όμως κανένας δεν ασχολήθηκε ποτέ ούτε με την δουλειά της, ούτε με το γεγονός οτι οι ίδιοι οι Κινέζοι την προσκάλεσαν για την Ολυμπιάδα και δεκάρα δεν έδωσε κανείς, - όπως δεκάρα δεν έδωσε κανείς για το αμέτρητες φορές καμένο βιβλιοπωλείο του Αδωνι-, έλα όμως που τώρα ξαφνικά δίνουν σημασία,και τέλος πάντων είναι και μορφωμένη και γυναικάρα, άσε ρε αδερφέ και εσύ, είχε πήξει το μάτι μας στην κακασχήμια και στην αμορφωσιά απο τις γυναίκες των άλλων.

Μεροληπτείς άγρια αρχηγέ. Δεν σου πρέπει και δεν σου πάει.

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΗΚΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΟΥΤΕ ΤΣΟΝΤΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ,ΟΥΤΕ ΣΑΧΛΟΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Η ΩΡΑ.ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ,ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ:

ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΜΕΝ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΔΕ.

Enipea, από τις λέξεις "lol" και "parody" τι δεν έχεις καταλάβει; Γιατί θεωρώ πως ότι λες αφορά στο αρχικό ποστ και όχι στις απαντήσεις που ακολούθησαν στις παρεμβάσεις (που καλώς έγιναν). Χεράκια έχουν οι ίδιοι για να πληκτρολογίσουν.

Τώρα αν θες διάλογο σε σοβαρή βάση, τότε μην ρίχνεις μπηχτές για εμπόριο όπλων ή ναρκωτικών ούτε να εμπλέκεις άλλα πρόσωπα που δεν έχουν σχέση.
Αν αντιπαθώ τον Ψαριανό, ή τον Τσίπρα ή τον κάθε ένα βουλευτή δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αναφέρομαι σε αυτόν κάθε φορά που γράφω κάτι για κάποιον άλλο, μόνο και μόνο για να χαϊδεύω τα μάτια εκείνων που επίσης δεν τους πάνε μία. Αν γι αυτό θεωρείς ότι μεροληπτώ, λυπάμαι αλλά είσαι πολύ λάθος. Αν έκανα πολιτική ανάλυση για όλα τα στραβά του κοινοβουλίου και τους άφηνα απ έξω, τότε θα είχες δίκιο.
Αν αύριο περάσω από κόσκινο τον Τσίπρα ή τον Ψαριανό θα θεωρήσεις σωστό να μου πει κάποιος "γιατί λες γι αυτούς και δεν λες για τον Άδωνι ή τον Πλεύρη";

Θα συμφωνίσω με την παρέμβαση σου και θα δεχτώ ότι μεροληπτώ αν απαντήσεις "ναι" στην παραπάνω ερώτηση.

Όσο για το λουρί στην γυναίκα του... ποιός αναφέρθηκε στις δραστηριότητες της; Που αν θες και την προσωπική μου άποψη η γυναίκα έχει βάλει τα γυαλία σε όλες τις παρουσιάστριες. Μακράν η καλύτερη.
Καλό είναι λοιπόν να μάθουμε να διαχωρίζουμε πότε κάνουμε πλάκα και πότε μιλάμε σοβαρά.

Σε παραπέμπω λοιπόν και πάλι στις ετικέτες του αρχικού ποστ.


Egersis: Ειδικά σε θέματα ιστορίας είμαι της άποψης ότι πρέπει να αυξηθούν στα σχολεία οι ώρες διδασκαλίας. Έχουν περάσει τόσα χρόνια και ακόμα δεν μου φάνηκε κάπου χρήσημο ότι το νερό αποτελείται από H2O (καταλαβαίνεις φαντάζομαι τι εννοώ).
Όσο για τις γραφικότητες αυτό είναι κάτι που απασχολεί τους εμπόρους. Αν εγώ και πέντε, δέκα, δεκαπέντε και πάει λέγοντας, σπάμε πλάκα είναι άλλο θέμα. Δεν έχουμε το δικαίωμα;

Αγαπητοί φίλοι, θεωρώ ότι είναι σύνδρομο αλλά και βολική τακτική, οι οπαδοί μικρών κομμάτων και οι ηγεσίες τους, να προσπαθούν να προσδώσουν σε οποιαδήποτε αναφορά σε αυτά, μορφή ύπουλης επίθεσης από φόβο.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει φόβος ή μίσος προς το ένα κόμμα ή το άλλο, από απλούς πολίτες και μάλιστα σκεπτόμενους.
Αηδία και αγανάκτηση ναι... μα μίσος όχι.

Θα πρέπει κάποιοι να βρούν τις διαφορές μεταξύ πατριωτισμού και εθνικισμού και να πάψουν να βλέπουν "εχθρούς" μέσα σε γνώμες πολιτών.

Δεν γνωρίζω τα προσωπικά συμφέροντα του καθενός, αλλά μερικές προσεγγίσεις με εκπλήσσουν και με υποψιάζουν.

Νομίζω ότι είναι πέρα για πέρα αληθινό ότι οι πρώτοι που απαξιώνουν το έργο που υποτίθεται, ανέλαβαν, είναι οι ίδιοι οι "ναι σε όλα" βουλευτές.

Όταν ακούω από επίσημα στόματα ότι ναι μεν εκπροσωπώ τους ψηφοφόρους μου, αλλά (απ' την άλλη) υπάρχει και η κομματική πειθαρχία, δεν μπορώ να μη σκέπτομαι ότι εμένα ο αντιπρόσωπός μου στη βουλή, με χρειάζεται κάθε 4 χρόνια, ενώ τον αρχηγό του, κάθε ημέρα.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More