Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Η ελαιοκράμβη καλλιεργείται στην Ελλάδα ως βιοκαύσιμο, η ως Λάδι τηγανίσματος?


Μήπως γνωρίζει κανείς αν το σπορέλαιο "ΚΡΑΜΒΕΛΑΙΟ",που προέρχεται από την γενετικά τροποιημένη ελαιοκράμβη, εκτός από βιοκαύσιμο μπορεί να χρησιμοποιείται και ως συστατικό τροφίμων.
Μήπως κανείς από τους "αλάδωτους αρμόδιους" μπορεί να μας πληροφορήσει επίσημα, σε πια προϊόντα τρόφιμα- φάρμακα (που υποτίθεται ότι μειώνουν την χοληστερίνη) περιέχεται?
Αυτή είναι πρόκληση. Σημειώστε την...

http://adena-gr.blogspot.com/2010/04/blog-post_14.html

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More