Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Περίεργο δημοσίευμα θρησκευτικής μισαλοδοξίας σε βάρος του υπουργού Οικονομικών

Τα δημοσιεύματα αυτά γεννούν ερωτηματικά σε μία στιγμή εξαιρετικά δύσκολη για την ελληνική οικονομία και την κυβέρνηση, αφού άμεσος χειριστής της ελληνικής χρεοκοπίας τυγχάνει να είναι ο Γιώργος Παπακωσταντίνου οι θρησκευτικές πεποιθήσεις του οποίου αποκαλύπτονται, η για τους γνωρίζοντες απλά υπενθυμίζονται.
Σε γνωστό μπλόκ αναπαράγεται και σχολιάζεται σήμερα προχθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ ,σύμφωνα με το οποίο ο υπουργός οικονομικών κ.Γιώργος Παπακωσταντίνου φέρεται να μην είναι ορθόδοξος Χριστιανός ως πρός το θρήσκευμα, αλλά προτεστάντης.

Συγκεκριμένα στό μπλόκ onlinepress.gr αναρτήθηκε το ακόλουθο δημοσίευμα, το οποίο αναδημοσιεύουν και άλλοι ιστότοποι:

Γιατί η εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" ανέφερε Προτεστάντη τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου; Δικαίωμα του είναι αλλά και πάλι αν ο ίδιος δεν το έχει πει τότε γιατί τα "ΝΕΑ" το βάζουν;
Αλλά πάλι λέμε μήπως έκαναν καμιά πλάκα και ξέχασαν να ενημερώσουν τον κόσμο ότι ο άνθρωπος πιστεύει όπου θέλει; Μπορεί να το έχει πει βέβαια ο ίδιος και να μην το πήραμε χαμπάρι. Ακόμα μεγαλύτερη μαγκιά αν το λέει κιόλας.
Όπου θέλει πιστεύει ο καθένας και αν το λέει για να ξέρει ο κόσμος (που ενδιαφέρεται) ακόμα καλύτερα.
Τα ΝΕΑ στίς 15/4 είχαν γράψει χαρακτηριστικά :
ΤΡΑΠΕΖΙ για τρεις χθες στο εστιατόριο της Βουλής. Νίκος Αθανασάκης με Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Φίλιππο Σαχινίδη . Υπουργός και υφυπουργός Οικονομικών που ξημεροβραδιάζονται στη Βουλή για το Φορολογικό κάθονταν από την ίδια μεριά του τραπεζιού. Δεν έτρωγαν όμως το ίδιο φαγητό. Ο προτεστάντης Παπακωνσταντίνου έτρωγε γλώσσα. «Εγώ τρώω γουρουνάκι!», διευκρίνισε ο Θεσσαλός Σαχινίδης στη συνεργάτιδά μου που τον ρώτησε σχετικά.

Τα παραπάνω δημοσιεύματα γεννούν ερωτηματικά σε μία στιγμή εξαιρετικά δύσκολη για την ελληνική οικονομία και την κυβέρνηση, αφού άμεσος χειριστής της ελληνικής χρεοκοπίας τυγχάνει να είναι ο Γιώργος Παπακωσταντίνου οι θρησκευτικές πεποιθήσεις του οποίου αποκαλύπτονται, η για τους γνωρίζοντες απλά υπενθυμίζονται.
Είναι φανερό ότι τέτοιου είδους επιφανειακά άσχετες και ασύνδετες αναφορές εξ ορισμού αποτελούν εκδηλώσεις παραλλαγμένης θρησκευτικής μισαλοδοξίας, οι οποίες επιχειρούν έντεχνα να προκαλέσουν συνειρμούς οι οποίοι βοηθούν τίς ιερές επιδιώξεις ενδιαφερόμενων κύκλων οι οποίοι ενοχλούνται από τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης ιδιαίτερα από τις προθέσεις της να βάλει φορολογικό χέρι σε παραδοσιακά άβατους χώρους της ελληνικής οικονομίας.
Πιθανό να έχουν και ακόμα σοβαρότερες προεκτάσεις που σχετίζονται με επιθυμητές πολιτικές εξελίξεις...

http://www.stopcartel.info/2010/04/18/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/Περίεργο_δημοσίευμα_θρησκευτικής_μισαλοδοξίας_σε_βάρος_του_υπουργού_Οικονομικών/3149.html

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More