Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Πράσινο φως για Ζιουλί



Ο Νίκος Νιόπλιας και ο Κώστας Αντωνίου τσέκαραν μέσω DVD τον Λουντοβίκ Ζιουλί και άναψαν το πράσινο φως για την απόκτηση του. «Γέφυρα» ο Βγενόπουλος. Με αλλαγές στα Γιάννινα...


Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δεν είναι άγνωστος αλλά προπονητής και διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού θέλησαν να τσεκάρουν την αγωνιστική κατάσταση την οποία βρίσκεται μιας και η ηλικία του (33 ετών) συγκαταλέγεται στα μείον. Όμως, ο διεθνής άσος αποτελεί τον ηγέτη της Παρί Σεν Ζερμέν φέτος και κρίθηκε σε ικανοποιητική κατάσταση.

Ετσι, το όνομα του στην πράσινη λίστα ανέβηκε πιο ψηλά και γίνεται η βασική επιλογή για την θέση του δεξιού χαφ αν αποχωρήσει από την Παιανία ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο Ζιουλί μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους Παριζιάνους και κανείς από τον γαλλικό σύλλογο δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του για ανανέωση.

«Ο Παναθηναϊκός πληροί τις προϋποθέσεις»

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει ακόμα επίσημη κρούση στον Ζιουλί κάτι που αποκάλυψε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» ο ατζέντης που συνεργάζεται μαζί του, Αλέν Μιγκλατσιό: «Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τον Παναθηναϊκό. Θα κρατήσω επιφυλακτική στάση σε όσα γράφονται. Αναμφίβολα πάντως το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας αποτελεί τιμή για τον Ζιουλί. Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το γεγονός μας αναγκάζει να αξιολογήσουμε σοβαρά πιθανή πρόταση που θα έρθει στα χέρια μας. Ο Παναθηναϊκός πληροί τις προϋποθέσεις για τον πελάτη μου, όντας μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Ο Ζιουλί αγωνίζεται στην Παρί, ωστόσο δεν θα απορρίψει εύκολα πιθανή, δελεαστική πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδος».

«Γέφυρα» ο Βγενόπουλος.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος, όπως αναφέρει η «SportDay», έχει αναλάβει να φέρει πιο κοντά τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Νικόλα Πατέρα. Ο Mr MIG είχε επαφή με τους δύο άνδρες και όπως τόνισε στους συνεργάτες του ήταν αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση: «Φως υπάρχει και δικαιολογείται μία αισιοδοξία. Πιστεύω ότι είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν απ' αυτά που μας χωρίζουν. Πιστεύω ότι θα επικρατήσει η λογική και όλα θα πάνε καλά».

Ο «Βγενό» θα προσπαθήσει να πραγματοποιηθεί ραντεβού των δύο μετόχων πριν από το Δ.Σ. της ΠΑΕ και φαίνεται ότι μπορεί να τα καταφέρει ενώ όπως όλα δείχνουν ο Πατέρας θα παραμείνει στην προεδρία και τα επόμενα δύο χρόνια αλλά και οι μέτοχοι θα συμμετάσχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Με αλλαγές στα Γιάννινα

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα και ο Νίκος Νιόπλιας σκοπεύει να παρατάξει το τριφύλλι με πολλές αλλαγές στο τελευταίο ματς με τα Γιάννινα.

Ο 45χρονος τεχνικός έχει στο μυαλό του και τον τελικό του Κυπέλλου Hellas online όπου ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει το τρόπαιο και να κάνει το νταμπλ. Το παιχνίδι της Κυριακής στους Ζωσιμάδες είναι διαδικαστικού χαρακτήρα και παίκτες που δεν αγωνίστηκαν πολύ φέτος θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Ο Νιόπλιας γνωρίζει όλα τα παραπάνω αλλά σκέφτεται ότι θέλει να έχει όλους τους βασικούς παίκτες ετοιμοπόλεμους ενόψει Αρη και αν συνυπολογίσουμε και την κατάσταση που βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος στα Γιάννινα τότε καλά κάνει.

Έτσι, ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναμένεται να παρατάξει ενδεκάδα που δεν έχει ξανά παίξει φέτος μαζί. Συγκεκριμένα ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μπιάρσμιρ – Κατσουράνη. Δεξί μπακ θα είναι ο Γκάμπριελ και αριστερό ο Βύντρα. Στην κορυφής της επίθεσης θα βρίσκεται ο Πετρόπουλος, με τον Σαλπιγγίδη να κινείται δεξιά του και τον Χριστοδουλόπουλο αριστερά. Στη μεσαία γραμμή τα πράγματα είναι μπερδεμένα με τον Σιμάο να είναι το αμυντικό χαφ και φαβορί για τις άλλες δύο θέσεις να είναι ο Ρουκάβινα με τον Μαρίνο.

Μικρά – μικρά από τον Τύπο

Νέο σενάριο βγήκε από την Αυστρία για τον Εμάνουελ Πόγκατετζ.

Τη μητέρα του σε ηλικία 80 ετών έχασε ο Μιχάλης Ιορδανίδης και από την Τετάρτη βρίσκεται στην Καβάλα, όπου έγινε η κηδεία της

gazzetta.gr

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More