Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Kinky Shoes - Τι να βάλεις για να τον φτιάξεις ή... τι να της κάνεις δώρο και να την ρίξεις (ακόμα και στο κρεβάτι)!



Άντρες και γυναίκες μοιραζόμαστε ένα φετίχ: Τα sexy παπούτσια. Ένας άντρας σκέφτεται πως “ωραίο γυναικείο παπούτσι είναι αυτό που δεν χρειάζεται να το βγάλει όταν πέφτει στο κρεβάτι”. Η γυναίκα πάλι ηδονίζεται και μόνο που τα φοράει! Τώρα σας παρουσιάζουμε ότι πιο καυτό κυκλοφορεί.
____________________
Από το iPanic vol 15 (σελ 40-45)

Τα τελευταία 3 χρόνια στην Ελλάδα έχει παρατηρηθεί ένα φαινόμενο έξαρσης στη στροφή της γυναικείας θηλυκότητας προς πιο ακραία στυλιστικά μονοπάτια. Πράγμα που είναι φυσικό αφού οι καιροί και τα πρότυπα αλλάζουν, οι γραμμές απλοποιούνται και εμπλουτίζονται, τα σχέδια πληθαίνουν και ποικίλουν. Σχεδόν ολόκληρος ο γυναικείος πληθυσμός είναι πολύ καλά πληροφορημένος για τις νέες τάσεις της μόδας, άψογα ενδεδυμένος και με πολλά fashion tips. Τα τελευταία γίνονται πιο εμφανή στη γυναικεία υπόδηση.








Οι ψηλοτάκουνες γόβες και πλατφόρμες είναι το νούμερο ένα φετίχ της γυναίκας. Το κατάστημα 4-showgirls.com , για τέσσερις συνεχείς χρονιές ανταποκρίνεται σε κάθε τύπο και επιθυμία γυναίκας. Σε συνεργασία με την εταιρία Pleaser (USA) δημιούργησαν και το www.demonia.gr δίνοντας λύσεις σε φίλους της underground εναλλακτικής σκηνής σε extreme παπούτσια και μπότες έτσι ώστε ακόμα και η πιο βαριά και πολύπλοκη μπότα να γίνεται πρακτική με τη βοήθεια ενός απλού φερμουάρ. Οι platoform boots είναι το σύμβολο της γυναικείας υπεροχής, τα χαρακτηριστικά stripper heels με τις ψηλές διάφανες ή ματ πλατφόρμες που τρελαίνουν τον ανδρικό πληθυσμό αποτελεί προϊόν της Pleaser από τα πιο «πατροπαράδοτα».






Μια στροφή στην εποχή του cabaret με ρομαντικές νοσταλγικές διαθέσεις πραγματοποιείται με την εμφάνιση της νέας σειράς Bordello της Pleaser. Σχεδιασμένα για burlesque χορεύτριες και show-women, τα Bordello δημιουργήθηκαν για να δοξάσουν τη γυναίκα. Ο καταιγισμός του glitter, της πέρλας, της δαντέλας, του μεταξιού και των πολύτιμων λίθων σε μια σειρά που εξυμνεί το glamour. Τα παπούτσια αυτά σε συνδυασμό με τα κατάλληλα χρωματιστά κουστούμια, βασισμένα όλα στην κατάλληλη θεατρική θεματολογία προσδίδουν τον αέρα της performer σε κάθε τύπο γυναίκας.







Το 4-showgirls.com, πιστό και ταυτισμένο με τα θέλω της γυναίκας, στα τρία συνεχή χρόνια λειτουργίας του, μεριμνά για την υλοποίησή τους και εμπλουτίζει τις συλλογές παπουτσιών, αξεσουάρ αλλά και άπειρων outfits, lingerie & special effect costumes κάθε χρόνο με νέα πρωτοποριακά σχέδια. The show must go on!



Για περισσότερες πληροφορίες, τιμές αλλά και online αγορές επισκεφτείτε τα εξής links:
www.4-showgirls.com, και www.demonia.gr

Tel.: 210-93.19.939 και 6944.592.093

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More