Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010

Μίλησαν πάλι...

Τι κι αν βρισκόμασταν σε...βδομάδα αλλαγών, οι ατάκες δεν σταματούν και οφείλουμε να τις συγκεντρώνουμε. Είχαν όμως κέφια πάλι οι "αγαπημένοι celebrities"...

- Αλέξανδρος Πετρίδης: "Είμαι γνωστός και λόγω της οδοντοστοιχίας μου. Όχι λόγω ενός μπουκαλιού σαμπάνιας"

(Είναι μια καταξίωση κι αυτή...)

- Δήμητρα Αλεξανδράκη: "Τα πράγματα που βλέπω αυτή την περίοδο δεν μου αρέσουν καθόλου! Θέλω να ησυχάσω και να σκεφτώ! Χρειάζομαι ηρεμία και προσευχή!Σκεφτόμουν αυτές τις ημέρες να πάω σε ένα μοναστήρι να μείνω τρεις με τέσσερις ημέρες, θέλω να ηρεμήσω"

(Τι το λες και δεν το κάνεις;)

- Γιάννης Σερβετάς (για τον Αντώνη Κανάκη): "Το καλοκαίρι προσπαθούμε να μη βρισκόμαστε καθόλου, ει δυνατόν να μη μιλάμε καν στο τηλέφωνο, γιατί καθημερινά όλο το χειμώνα είμαστε μαζί. Ξυπνάω το βράδυ, βλέπω δίπλα μου τη γυναίκα μου και λέω "Ποια είσαι εσύ; Πού είναι ο Αντωνάκης μου;"

(Να το κοιτάξεις Γιάννη...)

- Γιάννης Λάτσιος: "Έχω απλά μια Κυριακή κλεισμένη. Εξάλλου δεν έχω και τόσα πολλά να κάνω τα βράδια της Κυριακής"

(Άλλος Γιάννης που πρέπει να το κοιτάξει επίσης!)

- Ευγενία Μανωλίδου: "Ε, δε θέλει να χορέψει τσα τσα τσα ο Άδωνις, άλλα θέλει να χορέψουμε"

(Χορευταράς ο Άδωνις!)

- Γκαλένα Βελίκοβα: "Ο Γιάννης Λάτσιος είναι αρχοντικός τύπος και αριστοκράτης"

(Τι έχουν πάθει όλες με το Λάτσιο;)

(Φωτογραφία: mediaxwri)

- Λάκης Γαβαλάς: "Πηγαίνω σε μια σχολή για πυροσβέστες, όχι για να γίνω πυροσβέστης, απλά μ'αρέσει η τεχνική τους. Τώρα πού ξέρεις, αν τη βγάλω με άριστα, μπορώ να γίνω και πυροτέχνης"

(Στην πυρά, στην πυρά!)

- Πάνος Σόμπολος: "Προσπαθούμε να βοηθήσουμε γαμώτο, έχουμε στόχο την ενημέρωση γαμώτο, δεν είμαι φερέφωνο κάποιου γαμώτο"

(Για την ενημέρωση ρε γαμώτο!)

- Τζούλια (θέλετε επίθετο;): "Δεν σας κρύβω ότι σκέφτομαι πλέον σοβαρά να εισέλθω ενεργά στο χώρο της πολιτικής, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που σε κάθε μου εμφάνιση με προτρέπουν να συμμετέχω στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς της πατρίδας μας"

(Καταρχάς δεν μας εκπροσωπείς ως νέα γενιά, ευτυχώς. Δεύτερον, αυτοί που σε προτρέπουν σε κοροϊδεύουν και δεν το κατάλαβες. Είναι αυτό που λέμε σε φτύνουν και νομίζεις ότι βρέχει)

- Ηλίας Πανταζόπουλος: "Όλοι οι άντρες, άσχετα αν είμαστε άτακτοι ή όχι, κρύβουμε μέσα μας έναν playboy. Αν το χάσουμε κι αυτό, θα γίνουμε νοικοκυρές"

(Σε απόγνωση;)

- Γιώργος Αυτιάς: "Ε, λοιπόν, δεν θα περιμένετε να μου πέσουν τα μαλλιά μου, ούτε να γίνω γεροντάκι χωρίς δόντια και να συνεχίζω να κάνω τηλεόραση γιατί δεν μου φταίει κανένας σε τίποτα"

(Απλά θα βάλει περούκα και μασέλα)

- Ηλίας Ψινάκης: "Αν μου γίνει αυτή η πρόταση, όπως με ρωτάς, και έχει όλες τις προοπτικές για να μπορέσω να τα καταφέρω, τότε ναι, τον θέλω τον δήμο της Αθήνας. Τότε θα συμφωνήσω να διεκδικήσω την δημαρχία"

(Μόνο αυτό έλειπε από την Αθήνα)

http://mediasoup.gr/node/12176


Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More