Τρίτη 20 Απριλίου 2010

H Lindsay Lohan σε ρόλο πορνοστάρ




Σύμφωνα με πρόσφατα αμερικανικά δημοσιεύματα, ο επόμενος ρόλος της Lindsay Lohan θα είναι αυτός της πορνοστάρ της δεκαετίας του ’70, Λίντα Λάβλεϊς, που έγινε διάσημη από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «Βαθύ λαρύγγι». Η ταινία θα λέγεται «Inferno» και -σύμφωνα με την ιστοσελίδα Gossip Cop- η παραγωγή της θα ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα στο Φεστιβάλ των Καννών.

Η Λάβλεϊς -ή Λίντα Σούζαν Μπόρμαν, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα- γύρισε το «Βαθύ λαρύγγι», την πιο εμπορική ταινία πορνό όλων των εποχών, το 1972. Αργότερα, έγραψε στην αυτοβιογραφία της πως ο πρώην άνδρας της την είχε αναγκάσει να το κάνει, προσθέτοντας πως σε σκηνές τις ταινίας μπορεί κανείς να δει τις μελανιές από τα χτυπήματά του. Τον κατηγόρησε πως -υπό την απειλή όπλου- τη βίαζε και την προωθούσε στην πορνεία και την πορνογραφία. Στις αρχές της δεκαετίας του ’80, συμμετείχε σε ακτιβιστικές δράσεις εναντίον της βιομηχανίας πορνό.

Η Λάβλεϊς πέθανε το 2002, σε ηλικία 53 ετών, μετά από τροχαίο δυστύχημα. Είχε αποκτήσει δύο παιδιά από τον δεύτερο άνδρα της.


http://thebest.gr/news/index/viewStory/13888

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More