Τρίτη, 20 Απριλίου 2010

Τρέμε Βουλή! Έρχεται η Τζούλια Αλεξανδράτου


Τρέμε Βουλή! Έρχεται η Τζούλια Αλεξανδράτου

Τρέμετε όλοι! Τρέμε Γιώργο, τρέμε Αντώνη, τρέμε Αλέξη, τρέμε Αλέκα... Η Τζούλια στη Βουλή! Οχι μόνο «προτάσσει τα στήθη» της για να βγει η χώρα από την οικονομική κρίση, αλλά δηλώνει έτοιμη να κατέβει και στις εκλογές.

Χθες το πρωί «α λα μπρατσέτα» με τον μάνατζέρ της πήγε στη Βουλή και παρέδωσε επιστολή προς τον πρόεδρό της Φίλιππο Πετσάλνικο, με κοινοποίηση και στον πρωθυπουργό!!!

Η Τζούλια πήρε φόρα και δεν σταματάει πουθενά! Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης έκανε το λάθος να αναφερθεί στην τηλεπερσόνα. Δεν ήξερε, δεν ρώταγε; Η «απαγορευμένη» Τζούλια πάτησε πάνω στις δηλώσεις του βουλευτή και του κήρυξε τον πόλεμο.

«Ελλείψει πολιτικού λόγου και επιχειρημάτων, επιδιώκει μόνο τον εντυπωσιασμό και την αναμετάδοση του ανύπαρκτου πολιτικά λόγου του προς τα ΜΜΕ» αναφέρει μεταξύ των άλλων στην επιστολή της η... σύντροφος Τζούλια. Και με άκρως μαρξιστική διάθεση συμπληρώνει: «Αμφιβάλλω αν ο κ. Παπαδημούλης δεν έχει χαρτοφυλάκιο μετοχών σε of shore εταιρεία, δεν έχει χρηματιστεί, δεν έχει λαδωθεί, δεν έχει συμμετάσχει σε κάθε λογής ρεμούλες... με αντάλλαγμα φυσικά το χρήμα».

Βέβαια, η επιστολή της δεν έχει μόνο καταγγελτικό χαρακτήρα σε «υπονομευτές» της, αλλά και προτάσεις προκειμένου να ξεπεράσουμε τον σκόπελο της οικονομικής κρίσης. Εν όψει 21ης Απριλίου και του επερχόμενου κλιμακίου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, η Τζούλια συμπαρίσταται στον πρωθυπουργό προτρέποντάς τον να μη διστάσει να ζητήσει τη βοήθειά της σε οτιδήποτε χρειαστεί:

«Διατίθεμαι να συμμετέχω με οποιοδήποτε τρόπο, καθώς έρχομαι σε επαφή με τους νέους και τις νέες της χώρας μας αποτελώντας για τους περισσότερο “είδωλο”». Αραγε, πόσα DVD ερωτικού περιεχομένου πρέπει να γυρίσει για να βγούμε από τον... σκόπελο; Δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε διαφορετικά την πατριωτική της διάθεση να βοηθήσει με «οποιοδήποτε» τρόπο!

Η επιστολή ολοκληρώνεται με άκρως «απειλητικό» τρόπο, αφού η εκρηκτική Τζούλια προειδοποιεί ότι σκοπεύει να κατέβει στον πολιτικό στίβο: «Κι επειδή ακριβώς είμαι άκρως ευαισθητοποιημένη και θέλω να προσφέρω στην κοινωνία όχι μόνο δείγματα της καλλιτεχνικής μου φύσης, αλλά και του κοινωνικού μου έργου, δεν σας κρύβω ότι σκέφτομαι πλέον σοβαρά να εισέλθω ενεργά στον χώρο της πολιτικής...»

Η επιστολή, όπως είναι λογικό, προκάλεσε αίσθηση στους διαδρόμους της Βουλής και πολλοί ήταν οι βουλευτές που αναζητούσαν πληροφορίες για την εκλογική περιφέρεια στην οποία θα κατέβει... Τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν στο καφενείο της Βουλής («Τυχεράκια, δίπλα σου θα κάθεται...»).

Η επιστολή :

«Προς : Τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Φ. Πετσάλνικο

Τον Πρωθυπουργό κ. Γ. Α Παπανδρέου

Αξιότιμοι κύριοι,

Βιώνοντας κι εγώ, όπως όλοι οι Έλληνες τις δραματικές εξελίξεις με την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, αλλά και τις αγωνιώδεις προσπάθειές σας για την καλύτερη δυνατή στήριξη και επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε από την Ε.Ε., αλλά και το ΔΝΤ, έκπληκτη παρακολούθησα την ομιλία ενώπιον του ελληνικού κοινοβουλίου του βουλευτή του Σύριζα, κου Δ. Παπαδημούλη.

Ο κ. Παπαδημούλης με τον οποίο ουδέποτε είχα προσωπική ή με οποιοδήποτε τρόπο επαφή, από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων αναφέρθηκε στο όνομά μου με χαρακτηρισμούς απαξιωτικούς και προσβλητικούς για μένα ως άνθρωπο όσο και ως επαγγελματία.

Προφανώς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ελλείψει πολιτικού λόγου και επιχειρημάτων, επιδιώκοντας μόνο τον εντυπωσιασμό και την αναμετάδοση του ανύπαρκτου πολιτικά λόγου του από τα ΜΜΕ, χρησιμοποίησε το όνομά μου με υβριστικό τρόπο, χρησιμοποιώντας τη βουλευτική του ασυλία για μια αήθη και άνανδρη επίθεση σε βάρος ενός απροστάτευτου στη συγκεκριμένη περίπτωση πολίτη, διασύροντάς με από τον ύψιστο και ανώτερο ναό της δημοκρατίας, το κοινοβούλιο.

Δίχως καμία αιτία και κανένα επιχείρημα, πέρα από υβριστικούς χαρακτηρισμούς του, ο κ. Παπαδημούλης υποστήριξε ενώπιον της ολομέλειας του κοινοβουλίου ότι φοροδιαφεύγω και εξαπατώ το ελληνικό κράτος, τη στιγμή μάλιστα που υπόκειμαι διαρκώς σε αλλεπάλληλους ελέγχους από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας, δίχως να έχει προκύψει από την πλευρά μου η παραμικρή παρατυπία. Κι όλα αυτά τη στιγμή που εγώ εκτίθεμαι, εξαιτίας του επαγγέλματός μου ως καταξιωμένη καλλιτέχνης, καθημερινά στα ΜΜΕ και προσπαθώ να αποτελέσω παράδειγμα για την οικονομική στήριξη της χώρας μας, καταβάλλοντας μέχρι κεραίας και με διαφάνεια κάθε ευρώ που μου αναλογεί από φόρους και υποχρεώσεις.

Την ίδια στιγμή προσωπικά αμφιβάλλω αν ο κ. Παπαδημούλης λειτουργεί με την ίδια διαφάνεια απέναντι στο ελληνικό δημόσιο. Αμφιβάλλω αν ο κ. Παπαδημούλης τη στιγμή που με υβρίζει και με κατηγορεί αβάσιμα, δεν έχει εμπλακεί σε κάποια από τις πολλές υποθέσεις διαφθοράς και σκανδάλων για τα οποία βοά ο πολιτικός κόσμος της χώρας και ταλανίζουν εδώ και χρόνια την ελληνική οικονομία.

Αμφιβάλλω αν ο κ. Παπαδημούλης δεν έχει χαρτοφυλάκιο μετοχών σε «off shore» εταιρίες, δεν έχει χρηματιστεί, δεν έχει «λαδωθεί», δεν έχει συμμετάσχει σε κάθε λογής ρεμούλες και δεν έχει υποκύψει σε πιέσεις οικονομικά ισχυρών με αντάλλαγμα φυσικά το χρήμα.

Επειδή ο κ. Παπαδημούλης καλύπτεται δυστυχώς από τη βουλευτική ασυλία, η κίνησή μου να στραφώ νομικά εναντίον του, μετά την ανήθικη επίθεση που μου εξαπέλυσε και μάλιστα μέσα από το κοινοβούλιο, ήταν καθαρά συμβολική. Όμως μέσω της παρούσης επιστολής, εκτιμώ ότι κάνω κάτι άκρως ουσιαστικό. Ασκώ το δικαίωμα που μου δίνει το σύνταγμα της Ελλάδας να απευθυνθώ σ’ εσάς, τους ανώτερους θεσμούς του κοινοβουλευτικού μας συστήματος και να σας ζητήσω να με προστατεύσετε από τον κ. Παπαδημούλη και τους ομοίους του που προσβάλλουν το κύρος του ελληνικού κοινοβουλίου.

Ως πολίτης της χώρας στην οποία γεννήθηκε η δημοκρατία, πιστεύω ότι θα σκύψετε με ενδιαφέρον και στοργή στην περίπτωση της κατάφορης προσβολής και αδικίας σε βάρος μου και θα με περιβάλλετε με αγάπη, προστατεύοντάς με παράλληλα και ως επαγγελματία που προσπαθώ καθημερινά να προάγω την τέχνη, αλλά και να βοηθήσω αυτή τη δύσκολη στιγμή την Ελλάδα μας, καταβάλλοντας μέχρι κεραίας τις οικονομικές μου υποχρεώσεις, εργαζόμενη σκληρά πολλές φορές και νύχτα κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Στην προσπάθειά σας αυτή να βγούμε από την οικονομική κρίση, διατίθεμαι να συμμετέχω με οποιοδήποτε τρόπο καθώς έρχομαι σε επαφή με τους νέους και τις νέες της χώρας μας αποτελώντας για τους περισσότερους «είδωλο». Κι επειδή ακριβώς είμαι άκρως ευαισθητοποιημένη και θέλω να προσφέρω στην κοινωνία, όχι μόνο δείγματα της καλλιτεχνικής μου φύσης αλλά και του κοινωνικού μου έργου, δε σας κρύβω ότι σκέπτομαι πλέον σοβαρά να εισέλθω ενεργά στο χώρο της πολιτικής, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που σε κάθε μου εμφάνιση με προτρέπουν να συμμετέχω στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς της πατρίδας μας.

Μετά τιμής,
Τζούλια Αλεξανδράτου»


http://www.madata.gr/diafora/showbiz/59456.html

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More