Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

Γιατί να ακούω τον "Αθήνα 9,84" στους 9,86 FM του Βόλου? + from V.K

Αν οι εκλογομάγειροι πολιτικάντηδες θέλουν να μας υποχρεώσουν, να ακούμε τις συνεντεύξεις των εκλεκτών τους όπου κι αν βρισκόμαστε, να επιλέγουν Ραδιοφωνικούς σταθμούς στα Βραχέα.
Δεν γίνεται να ανοίγω το ραδιόφωνο στα FM σε οποιαδήποτε πόλη της επαρχίας, και να ακούω το ραδιοσταθμό του Κακλαμάνη του Χατζηνικολάου κ.α ...
Δεν είναι μόνο αθέμιτος ανταγωνισμός για τους υπόλοιπους υποψήφιους (να λιβανίζει ασύστολα το Παπαμιμίκο της ΟΝΝΕΔ ο ραδιο-παρουσιαστής της Αθήνας), αλλά και για τα τοπικά ραδιόφωνα, που τα καπελώνουν και τα πνίγουν οικονομικά, οι ...φίρμες" της Πρωτεύουσας. By thw wayΟνεδίτη Νομικέ Παπαμιμίκο (που σπούδασες και στο πανεπιστήμιο Lille της Γαλλίας), μια και έχεις απασχοληθεί στον χώρο της πολιτικής επικοινωνίας , το μπουρδ...Δικαστικό Μέγαρο της γενέτειράς σου Λάρισας, πως το κρίνεις επικοινωνιακά?

Ο ψαράς που αγνόησε τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης!

Μέσα στο πολυτελές RESORT ο κ. Πάγκαλος και οι υπόλοιποι (ομοτράπεζοι) διαχειριστές της εξουσίας και της τύχης μας, απολάμβαναν τα "αγαθά" της πολυτελούς δεξίωσης. Απαραίτητη διαδικασία, μετά από μια κουραστική (για όλους) ομιλία.
Έξω από το συγκρότημα λίγα μέτρα παρα-πέρα, από την χλιδή, ένας ντόπιος ψάρευε βραδιάτικα για τον επιούσιο.
Άλλοι έχουν καβαλήσει το καλάμι, κι άλλοι το χρησιμοποιούν για επιβίωση.
(Κλικ στις φωτό για... γαλήνη)

Θα γίνουν οι Μεσογειακοί αγώνες, και θα είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους, είπε ο Πάγκαλος, αλλά...

...αυτός έστησε σχεδόν μια ώρα την αφρόκρεμα της Μαγνησίας, που μαζεύτηκε από το απόγευμα στην ανοιχτή Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου VALIS RESORT στην Αγριά Βόλου.
Ο Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος ήταν ο επίσημος ομιλητής και έφθασε λίγο πριν της 9 το βράδυ, κάνοντας τα άτομα της Δρακόντειας Αστυνομικής δύναμης ,να ξεροσταλιάζουν (άνευ υπερωριών) για ώρες στην παραλία (ολόκληρου) του Παγασητικού.
Κατ΄άλλα όλα (θα) στην ώρα τους...

http://adena-gr.blogspot.com

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More