Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Μεταμεσονύχτιο Delirium τρομοΛατρείας από τον 30€υρώπουλο του Alter


Ρεσιτάλ τρομολατρείας από τον τηλεοπτικό σταθμό Αlter στην εκπομπή Κίτρινος Τύπος (πιό κίτρινο δεν υπάρχει) του κ. 30€υρώπουλου.
Γιά τ' όνομα του Θεού, δίνεις βήμα σε δολοφόνο αθώων ανθρώπων γιά να τους δικαιολογήσεις; ή γιατί τους φοβάσαι βρε μπαγάσα; Ξέρεις πως είσαι προκλητικός και πας να το παίξεις ενάντια στο σύστημα εσύ που το υπηρετείς και που έχεις ευνοηθεί όσο κανένας μας; Τι παπαριές είναι αυτές βρε αθεόφοβε;
Και καλά εσύ, γνωστή μούρη είσαι, αλλά αυτοί οι πολιτικοί, οι εκλεγμένοι να μας προστατεύουν και να μας υπηρετούν, γιατί δεν σηκώθηκαν να φύγουν από το τηλεσκουπίδι που παρουσιάζεις; Δεν καταλαβαίνουν πως με το να μείνουν μετά από αυτά που ακούστηκαν από τον τρομοκράτη Ξηρό, είναι σαν ν' απαξιώνουν την δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της;
Πως ανέχονται να είναι καλεσμένοι σε εκπομπή και να υβρίζονται αυτοί και το σύστημα που υπηρετούν; Δεν καταλαβαίνουν πως αφού δεν αντιδράνε, ο κοσμάκης θα σκεφτεί πως υπάρχουν κοινές λαμογιές με τον παρουσιαστή; Τι, τους εκβιάζει με κάτι αυτός; Οτι θέλουμε σκεφτόμαστε και θάχουμε και δίκηο.
Και καλά, αυτή τη μάνα του Αξαρλιάν, κανείς δεν τη σκέφτηκε; Τα παιδιά του Παύλου Μπακογιάννη και τους άλλους αγαπημένους τους γιατί δεν μπήκαν στον κόπο γιά μιά στιγμούλα να τους σκεφτούν; Και όχι μόνο βέβαια, ισχύει γιά όλους τους συγγενείς των θυμάτων και όλα τα αδικοχαμένα θύματα.

Και τι κατάφερε η 17 Νοέμβρη με τις τρομοκρατικές της ενέργειες; Αλλαξε τον κόσμο μήπως; τον έκανε πιό δίκαιο; Κι όλοι αυτοί, όσο ήταν ελεύθεροι μιά χαρά εκμεταλλεύονταν το σύστημα και ζούσαν πλουσιοπάροχα.
Ο Κουφοντίνας έπαιρνε επιδοτήσεις γιά τις μελισσοκομικές του δραστηριότητες.(από το σύστημα που υποτίθεται μισούσε)
Και βγήκε χτες ο αχρείος ο τηλεπαρουσιαστής να μας τους εκθειάσει και να μας ενημερώσει γιά τις καλές πράξεις και τα χρήματα που έδιναν σε φτωχούς οι Ξηροί;.(Με κλεμμένα κόλυβα ξέρω κι εγώ να κερνάω)
Φοβάται ο Μάκης, γι' αυτό και το εγκώμιο στους δολοφόνους, φοβάται, γιατί ξέρει πως όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.

http://malakistan.blogspot.com/2010/04/delirium-30-alter.html

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More